2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aldim zaten kiloyla takintim var bulantim hic olmadi istah tavan aylardr npcm bilmm sporuda resmsn bıraktım aktif yogun yaparken . Yarin tekrar yuruyus ve saglikli yasama donmeyi dusunuyrm bugünkü gibi yersem obez olurum vlla. Saglikli beslenip zararli karbonhidrat tüketmezsek cok almayiz

Son düzenleme:
Evt cdden baya üzülüyorum ama diyetisyen uygulayacak seyleri belli artik ezbere biliyorum .
Boyum 176 2019 marttan ekime kadar kendi emeklerimle 20 kilo verip 91 den 71 e indim 75 le hamile kaldim. O goruntuleerim duruyo ve faciaymisim oyle olma korkum cok . Boğazım iyi aktif spor yaparken suan resmen sifira indi bide hasimato cikti . Bogazimi kisip yuruyuse baslarsam cok almam ama 3 aydr ne buldum yedim kendim i toplarsam olcak bu is ins cnm
boleydi iste fark 20 kilo . Cok almamam lazm kollarim da kslin oldugu icin normalden baya iri oluyorum sonra

Masallah kuzucum ama bunca emeğine çok güzel zayıflamışsın sen bunu başardıysan kilonu dengede tutmayı da başarırsın inanıyorum ben sana gerçekten. Ben 156 boyundayım 3 yılda 47 kilodan 67 kiloya çıktım ve bu kiloyla hamile kaldım senin kadsr iradeli olamadım vermek istedim veremedim hamilelikte veremem biliyorum ama almam gereken kadar kilo almaya çalışacağım fazlasını ben de almak istemiyorum. Haliyle aktif spor yapıyordun bir anda durunca kilo alman hızlanmış olabilir fakat kendini biliyorsun en azından yürüyüşlere devam edersin dengeli kilo alırsın yaparsın sen, ben sende o gücü gördüm

Cok sagol canim ben yaptıysam herkes yapar ben çözdüm olayi da her dakika uygulama zor . Yuruyus ve vitaminli beslenip sebze meyve protein tuketip zararli karbonhidrat tüketmezsek zaten yagdan kilo almayiz saglikli bebege aliriz oteki türlü hamur isi makarna pilav cikolata yiyip yiyip otururrsak kilo yagdan olur bebek zapzayif kalir . O yuzden ben simdiye kadar hamilwlikte 2.yi yaptım 1.yi sagliklisini yarin basliycam ins . Hep berabet 1.yi uygularsak canimiz istediginde haftada 1 ödül verirsek kendimze kilolar yagdan olmaz ve dogumdada gider umuyorum

Ayy hadi inşallah bende başarabilirim Tebrik ederim gerçekten seni ❤ Bak gör doğumdan sonra da gidecek kiloların fıstık gibi olacaksın yeniden
Çok haklısın yazdıklarında

Ayy hadi inşallah bende başarabilirim Tebrik ederim gerçekten seni ❤ Bak gör doğumdan sonra da gidecek kiloların fıstık gibi olacaksın yeniden
Çok haklısın yazdıklarında
Insallah yarin basliycam bakalm ins devam edeblrm baslamasi olay zaten bi başlayınca istikrari sürdürülüyor. Kas da yapmistim karin kasi hala varlar ama yaglandim cok net görünmüyo karin egzerszide yapamayinca. Ins dogum sonrası daha guzel fizigimiz olur . Saglikla dogsunlarda bebislerimiz

Keremde cok guzel isim bnce . Sağlıklı gelsinlerde . Bidahaki kontrolde net söyler artik ne zmn cagirdi tekrar ?
Kerem ismine eşimle sevgili olduğumuz dönemden karar vermiştik
Sizin seçtiğiniz isimler de hoşuma gitti güzellermiş

Aynen dediğin gibi bir başlayınca devamı gelir hadi bakalım yarın güzel bir başlangıç olsun❤ 27sine randevu aldım ama kendi doktoruma değil devlete gideceğim ikili test için. Muayene ederse cinsiyetimiz netlesir belki

Insallah netlesir bnde meraktan catliyorum ama daha baya var 10+2 yim daha cok az kalmış randevuna hadi hayrlisi .benim daha 9 eylulde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…