2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bugün dışarda yemek yerken yemeğin içinden katır kutur bişeyler geldi ağzıma, hemen çıkardım ama muhtemelen ya taş ya toprak gibi bişey kaldı. geçen haftalarda da orta pişmiş et yemiştim. velhasılı içim rahat etsin diye yeniden toksoplazma testi yaptırmak istiyorum. kuluçka süresi vs de dikkate alınırsa bugünden itibren kaç hafta sonra kan vermem gerekir?

2 Farklı doktordan randevu aldım birini hiç görmedim asistanı baktı. Diğeri de bugün baktı hiç bir ilgi alaka yok. Çok İlginç gerçekten. Zaten hastaneye çekine çekine gidiyoruz her zaman gitme şansımız da yok. Çok rahatsız oldum.

Hiç biri yapılmadı şuana kadar bana. İlk gittiklerim de dedim pandemiden dolayı kısa tutuyorlar sanırım falan diye düşündüm ama bugün hiç hoşlanmadım. Özel de baya pahalı gelecek bilmiyorum ne yapayım. 10 gün sonra 2 li test sonucunu almaya gidince karar vericem sanırım

Bu surecler gercekten onemli, doktorun seni anlamasi sorularina cevap vermesi kaygilarini hissetmesi cok onemli.. bence icine sinmiyorsa baska doktor bak canim, bazi ozel hastanelerin anlasmali sigortalari falan var diyorlardi yasadigin sehirde var mi bilmiyorum ama bir arastir.. insalah gonlune gore bir doktor bulursun

Aile hekiminize gidip hamile olduğunuzu söylerseniz size sağlık ocağının yapabileceği tahlilleri yapar. Ama cmv toxoplazma rubella gibi tahliller yapılmıyor. D vitamini b 12 yapılmıyor mesela. Bunları özelde yaptırabilirsiniz.

İdrara sıkışık git canım ozamn daha belirgin görünüo. Ayrıca haftayla uyumlu cıkıo. Ben sıkısık gitmedim 1 hafta geride göründü ertesi gün başka Dr sıkışık gittim günüyle uyumlu cıktı. İkisi de devlet hastanesi doktoru.

Sağolasın canım. 2 hafta sonra karar vericem inşallah. Araştırma böyle sanırım. Ben eskiden ilçe de yaşıyordum ilçe devLET hastanesi doktorları gayet iyiydi ablam hep onlara gitti. Hayırlısı olsun inşallah

Canim onemli olan devlet veya özel değil iyi doktora denk gelebilmek.özelde para verdiğin için muamele daha farklı tabi o da bi gerçek. Benim tansiyon problemim yok.mesela ama hep ölçülür kilom halim hatrim sorulur güler yüzle karşılaşıyorum doktorun dualariyla cikiyorum kapidan dogum anında doktoruna güvenmek çok önemli rabbim iyi merhametli doktorlarla karşılaştırsın

Yaa ne güzel maşallah gerçekten. Daha 1 kere bile tansiyonum ölçülmedi. Sanırım doktoru değiştirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…