2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben medical parkta 260 veriyorum.Benim kadar da yükseği yoktur heralde. Parasına değecek pek de bir şey bulamadım. Değiştirmeyi düşünüyorum fazla geliyor artık ne gerek var diyorum bazen
Cnm ona vereceğine 300 tl ver feray guvenal a git . Bizim tanıdığımız kendisi ozel muayenehanesi var alsancakta kocasida prof kendide iyi bi doktor bana fiyat cok geliyo diye gitmedim biseyler yaparım dedi ama minnet etmedim yoksa iyi doktor baya

Aranzda cinsiyet partisi yada arasinda minik pasta yaptirip ( cinsiyet pastasi ) yapcak olan varmii
Belli olunca telefondan solemek istemiyorm herkese kizlar annem dedi onmli seyleri telefonda harcama soleyerek dedi dusundum dogru . Ole antin kuntin şeyler cok yapmam doktora kagida yazdirip aksam bakana kadarda sabredemem bi yandanda bi pasta yaptirsammiki diyorum ici hangi cinsiyetse o renk olan bi pasta kesince ortaya cikan

Ne kadara yaptirdn cnm hamilelik icin yapmiyolar ozel saglik sigortasi ben aradim bi firma yapiyomus o da 10.000 filan demisti
Canım ben çalıştığım bankadan sigortalıyım. Banka ödüyor her ay. 9yıldır var. Gebelik ve doğumu karşılıyormuş. Ne kadar olduğunu bilmiyorum. 10000 çok ama. Acıbademi ara, daha uygun onda

Ben çok istiyodum ama biri kız biri erkekmis farklı olunca karışır yaparken de nasıl yapcam bilmiyom

Ben gittim bugn 13 haftalıkdı. Cinsiyet tam net değil dedi. %51 kız 49 erkek derim tahmin istersen . Allah razı olsn dedim. İyiki %50 demedi. Kız yılı diyorm. Etrafımda kim hamile ise kız dyor. Bakalım artık bende kıza odaklandım. Başından beri 6 doktora gittim biri bile cinsiyeti tahmin etmez mi anlamadım. Çok küçük deyip duruyrlar.

6 Doktormu dur cnm ya biraz daha sabir bende merak ediyorum ama daha 10+3 deyim.doktor 16 da diyo 16 da biraz gec ama genelde 13 de yapilan tahminler hep yaniltiyomus tanıdıklarım hep ilk boleydi sonrs bole diyolsr net olsun biraz daha gwc olsun . Biraz daha bekle az kalms en gec 2 haftaya netlesir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…