2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım
Sagolcnm solla yazıyorum anlaşılır olmyablr yazilarm kusura bkmyin. Cok kanlar akti . 2 hafta önce tencere kapağı kırılmıştı o kalmış hemde buyuk parca baya derin kesti 40 dk sonra hala kanıyordu havlular hep kan doldu . Cok korktum yalnzdim evde esimi aradim. Acildede baya ugrastilar cami cikrtmak icin baya yandi cnm uyusturdu snra 3 dikiş atti. Sormuş bebege zarari yokmus . Tetanoz asida yapildi

B Baharyagmuru35 çok geçmiş olsun. Siz bi sadaka falan verin bence.Aksilikler oluyor. Sadaka kazayı belayı önler.
Verioz ama dmkki dahada lazm
Sagolcnm solla yazıyorum anlaşılır olmyablr yazilarm kusura bkmyin. Cok kanlar akti . 2 hafta önce tencere kapağı kırılmıştı o kalmış hemde buyuk parca baya derin kesti 40 dk sonra hala kanıyordu havlular hep kan doldu . Cok korktum yalnzdim evde esimi aradim. Acildede baya ugrastilar cami cikrtmak icin baya yandi cnm uyusturdu snra 3 dikiş atti. Sormuş bebege zarari yokmus . Tetanoz asida yapildi cok szliyo kullanamiyrm ev isi ymk yapmam imkansz ustumu bile esim yardim etti degstrmeme

Ah kıyamam ya. Benimde kesilmişti yıllar evvel rondo biçmişti benimde elimi. Allah yardımcın olsun.

Çok geçmiş olsun canım ya sadaka verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…