2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sabah öğle akşam günde 3 defa progestan fitil kullanıyorum 1 tanede Oksapar iğne var. Coraspin vardı ama kahverengi lekelenmem olunca onu bıraktım Crinone jel vardı onuda eczaneden bulamadım öyle olunca progestana geçtim. Hayırlısı bakalım önümüzdeki hafta randevum var bakalım ne diyecek

Son 3 ay gerçekten zorluyor. Bebek büyüyüp yeri daralınca anne çok darlanıyor. Şartlamayın kendinizi gerekirse çıkarsınız izine. Aynı halsizlik, yorgunluk bende de var. Bir o koltuğa bir şu yatağa devriliyorum gün içinde

Crinone jel piyasadan kalkıyor diyorlar kuzum ondan bulamadın sanırım. Oksaparı doğuma kadar mı kullanacaksın? Güzel haberler alırsın inşallah bize de haber verirsin❤

Koronadan zaten korumuyor grip aşısı olma sebebi olurda gripken koronaya Allah korusun yakslanırsan daha hafif geçiriyorsun

Gittiniz mi randevuya herşey yolunda mı??

Kizlar grip desem değil.Bogazim ağrıyor.Burun akıntısı yok ama.Hapsuruk var.Ates falan yok.Asiri halsizlik var.Aşırı bulantı da cabasi.
Bu korona dan sonra paranoyak gibi oldum.
Hamileyken ıhlamur yada nane limon icilirmi?

Gelmek zorunlu dediler hocada derste 2 gunden fazla gtmeyeni bakanlik kayittan siliyo dedi . Ama ayni kursa gecen ay gelen arkadasta gtmems cok az gtms bsry olmadi diyo
Esimin enistesinin surucu kursu var kesinlikle ole bsey yok hamilesiniz gidp kendinizi riske sokmayin bende hic gtmedn hergun calistm kitaba kpssye giricek gbi calistm hemde 1 soruyla 100 u kacirmistm bende martta girsm sinava 1 hafta sonra pandemi patladi

Yeni kanun filan cikmamistr dimi cok sagol cnmya icimi rahatlattin

Bende sorucam ya. Gerçekten hiç elim kolum kalkmıyor
Bi de hemen de artırmıyor ki ilaçlar. Napıcaz böyle bilmem ben de co
benim aşırı halsizligim vucut kırgınlıgım vardı günlerdir dün serum taktırdım en son. Üşütmüşsün dedi dr. İcilir bu arada ben bol limonlu ıhlamur iciyorum

Geçmiş olsun. Ihlamur içebilirsiniz. Nane limondan emin değilim. Boğaz ağrısına birebir toz zencefille balı karıştırıp yiyin. Çok çok iyi geliyor.

Acaba serum olarak almak mı gerekir yada ipne falan? Bugün düne göre daha iyiyim. Limonlu su ile içtim demir ilacını emilimi arttır diye okumuştum öyle denedim. Çok geçmiş olsun c vitaminini arttırın.

Acaba serum olarak almak mı gerekir yada ipne falan? Bugün düne göre daha iyiyim. Limonlu su ile içtim demir ilacını emilimi arttır diye okumuştum öyle denedim. Çok geçmiş olsun c vitaminini arttırın.
C vit alıyorum zaten. Sanırım iğne serum almak daha cabuk artırır bu ay da geçsin bakalım kaç olacak

C vit alıyorum zaten. Sanırım iğne serum almak daha cabuk artırır bu ay da geçsin bakalım kaç olacak
Arttırın diye hoş olmayan bir şekilde yazmışım çok afedersiniz. İnşallah hemen toparlarsınız. Kış gelmeden hastalıklar geliyor. Cam açmadan uyuyamıyorum bende eli kulağında bende hasta olucam kesin

Bende hemen hazırlıyorum.Yoksa geçecek gibi değil.Bi de aklıma direk covid ihtimali gelmese.

Bugune kadar ben de oyleydim ama ben griptim sanirim cok burnum da akiyordu;( atesim yoktu, bol limonlu ve balli ihlamur ictim 3 gun ust uste ki ihlamurdan nefret ederim, bide meyve yemeye calistim. Bulanti icin ilac kullaniyorum sukur daha iyiyim. Gecmis olsun

Kzlar tezgahi silerken elime cam parcasi girdi derin kesildi kan sulandirici kullaniyorum diye kan durmado acil deyim cami cikarip 3 dikiş attilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…