2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimi gördüm yaa çok tatlıydı 15+2 günlük dedi 110 gr olmuş 10cm ama amaa cinsiyeti göremedi baştan anlaşmıştık zarfa yazayım ben en iyisi süpriz istiyorsanız demişti ama emin olamadı sizi yanlış bir şeye de bağlamak istemem dedi. baya baktı baktı bir ara 3 boyut olanı açtı ama yok kordonlara sarılmıştı minnoş haftaya geleyim dedim kontrole söylersiniz, şu riskli zamanda acil durumda olanları ancak muayene için çağırıyorum gerek yok sabret 1 ay sonra gel dedi napalım sağlıklı olsun da dayanırız inşallah.
D vit, Kan ilacı ve vitamin verdi

Gelmek zorunlu dediler hocada derste 2 gunden fazla gtmeyeni bakanlik kayittan siliyo dedi . Ama ayni kursa gecen ay gelen arkadasta gtmems cok az gtms bsry olmadi diyo
Günaydın cnm ben alalı bayagi oldu ehliyeti ondan sonra yönetmelik değişti mi bilmiyorum. Ben 1 gün bile gitmedim kursa, sınava gitmistim sadece

Cok heyecanliya sabret diyolarda kolay sanki baya buyumus masallh sz baya ilerdesnz hamilelik olarak cogu kisiden martin baslari sanrm .

günaydın hanımlar. 3lü test için doktoru birşeyler söyleyen var mı? gerekli görülürse mi yapılıyor.

Kızlar ben yarında devlete gidip yeniden tahlil falan isticem. En son 10 ağustos ta memlkete vermiştim. Buarada 2 3 gündür mide bulantısından bşy yiyip içemiyom.

Ben kışın çok sık hasta olurum maalesef. Yaptırsam iyi olacak

Cok heyecanliya sabret diyolarda kolay sanki baya buyumus masallh sz baya ilerdesnz hamilelik olarak cogu kisiden martin baslari sanrm .

Ya benim son adet tarihim biraz karışık 2 ayda falan hasta oluyordum ben o nedenle ilk hesaplar karıştı şuan sat 20 mayıs olarak hesaplıyor, bat 24 şubat, ama mart annelerini bırakamam

Masallah yaa

kızlar bende aşırı halsizlik ve yorgunluk var. baş ağrısı mide bulantısı da cabası. yetişmesi gereken çok işim var ama kafamı zor kaldırıyorum. 24. haftada izne ayrılmam diyordum ama hep bu şekilde olacaksam ayrılıcam valla. geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum. çok terleyip sonra da buz gibi oluyorum. sabah zorla uyandım, hatta yanlışlıkla eşimin diş fırçasını kullanmışım o kadar dalgınım. demir hapı da içiyorum. ne yapsam bilemedim valla.

öğle arasındayım yemeğe çıkmaya dahi üşeniyorum.

Allah razı olsun Allah sizede hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…