2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Crinone jel piyasadan kalkıyor diyorlar kuzum ondan bulamadın sanırım. Oksaparı doğuma kadar mı kullanacaksın? Güzel haberler alırsın inşallah bize de haber verirsin❤
Daha 12 hafta olmadı bu gittiğimde belki olacak ilaçları kullanıp kullanmayacağım.
Amin inşallah buradaki herkes hayırlısıyla evlatlarına kavuşur ve isteyen herkese hayırlısıyla evlat sahibi olmak nasip olur

Geçmiş olsun canım

Bende burun akıntısı yok.Ates de fazla değil.ama.Aşırı halsizlik var.Bi de aşırı bulantı.Grip desem değil boğaz ağrısı var.Sanki grip olacakmış ama olamiyo gibi.Hastaligim da bi garip ya.
Çok teşekkürler. ıhlamur bende ictim.Bulanti için de ilaç aldım mecburen.

Canımm tekrardan çok geçmiş olsun.dikkat et kendine. Sormuşsun izi kalır mı diye, kantaron yağın var mı? Hiç iz bırakmaz o mucize gibi birşey. Kırmızı kantaron sür, hiçbir iz kalmaz allahın izniyle..

Ben de cok korktum covidden ama onun belirtileri cok fazla. Gögüs agrısı falan da lazım
Paronayak gibi oldum artık.Babamin iş yerinde bi çalışanda cıkmış.Hepimiz diken üstündeyiz.Kac gündür.Ondan etkilendim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…