Crinone jel piyasadan kalkıyor diyorlar kuzum ondan bulamadın sanırım. Oksaparı doğuma kadar mı kullanacaksın? Güzel haberler alırsın inşallah bize de haber verirsin❤
Daha 12 hafta olmadı bu gittiğimde belki olacak ilaçları kullanıp kullanmayacağım.
Amin inşallah buradaki herkes hayırlısıyla evlatlarına kavuşur ve isteyen herkese hayırlısıyla evlat sahibi olmak nasip olur
Arttırın diye hoş olmayan bir şekilde yazmışım çok afedersiniz. İnşallah hemen toparlarsınız. Kış gelmeden hastalıklar geliyor. Cam açmadan uyuyamıyorum bende eli kulağında bende hasta olucam kesin
Sagolcnm solla yazıyorum anlaşılır olmyablr yazilarm kusura bkmyin. Cok kanlar akti . 2 hafta önce tencere kapağı kırılmıştı o kalmış hemde buyuk parca baya derin kesti 40 dk sonra hala kanıyordu havlular hep kan doldu . Cok korktum yalnzdim evde esimi aradim. Acildede baya ugrastilar cami cikrtmak icin baya yandi cnm uyusturdu snra 3 dikiş atti. Sormuş bebege zarari yokmus . Tetanoz asida yapildi
Bugune kadar ben de oyleydim ama ben griptim sanirim cok burnum da akiyordu;( atesim yoktu, bol limonlu ve balli ihlamur ictim 3 gun ust uste ki ihlamurdan nefret ederim, bide meyve yemeye calistim. Bulanti icin ilac kullaniyorum sukur daha iyiyim. Gecmis olsun
Bende burun akıntısı yok.Ates de fazla değil.ama.Aşırı halsizlik var.Bi de aşırı bulantı.Grip desem değil boğaz ağrısı var.Sanki grip olacakmış ama olamiyo gibi.Hastaligim da bi garip ya.
Çok teşekkürler. ıhlamur bende ictim.Bulanti için de ilaç aldım mecburen.
Sagolcnm solla yazıyorum anlaşılır olmyablr yazilarm kusura bkmyin. Cok kanlar akti . 2 hafta önce tencere kapağı kırılmıştı o kalmış hemde buyuk parca baya derin kesti 40 dk sonra hala kanıyordu havlular hep kan doldu . Cok korktum yalnzdim evde esimi aradim. Acildede baya ugrastilar cami cikrtmak icin baya yandi cnm uyusturdu snra 3 dikiş atti. Sormuş bebege zarari yokmus . Tetanoz asida yapildi
Canımm tekrardan çok geçmiş olsun.dikkat et kendine. Sormuşsun izi kalır mı diye, kantaron yağın var mı? Hiç iz bırakmaz o mucize gibi birşey. Kırmızı kantaron sür, hiçbir iz kalmaz allahın izniyle..
Yok öyle seymi olur bide bu pandemi doneminde siz evden calisin kursun veridgi kitaba varsa faceniz ehliyethane var oraya katilin mutlaka cok yarari var