2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kakao yağı dene istersen, duş sonrası fark etmiyor akşam otururken aç göbüşünü sil canım.

Normalde 11+4 bu ultrasonda ama 12+3 demişti doktorum. Bende bilmiyorum. 29 eylül benimde randevum ama başka bir doktora daha gidiyorum haftaya o söyler belkiii.

Normalde 11+4 bu ultrasonda ama 12+3 demişti doktorum. Bende bilmiyorum. 29 eylül benimde randevum ama başka bir doktora daha gidiyorum haftaya o söyler belkiii.

İki doktor mu takip ediyor, özel durumun mu var yoksa istediğin için mi gidiyorsun. Her doktor ayrı bazıları tahminde bulunup o tahmin üzerinden gidiyor, bazıları garantici ailelere tam haftasında söylüyor. Benim doktorum 12 haftada uğraştı ama bebek uyuyordu zor uyandırdık döndüremedik.

Kakao yağı dene istersen, duş sonrası fark etmiyor akşam otururken aç göbüşünü sil canım.
Ahhh ahhh gencken o kakao yagini surup gunesin altinda saatlerce yatardim, bir an o geldi aklima catlak icin kullanildigini bilmiyordum canim, simdi mustelanin kremini aldim bunu biraz kullaniyim, ilerleyen zamanlarda bu beni kesmez buyuk ihtimal, olmadi kakao yagini da alirim bigun biri bigun biri takilirim

Aktardan alırsın canım ama katı kakao canım

Kızlar merhaba
Kızımız olursa adı Filiz Elif olucak ama erkek çocuk ismi bir türlü bulamıyorum herkes Aras Uras Ayaz vb isimleri tercih ediyor bu dönem ama ben biraz daha farklı bir isim istiyorum.
Can Doruk
Gencer
Çınar
Eser
Bu isimler arasında biraz kaldım varmı fikri olan ? Veya isim tavsiyesinde bulunucak olan

Özel durumum yok aslında. İki doktoruda çok seviyorum dönüşümlü gidiyorum 29 eylülde 16 haftalık olacak neredeyse garantici doktorum o zaman söyler. Öncesinde öğrenebilecek miyim bakalım :) benimde uyuyordu öksürdüm falan fayda etmedi zorlamadı doktorda

Çınar favorim can doruk cin doruk gibi oluyor. Gencer ve Eser de güzel ama Çınar bence en iyisi

Günaydın kızlar.Bugun daha iyiyim çok şükür.Yani en azından ayakta durabiliyorum.Dun başımı tutamıyordum.Bi de evde çocuk olunca daha zormus.

Cok üzüldüm canim inşallah en kolay şekilde atlatırsın bebisini sağlıkla kucağına alırsın. Bir kaç kere duydum ama detayını bilmiyordum inşallah hepimiz kolay sağlıklı doğumlar yaparız ❤

Benim 29. Haftada rahim ağzı uzunluğunda kısalma tespit etti doktorum sürekli yattım doğuma kadar. 37+4 te suyun gelerek doğum başladı. Doktorlar belli bir haftadan sonra her muayenede ölçüm yapıyorlar.

Cumanız hayrolsn kızlar nasılsınız herhalde Cinsiyeti öğrenen arkadaslarmzda var nasıl tahminler geldi kızlar size

Kızlar kot pantolonlarım dar gelmeye başladı göbek kısmından. Hamile pantolonu almaya düşünüyorum bu ay. Ama mağazaya gidip deneyip almam şu süreçte. Online olarak alıcam ama beden olarak ne almam gerekir hiç anlayamadım karar veremedim. Normalde pantolonlarım kaç bedense o bedeni mi alıcam yoksa büyük mü almalıyım. Bi de hani çok göbeğim yok tabi ama bebek rahat etsin diye alıyorum. Karnım büyük olmadığı için karın lastikli kısmı tam sarar mı potluk yapar mı. Şimdi aldığım pantolonu son aylarda da giyebilir miyim bacaktan kalçadan çok kilo almazsam. Kısaca hamile pantolonu ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

Canım merhaba. Kendi pantolonlarım sıktıkça bişey olacak diye korktum.Artık ben bu hafta geçtim hamile giyime. Pantolon olarak tam bedenimi aldım. Göbek kısmı penye ve esnek olduğundan çok rahat oldu. Pantolonlarda belden ayarlama yerleri var 2tane. bol gelirse sıkabiliyorsun. ama kot alacaksan likralı kotlardan al. Onlar esneme yapıyor ben öyle yaptım.

2 beden alıp olmayanı iade edebilirsiniz. En iyisi öyle oluyor 40 ve 38 aldım 40 çok büyük 38 iyi oldu. Ama göbek doldurmadığı için evet potluk yapıyor lastikle sıkıştırsamda düşüyor biraz daha göbeğimbüyüyünce giyicem. Şuan beli lastikli pantolon ve eşofman giyiyorum. Buarada tayt aldım 38-40. 38 dar oldu 40 biraz bol. 2 beden alıp iade etmek en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…