2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çınar ismi çok güzel canım.

Kizlar cok yazamiyrm cok zordu gece . Sol koluma yapilan tetenoz asisi cok agri yapiyo sola donemedim sag elde dikişten zonkladi hareket ettikçe dahada zonkladi 7 kere tuvelete kalktim gece dahada zonkladi . Ev işi ymk hcbsey ypamiyorum . Saglak olduğum icin sol elle hcbsey ypamiyorum nolck bilmem

Bugüne kadar minik mide çalkalanmaları dışında bir hassasiyet yaşamayan ben 13+6 da neyin mide bulantısı yaahu. Öksürürken istifra etme isteği geliyor o geçiyor o anlar aklıma geldikçe bir daha istifra isteği oluyor ne biçim bişey oldu bir anda.

Benim 29. Haftada rahim ağzı uzunluğunda kısalma tespit etti doktorum sürekli yattım doğuma kadar. 37+4 te suyun gelerek doğum başladı. Doktorlar belli bir haftadan sonra her muayenede ölçüm yapıyorlar.
Tespit edildikten sonra sadece dinlendin galiba değil mı bilinmediği için çok acaba olsa nasıl farkederim diye düşündüm ama farkedilecek birşey değil demek ki. Ölçüm nasıl yapılıyor ultrasonla mı

Belki soğuk algınlığı falandır canım dikkat et geçer inşallah bu zamana kadar olmadıysa bundan sonra olur mu bilmiyorum ki

Çok geçmiş olsun canm hamilelikte olan tetenoz aşısını mı oldun benmde elim kesilmişti o zman yapmştm 1 hafta kolumu kaldramadm resmen Allah yardmcn olsnn işi boşver kuzmm Sağlığın önmli özel ihtiyclarnı karsıla gerisini boşver :)))

Belki soğuk algınlığı falandır canım dikkat et geçer inşallah bu zamana kadar olmadıysa bundan sonra olur mu bilmiyorum ki
Yaa hiç hiç hassas bir bünyem yok aslında ama neden böyle oldu anlamadım. Bu saatten sonra başlayacağını bende sanmıyorum. Mutfakla uğraşıyorum kokudan oldu belki de

Ole dediler acilde sanrm onu oldum ozel ıhtiyaç bile zor ypiyorum

Oksurunce olablr mide bulantisi varsa arttirr öksürük cnm temiz hava al

Yaa hiç hiç hassas bir bünyem yok aslında ama neden böyle oldu anlamadım. Bu saatten sonra başlayacağını bende sanmıyorum. Mutfakla uğraşıyorum kokudan oldu belki de
Geçici birseydir meraklanma ben bile nefes almaya başladım 1 haftadır 6 kilo verdim bu surecte dusun artık daha iyi alışacak vücudumuz gobuslerimiz buyuyecek cok heyecanli

Oksurunce olablr mide bulantisi varsa arttirr öksürük cnm temiz hava al
Ya hani gıcık tutar ya öyle değil bildiğin sıradan hafif bir öksürüktü. Gıcık tutarcasina olsa gebelik öncesi bile midem kötü olurdu şöyle bir balkon havası iyi geldi

Geçici birseydir meraklanma ben bile nefes almaya başladım 1 haftadır 6 kilo verdim bu surecte dusun artık daha iyi alışacak vücudumuz gobuslerimiz buyuyecek cok heyecanli
Oyy çok vermişsin ya kıyamam üzülüyorum valla. Yengemde 8 kg vermiş siz ne yaptınız öyle bebişe değil size üzülüyorum çünkü o alacağı vitamini sizin depolardan alıyor olan size oluyor son günlerde göbeğim farklılaştı sanki Artık bu zamanlardan sonra ufak ufak büyür diye düşünüyorum ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…