2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün erken gittim diye bilerek söylemediğini düşündüm şahsen Allah bilir tabi
Ben aslında 12 de kendı doktoruma gıtmıstın erkege benzıo demişti ama snra dayanamayıp 14 te baska hastaneye gıttım o da erkek dedi dunkü kontrolde kendı doktoruma gıttım 16 da erkek dedi, bı daha 20 de gitmem gerekıyor ama 4 hafta cok uzun geldıgı ıcın 18 de diğer doktora gidecem böyle daha iyi oluyor

Randevu gununden once randevu almadan ya da aramadan mi gittin peki? Oyleyse biraz cat kapi gibi olabilir tavir yapmasi normal ama yine de tabi terslemeye hakki yok kibarca soyleyebilir.. burada Esinin degil senin ne hissettigin ve dusundugun onemli.. bundan sonra isinamayacaksan doktora bir daha vakit kaybetme derim ben..

Gerçekten öyle canım ya eşim de dedi şikayet edelim diye bence de etmeliyiz herkese böyle davranıyorlarsa çok yazık gerçekten. Bi de özel hastane olmasa normal karşılayabilirim ama parasını verip verip erken gidiyoruz. Çok üzüldüm cidden

Ne kadar erken tahmin etmiş ya ne güzel

Randevu alıp gitmiştim canım ama onların kendi verdikleri randevu gününden daha erkene aldım tekrar. Yanlış bişeymi yapmışım ki. Ben ne zaman istersem gidemiyorum demekki bundan haberim yoktu

O doktor seni oyalamış bence ısınamazsan bi daha değiştir istersen
Değiştireceğim inşallah canım. Geldiğimden beri düşünüyorum ama değişmeyi çok istiyorum şuan biraz duygusal hareket ediyor da olabilirim ama yine doktora heyecanla gitmek istiyorum

Randevu alıp gitmiştim canım ama onların kendi verdikleri randevu gününden daha erkene aldım tekrar. Yanlış bişeymi yapmışım ki. Ben ne zaman istersem gidemiyorum demekki bundan haberim yoktu
Bugun icin randevun varsa kimsenin laf etmeye hakki olamaz, ha 2 gun once ha 2 gun sonra.. mesela benim normalde bugun kontrolum vardi
Islerimden dolayi persembeye almak zorunda kaldim ki daha once de yapmak zorunda kaldim bunu.. ben basta randevusuz gittin sandim o zaman eger cok yogunlarsa bakmayabilirler tabi ama yine de kimseyi aglatmaya haklari yok.. bu zor bi surecmis, istediginde arayabilecegin, gorebilecegin bir doktor olmasi onemli..

Kesinlikle öyle ben de hiç böyle bi tepkiyle karşılaşabileceğimi düşünmedim.. Yani randevusuz gitmiyorum zaten belki biraz cinsiyeti öğrenmek için sabırsız davranmış olabilirim. Yine de böyle bi tavırla karşılaşacağımı bilsem gitmezdim. Neyse olan oldu hayırlısı olsun bidahaki gittiğimde şikayetçi olmayı düşünüyorum. Ve başka bi doktorla devam edeceğim nasipse

Cok tskler sitede oturuyorum camasir ipi falan yasak camasir telinde kurumuyor simdi 1 cocuk diğerine dogunca 2 esim alalim dedi sonunda

Cevap gelmiş mi diye bakayım dedim kendim çalıp kendim oynamışım biraz neyse hayırlanmadan yatalım biz de, rabbim herkesin yavrusunu sağ salim kucağına aldırsın bu mutluluğun darısı öğrenemeyen arkadaşların başına

Bende su an araştırıyorum bu hafta alcam ve camasir derdinden kurtulscam nihayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…