Cevap gelmiş mi diye bakayım dedim kendim çalıp kendim oynamışım biraz ☺ neyse hayırlanmadan yatalım biz de, rabbim herkesin yavrusunu sağ salim kucağına aldırsın bu mutluluğun darısı öğrenemeyen arkadaşların başına
Benim makine biraz pahaliymis canim baktim da simdi 8bin civarinda. Benim esimin indirimi vardi ozel bi kampanya yapmislardi calistigi yer 3bine geldi bize
Cevap gelmiş mi diye bakayım dedim kendim çalıp kendim oynamışım biraz ☺ neyse hayırlanmadan yatalım biz de, rabbim herkesin yavrusunu sağ salim kucağına aldırsın bu mutluluğun darısı öğrenemeyen arkadaşların başına
Gerçekten öyle canım ya eşim de dedi şikayet edelim diye bence de etmeliyiz herkese böyle davranıyorlarsa çok yazık gerçekten. Bi de özel hastane olmasa normal karşılayabilirim ama parasını verip verip erken gidiyoruz. Çok üzüldüm cidden
Sekreteri herkesin içinde azarladı neden erken geldin diye bi de baya kalabalıktı hastane ben de sessiz sakin biriyim cevap veremedim kaldım öylece üfleyip püfledi yüzüme bile bakmadı bari arasaydın. Bi alo diyemedinmi filan dedi. Zoraki ultrasona soktular ama doktor bir iki kelime etti anca zorla. Suratlarını görmeniz lazımdı ama
Kontrol müydü? Özellerde ilki muayene paralı, 10 gün boyunca diğer muayeneler ücretsiz. Ücretsz şekilde mi gittiniz de mırınkırın ettiler.. öyle bile olsa edemezler. Değiş gitsin. Paranla rezil mi olcan.
Valla ben nerdeyse her aksam gaz sancisi cekiyorum umarim bebek bana benzemez dogunca.. yediklerim yapiyor, ayaklarim cok usuyor benim bazen isitamiyorum o da yapiyor ama nedenini bulmak benim icin cok zor cunku maalesef cok gazli bi insanim ama cikarmayi da asla basaramiyorum
Kontrol müydü? Özellerde ilki muayene paralı, 10 gün boyunca diğer muayeneler ücretsiz. Ücretsz şekilde mi gittiniz de mırınkırın ettiler.. öyle bile olsa edemezler. Değiş gitsin. Paranla rezil mi olcan.
Evet kontrol süresinde gitmiş bulundum eşim de o yüzden yapabileceklerini söyledi. Değiştiricem canım ya karar verdim. Yorumlarınız için teşekkür ederim 🏵