2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kontrolden 9 gün sonra gittim doktor dedi 9gün geçmiş bir sıkıntı mı var hem ikilim için geldim hem ilaç yazdırmaya hem bebeği görmeye hocam dedim ama bu süre zarfında bakmak pek anlamsız çok geçmemiş dedi sağolsun yinede baktı inanılmaz sevilen bir doktor ama şansa o beni bıraktı şimdi diğer doktoruma gidicem

Aslinda sivri oluyodu dahada ama bugun baya bi sis ya ssnnde tok karna bu kdr varmi cnm büyüklüğü
Yok kuzum benim nerdee iç karnım geniş ilkinde de böyle olmuştu ama ilkine göre daha bi fazla karnım ama bu kadar yok 7 aylıkken ben böyle oluyorum senin iç karnın dar heralde bi de erkek olduğundan sivrilmiş baya

Pazartesi günü bende aynı şeyi yaşadim ters ters konuştu esime içeri almadı sinir oldum ben para verip geliyorum ki eşimde gelsin baksın diye onlar bizim nazımızı çekeceği yerde biz onlarinkini cekiyoruz resmen

Hadsiz bir doktor ve sekretermiş canım parasıyla değil mi isterse hergün giderim kime ne? Ultrason zararlı diyen kesim var tamam da bu kızma hakkını kimseye vermez benim bebeğim benim kararım kime ne?

Kızlar sanki bugün hareketlerini hissettim gibi. Tam göbek deliğimin altında böyle kelebek kanadı gibi çok hafif güçsüz kımıldayan birşey hissettim. Tam anlatamıyorum ama gaz değildi. Gaz hareketleri daha içerde oluyor. Bu hissettiğim tenime yakın dışa yakın bir yerlerdeydi. Acaba gazla bebeği bu şekilde ayırabilir miyiz

Pihtilasma sorunuda var bende pihti attiriyomus varislsr akciğere ya onada endisslendim onceden atmisti ya akciğere facia olur benim icin vsris corabi alicam hemen inşallah saglikla dogururuz ve kotu izlerden ve olusumlardan da kurtuluruz
Canım ben de mesela selülit ve damar yok ama buradaki doktor bana bu hafta varis çorabı verecek.Ben gerek yok dedim varmış kan dolaşımı rahat sağlansın diye.Mecbur alacağım ben de.

Ayirirsin canım 20. haftalarda hissediyosn zaten :)

Böyle tiplerden nefret ediyorum. Benim doktor da prof ve aşırı tatlı dilli ama zamanı yok.. Herkes ona gidito çok yoğun.. Pıt pıt hemen bakıp salıyo. Geçen başka doktora gittiğimde çok ilgilendi bende değiştirsem dedim ama eşim benimde onaylamadı

Evet canım aynen tarif ettiğin gibi oluyo hatta elimi koyduğumda hareketi içerden elime değdi çok net olmasa da kıpırtılar hissediyorsan o bebektir gaz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…