Bende bugün Dr a gittim üstten muayenede keseyi göremedi haliyle alttan bakalım dedi kese oluşmaya başlamış şükür. Haftaya tekrar gel dedi. Kasıklarım ve belim de çok ağrıyor dedim bu aylarda çok normal dedi. Kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor işte.
Bende bugün Dr a gittim üstten muayenede keseyi göremedi haliyle alttan bakalım dedi kese oluşmaya başlamış şükür. Haftaya tekrar gel dedi. Kasıklarım ve belim de çok ağrıyor dedim bu aylarda çok normal dedi. Kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor işte.
Itiraf ediyim okurken zaten topik diye okudum hic farketmedim. ... sagol canim benim evet 6 7 klomen +2gonalf+2femare deneyimim var malesef. Rabbim insallah bu sefer nasip etmistir
Merhaba bende sanırım bir mart annesi olacağım dün test yaptırdım beta hcg 20 çıktı bugün sağlık ocağına gideceğim ne olacak bakalım ilk bebişim olacak inşallah ❤
Merhaba bende sanırım bir mart annesi olacağım dün test yaptırdım beta hcg 20 çıktı bugün sağlık ocağına gideceğim ne olacak bakalım ilk bebişim olacak inşallah ❤
Cok tesekkur ederim kızlar sağlık ocağına gittim son adet tarihim 2 haziran olduğunu söyleyince değere de bakınca çok yeni olduğunu 1 hafta sonra kadın doğuma gitmemi söylediler siz ne zaman gitmiştiniz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. inşallah hepimizde sağlıcakla kucağımıza alırız. herkesin ilk bebeği olacak sanırım. benim ikinci doktora 7. haftamda gitmeyi düşünüyorum hem kese yi görürüm hem kalp atışını duyarım inşallahsürekli hastaneye gitmek istemiyorum şu zamanda