2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hala geçmedi ki kuzum. Yani hala bişeye sıkılsam kafama taksam çıkar bi yerden. Sonra kendi kendine kurur gider 1-2 hafta belki daha uzun zamanda. İlk başta doktor ilaç vermişti ama az kullanmıştım

anladım canım peki şuan var mı gebelikte nüksetti mi hiç :/ korktum ya ne bileyim umarım sıkıntı çıkarmaz bana migrenim var bi de bu çıktı başıma

Geç olmaz bence kuzum. Hem daha net görürsün organları ben 15.haftada doktor şu şurası bu burası dedi ama hiç bşey anlamadım
Bnm kendi doktorum 17+5 te yapti bana detaylı. Baya belli oluyodu herseyi beyni kalbi odacıkları, midesi falan. İnanamadim cok değişik bisey. Resmen icimizde minik insan var herseyiyle. Ben biraz daha büyüyünce perinatalogdan aldım randevu işte bi de o bakacak. Bi sorun yoktu şükür. Cok halsizligim var benim enerjisizim resmen hasta olcak gibi olursun ya hani o tarzda. Sonra icimdekini görünce dedim normalmiş zaten minyon bi tipim. Vucudum nasıl yoruluyormus yeni bi insan yaratmak icin meğer. Detaylı cok keyifli bisey

Bu arada doktorum tetanoz aşısını yaptırmana gerek yok dedi. Saglık ocagındakiler cok ısrarcıdır kacabilirsen kac dedi
Benim doktorumda yaptır dedi. Bi ihtilmal gerek yok der diyordum ama nerde. Hiç istemiyorum yaptırmayı. Çok ağrısı oluyor diyor yaptiranlar zaten oksapar yapıyorum her gün göbeğimdeki iğne yerleri çok acıyor morarıyor bir de kolumda ağrı istemiyorum.
Bnm sağlık ocağından hiç ses yok 19+1 im, bakalım arayacaklar mi

Bi de bak şurda gordun mu diyorlar ya hihi evet diyorum halbuki iç sesim neresi o ya diyor
bizde bizde aynen doktor anlatıyor gördünüz mü diyor eşimle ben hıhı evet ayyy falan diyoz. Alakası yok anlamıyozki
anladım canım peki şuan var mı gebelikte nüksetti mi hiç :/ korktum ya ne bileyim umarım sıkıntı çıkarmaz bana migrenim var bi de bu çıktı başıma
yok kuzum hiç olmadı. Bende sivilce gibi kızamık gibi bi sürü döküntü oldu tüm sırtımda ama hiç doktora falan sormadım.
Ayyy çok güzel söyledim vücut yeni bi insan yapıyor yorulması çok normal evet hiç bu açıdan düşünmemiştin
Kuzum ben anlayamadım valla doktor söyledi ama

Niye ki? Ben de tam terse yaptırsam mi diyodum ne biliyim herkes yaptırıyor
Ameliyat aletleri pasli mi ki ne gereği var eskidendi onlar su an tertemiz steril hersey. Ayrica tetanoz asisinin yan etkileri cok fazla prospektüsünü okumuştum kadinlarin üreme yetenegini dahi etkiliyor. Ama herkesin kendi karari tabiki.

Keşke biri çıkıp zararlı dese de yaptırmasak ya hiç istemiyorum

göbek bölgemde daha yogun bacakta 2 tane var kollarımda 4-5 tane. doktor sabun değdirmiceksin asla tahriş etmiceksin sıkı şeyler giymiceksin vb. bisürü şey söyledi of
Gecmis olsun ben seneler evvel gecirmistim hamilelik falan yoktu tabi.. bi krem vermisti doktorum 1 hafta 10 gun gibi surede gecmisti, yalniz kasimamaniz dokunmamaniz cok onemli, dokundukca artiyordu bendeki cunku son olarak temiz tutun, zaten hamile oldugunuz icin kimyasal iceren cok agir seyler kullanmiyorsunuzdur. Korkmayin ama..

Ay yok asitli icecek diyince bile midem bulaniyo evet benim ilk hamileligim cok cok farklıydı halbuki ikiside erkek yani kız olsa tamam dicem bunda ne yesem mideme dokunuyo tek benzerliği ikisindede sucuktan tiksindim

Geçen benimde canım cekti ama içemedim geri midem bulandi öylece döktüm soguk biseyler içmek istiyorum su hariç ama hepsi cok tatli geliyo ve midem bulaniyo icim yaniyo icim gecen bi kakaolu süt ictim artik buz gibi
Kisiden kisiye degisiyor dedikleri bu sanrm hamilelikte inşallah sende iceblrsin yakin zamanda canm kakaolu sute devam o zmn simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…