2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mascara ben ilk bebeğimde yeni doğduğunda prima kullandim sonra hepsini denedim molfix canbebe komili sleppy komili cok güzel ama biraz kalın bi bez sleepy ve canbebe cok hosuma gitmişti

Geçen benimde canım cekti ama içemedim geri midem bulandi öylece döktüm soguk biseyler içmek istiyorum su hariç ama hepsi cok tatli geliyo ve midem bulaniyo icim yaniyo icim gecen bi kakaolu süt ictim artik buz gibi

kıza göre alıyorum birden doktor erkek derse
Kızlarda yanılma payı az oluyor erkeklerde daha fazla. Doktorum bana kordonu pipi sanan çok doktor oluyor şuan bende iyice bakıyorum emin olmak için dedi hatta ben 3 kere sordum kesin erkek dedi zaten 11+6da söylemişti yüksek ihtimal erkek diye ama kimseye söyleme 16.haftada kesinleştiririz demişti ama tabi bana sorarsan yine emin değilim o ayrı konu bu doktorla yolu ayırdık kendi doktoruma gidicem renkli ultrasondan cinsiyete bakmasını rica edicem

Sleepy genelde baya sevilen bir bez sanırım
Kızıma kullanıyorum natural olanını. İlk başlarda mor jelatinli olanı aldım tam bir dehşetti hemen değiştim sleepy aldım 3 aylıktan beri kullanıyoruz ara ara prima aldı eşim ama bitince geri hemen alıyodum 16 aylık olduk bi sıkıntı yok

Ben dün baktım 10lu bu fiyattı
Ben parça parça alıcam daha pratik oluyor
Aynen kuzum bende hastane çıkışı olarak parça parça alcam. Dandik dandik şeylere 150-200 lira diyorlar çok saçma. Ben onun yerine 10 tane alt üst takım şapka alırım yaa

Canım kullanışlı olması açısından kesinlikle park yatak görüntüye çok önem veriyorsam bilemem ama mobilya beşik alanlar sonradan çok pişman oluyor

Kızlar sağlık ocağı kan ve idrar testi için çağırmıştı tansiyonumu da ölçtüler 9 5 cıktı hemşire küçük çok düşük dedi genelde 12 8 12 7 çıkardı neden olur ki korktum açıkçası

Hiçbirşey olmaz canım, yüksek tansiyondan korkuluyor benim tansiyonum hep düşük doktorum yüksek tansiyon gebelik için riskli dedi. Düşk olması normalmiş çünkü bebelerimiz kanımızı kulklandıkları için sömürüyorlar yavrucuklar

Canımm çok teşekkür ederim içim rahatladı valla, minnoslar herseyimizi sömüyorlar cidden

Geçen benimde canım cekti ama içemedim geri midem bulandi öylece döktüm soguk biseyler içmek istiyorum su hariç ama hepsi cok tatli geliyo ve midem bulaniyo icim yaniyo icim gecen bi kakaolu süt ictim artik buz gibi

Allah Allah herkesin hamileliği gerçekten kendine özgü aynı kişinin iki hamileliği bile başka oluyor, bende inanılmaz bı asitli içecekler istiyorum ana sonra şişiyor midem gaz da çıkmıyor, bildiğin su midemi bulandırıyor sanki su deposu gibi bı bardak büyüyor da büyüyor balina midesine dönüşüyor

Ben park beşik kullandım kızımda çok memnun kaldım yatağını kaliteli yüksek aldım eğilip almamda zorlanmadım , tercihimize göre beşiği odasında,yatak odasında hatta salona taşıdım klima tek salonda vardı kızım sıcakta uyuyamadığı zamanlada salonda yattık.Taşınması büyük konfor. Kızımın boyu uzundu 2,5 yaşına kadar kullandık rahat etmesi için baza aldık. 3 kapılı dolap ve 3 çekmeceli şifonyer almıştım. Toplayıp kaldırması da pratik, Oğlumda da Allah nasip ederse kullanıcaz .Büyüyenler bana cazip gelmedi, daha çok yer kaplıyor.

Bana 16. Haftada doktor biri kız biri erkek dedi 18. Haftada başka bı doktor ikiside erkek dedi ben şok yüz kere sordum eminmisiniz diye ikisininde pipisini gösterdi

Aynen kuzum bende hastane çıkışı olarak parça parça alcam. Dandik dandik şeylere 150-200 lira diyorlar çok saçma. Ben onun yerine 10 tane alt üst takım şapka alırım yaa
Kızımda şapka,eldiven,zıbın bir de tulum almıştık prenses yazan 40 küsür bişeydi onu doğduğu gibi giydirdiler içerde ekstradan almadım parça parça aldım yaz bebeği olunca da habire çıtçıtlı lazım oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…