2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim benişim en az hazirana kadar üşüyecek evimiz pek sıcak olmuyor

Benim gebeliğimin başından beri büyük 8-9 küçük 5-6 arasında . Doktor vücudun gebeliğe verdiği tepki dedi . Korkma hiç yükselmesi sıkıntıymış .

Benım de dusuk cıktı sabah ölçtüler kahvaltı da yapmıstım tansıyonunuz dusuk dddi ben de bı evhamlandım ama genelde gebelikte tansyn dusuk olurmus bnmde 9-6 ydı

Kızlar sağda toplanıyor die bugün dayanamadım gittim Dr. Baktı herşey normal dedi. Rahim genişlediğinden olurmuş. Kanama yada su gelmedikçe korkma dedi. Çok şükür. 3lü test için çağırdı 2jafta sonraya. ben de yaptırmak istemiom dedim. 19.jafta da yani 27 ekimde gel ozamn dedi.3 haftada 3 kere Dr geldim şaka gibi ya.

Çok şükür canım magnezyum verdi mi

İlk gebelık mı?

Ben içerde giyinirken eşim sordu magnezyumu.takviye edicez ama şimdi deil dedi. Bşy vermedi.böyle olması bu haftalarda normal dedi.

Benim doktorum 20. haftada başlatıyor kalsiyum magnezyum takviyesine, son gittiğimde yazmıştı şimdi bu hafta alacağım 20 olunca

kızlaar 15. haftamdayım vücudumda kırmızı döküntüler başlamıştı yuvarlak şekilli doktorum önce dermatologa git dedi. dermatologa gittim ptyriazis rosea denen gül hastalığı teşhisi koydu kortizonlu krem verdi sadece lekelerin üstüne süreceksin dedi. Gebeliğin ilk aylarında sıkıntı yaratabiliyormuş bebekte bu rahatsızlık çok tedirginim bu tarz bişey yaşayan var mı doktorumun sekreterine haber verdim günümden önce gitmeye çalışıcam doktora

Küçük bi bölgeden fotoğraf atma gibi bi şansınız var mı?

Küçük bi bölgeden fotoğraf atma gibi bi şansınız var mı?

göbek bölgemde daha yogun bacakta 2 tane var kollarımda 4-5 tane. doktor sabun değdirmiceksin asla tahriş etmiceksin sıkı şeyler giymiceksin vb. bisürü şey söyledi of

Eklentiler

• IMG_20201003_122013.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 72
Hani hamilelikte uyku çok olurdu. Benim niye hiç uykum yok. Eşim benden çok uyuyor

Oğlum uyutsa işten çıktığımda bi uyucam sabha kadar.. Ama uyuyamıyorum. Feci uyku halindeyim. 4 ayda geçer dediler geçmedi. İlkinde hiç böyle olmamıştım

göbek bölgemde daha yogun bacakta 2 tane var kollarımda 4-5 tane. doktor sabun değdirmiceksin asla tahriş etmiceksin sıkı şeyler giymiceksin vb. bisürü şey söyledi of
Bende bunlardan var ama hamile olmadan önce de vardı. Stresli olduğum üzüldüğüm zaman çıkardı. Doktor gül hastalığı demişti evet ama bebeğe nasıl etkisi varmış ki ya üzüldüm sizin adınıza

Oğlum uyutsa işten çıktığımda bi uyucam sabha kadar.. Ama uyuyamıyorum. Feci uyku halindeyim. 4 ayda geçer dediler geçmedi. İlkinde hiç böyle olmamıştım
Yolla bana oğlanı sen uyu

gül hastalığı dedi bana da. doktor direkt birşey demedi 2 aya kadar geçmesi lazım dedi ama internette erken doguma vs. yol açabildiği yazıyor. nasıl geçmişti senin?

gül hastalığı dedi bana da. doktor direkt birşey demedi 2 aya kadar geçmesi lazım dedi ama internette erken doguma vs. yol açabildiği yazıyor. nasıl geçmişti senin?
Benim hala geçmedi ki kuzum. Yani hala bişeye sıkılsam kafama taksam çıkar bi yerden. Sonra kendi kendine kurur gider 1-2 hafta belki daha uzun zamanda. İlk başta doktor ilaç vermişti ama az kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…