2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşım bikac parca ayirmmis kendi bebegi kiz erkege uyacak 3 cift alt ust patikli takim 3 cift citcitli kisa kollu 2 cift uzun kollu ve kisa kollu citcitli . 3 tane yenidogan bez dalin bebe yagi ve 40 ml lik göğüs ucu kremi sagolsun dusunnmus oyle ayirmis bana bende kabul ettim bendede bikac parca kıyafet var 4 parca zibin uzun kollu kisa kollu . 1 penye yelek. 2 tane 5 li takim slt ust sapka eldiven önlük. 2 cift alt ust giyecek . 1 cingirak annemde alt acma var yumusak yastikli 2 muslin 1 yun bebe battaniyesi 6 aya kaadar kullanılan beşik . 1 tane turuncu zurafali penye havlu . 1 takim hastane cikisi 10 parca. 2 takim alt ust 4 5 tane citcitli . Gelirken ablam bikac parca bisy daha getirecekmis elektrikli gogus pompasoni filanda getircekmis . Ben oda yaparsam gardrop buyuyen besik alicam . Biberon emzik duş icin malzemler küvet onlari alicam yelek alırım daha cok cikar gerci alincak sey bol bol agiz mendili bebek bezi şampuan pisik kremi o tarz alirim diye düşünüyorum.

Benim de aynı 13. Hafta da yüksek ihtimal erkek ama kimseye söyleme dedi. 17. Hafta da kesin erkek dedi hatta bacak arasının resmini bile verdi Ama baktıkça hala şüphe duyuyorum acaba kordon da yanlış mı gördü falan diye.

Oooo bayağı bişyler olmuş kuzum

Yok zaten nemlendirici de aldım bepanthol sensiderm. Bir de kortizonlu krem verdü normalde gebelikte çok dikkatli kullanılmalıymış yarık damak sendromu oluşturabiliyomuş çocukta sadece döküntünün üzerine çok ince süreceksin eedü doktor. Bakalım umarım geçer bebekte problem yaratmasın da

Seni çok rahatsız ediyor mu kuzum döküntüler. Krem kullanmasan mesela

Ay yok asitli icecek diyince bile midem bulaniyo evet benim ilk hamileligim cok cok farklıydı halbuki ikiside erkek yani kız olsa tamam dicem bunda ne yesem mideme dokunuyo tek benzerliği ikisindede sucuktan tiksindim
Aynen öyle canım, benim hepsi kız ilki Cook rahat sadece ekşi, baharatlı, tuzlu şeyler isterdim bunda cinsiyet aynı sıkıntı çok yine de çok şükür Bin şükür

Bende cok sukur hissettim canim

Eşimle tempolu yuruyuse cikicaz her aksam ben gunduz yuruyus bandimda yuruyordum o da zayiflamak istiyomus istikrar saglarsa onunla yururum saglamazsa kendim devam

Aynen öyle canım, benim hepsi kız ilki Cook rahat sadece ekşi, baharatlı, tuzlu şeyler isterdim bunda cinsiyet aynı sıkıntı çok yine de çok şükür Bin şükür
Aynen canım çok şükür sağlıklı olsunlar da tek korkum bu bulantı doğuma kadar surerse napcam yiyorum yedikten sonra bin pişman

A101 e de haftaya bebek için ürünler geliyor. Kızım için Ordan almıştım küveti altı yıl olacak oğluma da kullanacağım şimdi sapa sağlam duruyor tavsiye ederim. Giderli kaldırmadan rahatlıkla dökebiliyorsunuz. Ve baya büyük diğer küvetlere. Oturmaya başladığında da kullanmıştım,

Eşimle tempolu yuruyuse cikicaz her aksam ben gunduz yuruyus bandimda yuruyordum o da zayiflamak istiyomus istikrar saglarsa onunla yururum saglamazsa kendim devam
Benim eşim akşama kadsr yürüyo isi gereği gunde 17 18 bin adım bide benle hayatta yürümez bende oglumu parka çıkarıyorum her gün bugün biraz uzak bi parka gittik bide sıcaktı eve kendimi zor attim

Bende bim cikardi a101de niye yok diyodum iyi onlarda haftaya getiriyomus

nevresim takımını da A101 den almıştım oda güzel çıkmıştı. Ama kıyafet almadım onların kalitesini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…