2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende korkuyorum yaa yanlış çıkacak diye benimse var bacak arasının resmi bildiğin pipi yani 2 doktorda erkek dedi bide ayrıntılı da sorarım

Herkes hareketlerini hissetmiş bende gecen hafta hissetmistim ama dun oyle şiddetli hissettim ki hatta eşim de hissetti elini koyunca

masterchef te yaptıkları şeyi canım istedi. eşim yollara düştü aramaya söylemiyorum izlemeyenlerinde canı istemesin

Seni çok rahatsız ediyor mu kuzum döküntüler. Krem kullanmasan mesela

Hastalığın ilerlemesi de gebelikte sıkıntıymış whatsapptan kadım dogumcumla konuştum şuan hastalığının sönmesine bak sen dedi. Dermatoloğun verdiği kremi kullanma demedi.
Yayılması artmaya başladı önüne geçmem gerekiyor :/ kaşıntılar da arttı zaten :/

Başka ne iyi gelir acaba yaa

Benim eşim akşama kadsr yürüyo isi gereği gunde 17 18 bin adım bide benle hayatta yürümez bende oglumu parka çıkarıyorum her gün bugün biraz uzak bi parka gittik bide sıcaktı eve kendimi zor attim
Bugün baya sicakti ya eevt baya yuruyormus esin ne is yapiyo ki cnm

Bende öyle düşünüyorum bazen. Neyse artık kabulümüz onlar bizm canımız ciğerimiz sağlık olsunlar da

Ne rahtszligin var gecmis olsn

Kızlar bende tetanoz aşısı yaptırmak istemiyorum ama aklıma soylede bişey geldi aşı bebek dogdukdan sonra bebeğin koruyuculuğu devam ediyor. Allah korusun doğumdan sonra emeklediginde yurudugunde falan bı yerini kesip etse aşıyı yaptırmak zorunda kalcaz zaten asi çok acitiyo bebek o acıyı çekmek zorunda kalcak

Kızlar benim kaburgalarım çok ağrıyor batıyor resmen uzun süre oturur pozisyonda kalamıyorum.

masterchef te yaptıkları şeyi canım istedi. eşim yollara düştü aramaya söylemiyorum izlemeyenlerinde canı istemesin
ALLAHtan çiğ köfte yedim etsiz izliyorduk canım çekiyor ama yerim yok tuhh dedim eşim hala gülüyor en son kıyma da ne güzelmiş nerden aldılar acaba diye onu canımı cektirecektim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…