Bi zararı yok ki neden istenmiyor aşı yaptırmak :) bi zararı olsa devlet ücretsiz tüm gebelere yapmazdı herhalde bılemıyorum tabı tercıh meselesi bu aşı olayıKızlar bende tetanoz aşısı yaptırmak istemiyorum ama aklıma soylede bişey geldi aşı bebek dogdukdan sonra bebeğin koruyuculuğu devam ediyor. Allah korusun doğumdan sonra emeklediginde yurudugunde falan bı yerini kesip etse aşıyı yaptırmak zorunda kalcaz zaten asi çok acitiyo bebek o acıyı çekmek zorunda kalcak
Kuzum beni hayla eklmemişsnn benmde son adet tarhm 18 HaziranMerhaba değerli anne adayları,
ANNE
ADAYIYAŞ ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET TAHMİNİ
D.TBEBEK
İSMİUykusuz Koala 24 Kocaeli 1 Kız 6 Mart @gokhaninmelegi 26 Ankara 2 1 Mart @sunflower71 26 Kırıkkale 1 3 Mart incikartanesi 27 Sivas 1 7 Mart @Kurabiyemusavir 30 Samsun 1 Erkek 9 Mart @Minikbalarim 28 Çanakkale 1 2 Mart @neysol 30 Kütahya 2 Kız 2 Mart @Hndn tyln 34 İstanbul 1 Kız 2 Mart @tazeegelinnn 27 Bursa 1 @Ozlmysr 27 İstanbul 1 7 Mart @Askkadiniii 25 İstanbul 1 Erkek 6 Mart @Mavisiguzel 37 Ankara 2 Erkek 11 Mart K KurkmantoluS 26 1 Kız 2 Mart @Krglhh 27 Bursa 1 11 Mart @kuyrukluyildiz 32 Eskişehir 2 1 Mart @Muzmus 34 Yurtdışı 2 8 Mart @gampili 32 3 Erkek 8 Mart @mores 29 İstanbul 1 16 Mart @DilekBurcu 23 İstanbul 1 18 Mart @Buhayatbenim 30 İstanbul 2 Kız 4 Mart @Esnyt 12 Mart @Summerwinter 32 Ankara 1 21 Mart @olite 34 İstanbul 1 @Eylemeylemce 37 İstanbul 2 21 Mart @Nameless Warrior 31 İstanbul 1 14 Mart @Bijutak 36 Balıkesir 15 Mart @bayanaslan 27 Kocaeli 1 Erkek 19 Mart @Aysse34663 22 Ankara 2 18 Mart @Vionde 32 İstanbul 2 Kız 2 Mart @history1985 35 İzmir 2 @mia__2015 32 İstanbul 2 Kız 1-2 Mart @reddress 28 Kocaeli 1 Kız @gmzmz 35 Van 2 24 Mart @Izmirxd 24 İzmir 1 24 Mart @Esramina 29 Diyarbakır 3 21 Mart @Kir papatyasi 30 Erzincan 1 25 Mart @Marsade 34 İstanbul 1 Erkek 8 Mart @Tgceerdgmus 27 Balıkesir 2 10 Mart @ayse vera 31 Ankara 1 Kız 1 Mart @prnss 32 İstanbul 3 @Beatrice535 29 Konya 1 18 Mart @busra3103 26 Muğla 1 9 Mart @buke1981 39 İzmir 4 @mrvmrvmrv 33 Ankara 1 @Sultanhsyn 23 Kahramanmaraş 1 25 Mart @Simayank 26 Ankara 1 6 Mart @La Laa 29 Ankara 2 17 Mart @Sevdeeee1 29 2 23 Mart @paperclips 35 Ankara 1 5 Mart @jun24 29 1 15 Mart @Snmmrt 33 İzmir 1 Kız 20 Mart @melegimmgelsin 25 Şanlıurfa 1 26 Mart @selmablt 23 Kıbrıs 1 20 Mart @s8ym7 33 2 Kız @lavinia90 30 Kırklareli 2 7 Mart @Emoshhh 30 1 Erkek @Glmbaha 35 İzmir 1 Kız 8 Mart @susam_perisi 34 Hatay 2 Erkek 15 Mart @Mavi95 25 İzmir 1 Erkek 20 Mart @defne92 28 Balıkesir 1 @Nlfr11 29.5 Bursa 2 20 Mart @Essra313 Kırklareli 3 @benseniyerim 32 Erzurum 3 26 Mart @Melekkkkkcanannnnn 35 İstanbul 1 Erkek @hare21 2 18 Mart Eezoooo 35 Yurtdışı @Zeyzey37 29 Diyarbakır 1 Kız @Kutsalannem 30 İstanbul 3 Erkek 14 Mart @Atart 35 Malatya 2
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Kuzum geçmiş olsun benimde kronik egzama hastalığım var bir duruyor bir başlıyor. Genelde sıkıntı stres tetikliyor bu hastalıkları. Bir dönem başımızdan büyük bir olay geçmişti ve ertesi güne vücudumda lekeler ile uyanmıştım başta önemsememistim sonra gittikçe büyüyüp göbek bölgemden ayaklarıma kadar olan her bölüme yayılmıştı özellikle göbek baldır bölgemde çoktu ve büyümüşlerdi. Aşırı korktum doktora gidince hiç korkma adı gibi güzel gül hastalığı bu, korkulacak birşey yok demişti.kızlaar 15. haftamdayım vücudumda kırmızı döküntüler başlamıştı yuvarlak şekilli doktorum önce dermatologa git dedi. dermatologa gittim ptyriazis rosea denen gül hastalığı teşhisi koydu kortizonlu krem verdi sadece lekelerin üstüne süreceksin dedi. Gebeliğin ilk aylarında sıkıntı yaratabiliyormuş bebekte bu rahatsızlık çok tedirginim bu tarz bişey yaşayan var mı doktorumun sekreterine haber verdim günümden önce gitmeye çalışıcam doktora
Tabirin harikaBen öylelerine enerji vampirleri diyorum canım kendi enerjileri olmadığı gibi başkalarınınkini de emiyolar boşver sen
Aynı rahatsızlık bende de var canım 5 senedir hatta kronikleşti hamile kalınca boynumda görünen yerlerde de çıktı insanlar fark etmeye başladıkızlaar 15. haftamdayım vücudumda kırmızı döküntüler başlamıştı yuvarlak şekilli doktorum önce dermatologa git dedi. dermatologa gittim ptyriazis rosea denen gül hastalığı teşhisi koydu kortizonlu krem verdi sadece lekelerin üstüne süreceksin dedi. Gebeliğin ilk aylarında sıkıntı yaratabiliyormuş bebekte bu rahatsızlık çok tedirginim bu tarz bişey yaşayan var mı doktorumun sekreterine haber verdim günümden önce gitmeye çalışıcam doktora
Merhaba değerli anne adayları,
ANNE
ADAYIYAŞ ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET TAHMİNİ
D.TBEBEK
İSMİUykusuz Koala 24 Kocaeli 1 Kız 6 Mart @gokhaninmelegi 26 Ankara 2 1 Mart @sunflower71 26 Kırıkkale 1 3 Mart incikartanesi 27 Sivas 1 7 Mart @Kurabiyemusavir 30 Samsun 1 Erkek 9 Mart @Minikbalarim 28 Çanakkale 1 2 Mart @neysol 30 Kütahya 2 Kız 2 Mart @Hndn tyln 34 İstanbul 1 Kız 2 Mart @tazeegelinnn 27 Bursa 1 @Ozlmysr 27 İstanbul 1 7 Mart @Askkadiniii 25 İstanbul 1 Erkek 6 Mart @Mavisiguzel 37 Ankara 2 Erkek 11 Mart K KurkmantoluS 26 1 Kız 2 Mart @Krglhh 27 Bursa 1 11 Mart @kuyrukluyildiz 32 Eskişehir 2 1 Mart @Muzmus 34 Yurtdışı 2 8 Mart @gampili 32 3 Erkek 8 Mart @mores 29 İstanbul 1 16 Mart @DilekBurcu 23 İstanbul 1 18 Mart @Buhayatbenim 30 İstanbul 2 Kız 4 Mart @Esnyt 12 Mart @Summerwinter 32 Ankara 1 21 Mart @olite 34 İstanbul 1 @Eylemeylemce 37 İstanbul 2 21 Mart @Nameless Warrior 31 İstanbul 1 14 Mart @Bijutak 36 Balıkesir 15 Mart @bayanaslan 27 Kocaeli 1 Erkek 19 Mart @Aysse34663 22 Ankara 2 18 Mart @Vionde 32 İstanbul 2 Kız 2 Mart @history1985 35 İzmir 2 @mia__2015 32 İstanbul 2 Kız 1-2 Mart @reddress 28 Kocaeli 1 Kız @gmzmz 35 Van 2 24 Mart @Izmirxd 24 İzmir 1 24 Mart @Esramina 29 Diyarbakır 3 21 Mart @Kir papatyasi 30 Erzincan 1 25 Mart @Marsade 34 İstanbul 1 Erkek 8 Mart @Tgceerdgmus 27 Balıkesir 2 10 Mart @ayse vera 31 Ankara 1 Kız 1 Mart @prnss 32 İstanbul 3 @Beatrice535 29 Konya 1 18 Mart @busra3103 26 Muğla 1 9 Mart @buke1981 39 İzmir 4 @mrvmrvmrv 33 Ankara 1 @Sultanhsyn 23 Kahramanmaraş 1 25 Mart @Simayank 26 Ankara 1 6 Mart @La Laa 29 Ankara 2 17 Mart @Sevdeeee1 29 2 23 Mart @paperclips 35 Ankara 1 5 Mart @jun24 29 1 15 Mart @Snmmrt 33 İzmir 1 Kız 20 Mart @melegimmgelsin 25 Şanlıurfa 1 26 Mart @selmablt 23 Kıbrıs 1 20 Mart @s8ym7 33 2 Kız @lavinia90 30 Kırklareli 2 7 Mart @Emoshhh 30 1 Erkek @Glmbaha 35 İzmir 1 Kız 8 Mart @susam_perisi 34 Hatay 2 Erkek 15 Mart @Mavi95 25 İzmir 1 Erkek 20 Mart @defne92 28 Balıkesir 1 @Nlfr11 29.5 Bursa 2 20 Mart @Essra313 Kırklareli 3 @benseniyerim 32 Erzurum 3 26 Mart @Melekkkkkcanannnnn 35 İstanbul 1 Erkek @hare21 2 18 Mart Eezoooo 35 Yurtdışı @Zeyzey37 29 Diyarbakır 1 Kız @Kutsalannem 30 İstanbul 3 Erkek 14 Mart @Atart 35 Malatya 2
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Beni de ekler misin canım 13 haziran son adet tarihi yaş 26 ilk gebelikKuzum beni hayla eklmemişsnn benmde son adet tarhm 18 Haziran
Bende var kalca agrisi yazmistim gecen ama gormedn sanirm. Yururken zorluyor bir arkadas kalsiyumu arttir yazmisti2 gündür mide yanması başladı bende reflü gibi.
Reflü zaten oluyordu ama üst üste çok kızartma tarzı yersem olurdu öyle şeyler sık tüketmedim ve bu yanma çok rahatsız ediyor
Bir diğer sorunum ise sol kalça kemiğim. 1 haftadır falan fark ediyorum özellikle ayakta çok kaldığım zamanlar oluyor sanırım. Feci bir ağrı bütün motivasyonumu emiyor. Var mı kalça ağrısı olan?
Günler geçtikçe ağırlaşıyoruz galiba.
Benim de ovu takibiyle oldu hamileligim değişmez inşallah kız. Ben de canım oğlumda tüp bebek için bazı testleri yaptırmış adetimi bekliyorduk olmadım. Bunda da doktordan randevu için aradık Ankara'da oğlumda gittiğimiz ürologa gidecektik gitmeden o ay hamile kaldım gerçekten mucize. Allahım böyle mucizeleri herkese yasatsin bize de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinGenelde Ovülasyonla yapılanlar erkek oluo çevremde yada gruplarda gördüğüm kadarıyla canım. Benim maşallahım var ama 8.deneme de hamile kaldım çok şükür. Tam aşılama için bütün testleri yaptırdık temmuzda yapılacaktı ama kurbana denk gelio die yapmadılar ağustosta gel dediler. Allahım İn hediyesi işte temmuzda regl olmadım ve sürprizim beni buldu. Geçen yıl da aynı aşılama için gün alacaktık ki hamile oldgumu öğrenmiştim ama o nasip olmadı. İnşallah bu bebeşimi oğlumu kucagıma saglıcakla almak nasip olur
Heh aslında kim yazmıştı nereye yazmıştı gördüm ama cevaplayamadım sonra da yazacaktım mesajı kaybettim sen miydinBende var kalca agrisi yazmistim gecen ama gormedn sanirm. Yururken zorluyor bir arkadas kalsiyumu arttir yazmisti
Bende de egzama var öyle bir hale geldi ki ellerim nerdeyse yarılacaktı . Mecburen kortizonlu krem kullandım hatta 1.5 aydan fazladır ara ara hala kullanmak zorundayım . Benim doktor da öncelikle ellerin rahatlamalı dedi . Kremlerin emilimi çok düşük oluyormuş zaten eğer kremlerle Geçmezse sonraki aşamada Allah korusun daha ağır tedavi gerektirir dedi Allah’a emanet kullanıyorum yapacak bir şey yokHastalığın ilerlemesi de gebelikte sıkıntıymış whatsapptan kadım dogumcumla konuştum şuan hastalığının sönmesine bak sen dedi. Dermatoloğun verdiği kremi kullanma demedi.
Yayılması artmaya başladı önüne geçmem gerekiyor :/ kaşıntılar da arttı zaten :/
Her ilacın bı etkisi vardır normal zaman olsa hiç skntı değil hamilelikte yüz kere düşünüyor insan işte acısını bilmiyorum ya daha önce oldumBi zararı yok ki neden istenmiyor aşı yaptırmak :) bi zararı olsa devlet ücretsiz tüm gebelere yapmazdı herhalde bılemıyorum tabı tercıh meselesi bu aşı olayıBen yaptırdım agrısı da abartıldıgı gibi değil gectı gitti :)
şimdiden polar giymeye başladım ben kuzum sen düşünÜşüyecek kadar mı bizde burda yanıyoz valla çocuklar doğar doğmaz klimayla tanışıyor
kuzum diğer bilgileri söyle ekleyeyimKuzum beni hayla eklmemişsnn benmde son adet tarhm 18 Haziran
eklerim canımBeni de ekler misin canım 13 haziran son adet tarihi yaş 26 ilk gebelik
Eklerim tatlımK KurkmantoluS canım beni de listeye ekler misin bizim listemizde bu kadar gebemiz varmıymışSon adet tarihim 30 mayıs, yaş 31 izmir 2.gebeliğim
Kızlar burda özel mesajda grup yapayım mı? Katılmak isteyenler katılır. Bebeğimize aldığımız kıyafetleri mobilyaları falan atarız. Ben ve bazı arkadaşlar tanınmak istemediği için burdan atamıyorda
Whatsapp değil yanlış anlaşılmasın. Forumda özel konuşma grubu.olur diyenler söylesin yapayım
Onun garantisini vermem bebişimÖzel konuşma grubu fotoğraf paylaşımı açısından güzel olur ama buradan kopmalar olabilir mi ? Bazen whatsapp grubu kuruyorlar sonra aktif katılım düşüyor canım.
Ben mesela göbüşümü atmak istiyorum buraya ama atamıyorumÖzel konuşma grubu fotoğraf paylaşımı açısından güzel olur ama buradan kopmalar olabilir mi ? Bazen whatsapp grubu kuruyorlar sonra aktif katılım düşüyor canım.
1 çocuk kız erkek oldgu belli degilşimdiden polar giymeye başladım ben kuzum sen düşün
kuzum diğer bilgileri söyle ekleyeyim
eklerim canım
Eklerim tatlım
Tahmini doğum tarihi 25 martşimdiden polar giymeye başladım ben kuzum sen düşün
kuzum diğer bilgileri söyle ekleyeyim
eklerim canım
Eklerim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?