2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi zararı yok ki neden istenmiyor aşı yaptırmak :) bi zararı olsa devlet ücretsiz tüm gebelere yapmazdı herhalde bılemıyorum tabı tercıh meselesi bu aşı olayı Ben yaptırdım agrısı da abartıldıgı gibi değil gectı gitti :)

Kuzum beni hayla eklmemişsnn benmde son adet tarhm 18 Haziran

Kuzum geçmiş olsun benimde kronik egzama hastalığım var bir duruyor bir başlıyor. Genelde sıkıntı stres tetikliyor bu hastalıkları. Bir dönem başımızdan büyük bir olay geçmişti ve ertesi güne vücudumda lekeler ile uyanmıştım başta önemsememistim sonra gittikçe büyüyüp göbek bölgemden ayaklarıma kadar olan her bölüme yayılmıştı özellikle göbek baldır bölgemde çoktu ve büyümüşlerdi. Aşırı korktum doktora gidince hiç korkma adı gibi güzel gül hastalığı bu, korkulacak birşey yok demişti. ilaç vereceğim 1 hafta 10 gün gibi bir sürede geçecek eğer ilaç kullanmazsan 2 ayı muhtemelen bulmaz kendiliğinden de geçer. Sadece kaşıma banyo sık alma alırsan sıcak su ile alma demişti. İlaçlar ile hemen geçti malum kortizon ışık hızında geçiriyor. Gebe değildim, gebelikte bu tarz ilaçlar pek önerilmiyor egzamam için nadiren kullanıyorum bende.. Geçmiş olsun tekrar

2 gündür mide yanması başladı bende reflü gibi.
Reflü zaten oluyordu ama üst üste çok kızartma tarzı yersem olurdu öyle şeyler sık tüketmedim ve bu yanma çok rahatsız ediyor

Bir diğer sorunum ise sol kalça kemiğim. 1 haftadır falan fark ediyorum özellikle ayakta çok kaldığım zamanlar oluyor sanırım. Feci bir ağrı bütün motivasyonumu emiyor. Var mı kalça ağrısı olan?

Günler geçtikçe ağırlaşıyoruz galiba.

Aynı rahatsızlık bende de var canım 5 senedir hatta kronikleşti hamile kalınca boynumda görünen yerlerde de çıktı insanlar fark etmeye başladı yanık sanan doğum lekesi sanan mı dersin Bi zararı yok arada kaşınır lar ben ilaç da kullandım fıs fıs tarzında ama oradakiler kaybolsa başka yerimde çıktı o yüzden şuanlık ilaç yada krem kullanmıyorum

Beni de ekler misin canım 13 haziran son adet tarihi yaş 26 ilk gebelik

Bende var kalca agrisi yazmistim gecen ama gormedn sanirm. Yururken zorluyor bir arkadas kalsiyumu arttir yazmisti

Benim de ovu takibiyle oldu hamileligim değişmez inşallah kız. Ben de canım oğlumda tüp bebek için bazı testleri yaptırmış adetimi bekliyorduk olmadım. Bunda da doktordan randevu için aradık Ankara'da oğlumda gittiğimiz ürologa gidecektik gitmeden o ay hamile kaldım gerçekten mucize. Allahım böyle mucizeleri herkese yasatsin bize de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Bende var kalca agrisi yazmistim gecen ama gormedn sanirm. Yururken zorluyor bir arkadas kalsiyumu arttir yazmisti
Heh aslında kim yazmıştı nereye yazmıştı gördüm ama cevaplayamadım sonra da yazacaktım mesajı kaybettim sen miydin sadece sol kalçam ama, ilginç geliyor tek taraflı olması. Doktora gitmeme daha çok var gidince soracağım muhakkak ben de

Bende de egzama var öyle bir hale geldi ki ellerim nerdeyse yarılacaktı . Mecburen kortizonlu krem kullandım hatta 1.5 aydan fazladır ara ara hala kullanmak zorundayım . Benim doktor da öncelikle ellerin rahatlamalı dedi . Kremlerin emilimi çok düşük oluyormuş zaten eğer kremlerle Geçmezse sonraki aşamada Allah korusun daha ağır tedavi gerektirir dedi Allah’a emanet kullanıyorum yapacak bir şey yok

Her ilacın bı etkisi vardır normal zaman olsa hiç skntı değil hamilelikte yüz kere düşünüyor insan işte acısını bilmiyorum ya daha önce oldum

Üşüyecek kadar mı bizde burda yanıyoz valla çocuklar doğar doğmaz klimayla tanışıyor
şimdiden polar giymeye başladım ben kuzum sen düşün
kuzum diğer bilgileri söyle ekleyeyim
Beni de ekler misin canım 13 haziran son adet tarihi yaş 26 ilk gebelik
eklerim canım
K KurkmantoluS canım beni de listeye ekler misin bizim listemizde bu kadar gebemiz varmıymış Son adet tarihim 30 mayıs, yaş 31 izmir 2.gebeliğim
Eklerim tatlım

Kızlar burda özel mesajda grup yapayım mı? Katılmak isteyenler katılır. Bebeğimize aldığımız kıyafetleri mobilyaları falan atarız. Ben ve bazı arkadaşlar tanınmak istemediği için burdan atamıyorda
Whatsapp değil yanlış anlaşılmasın. Forumda özel konuşma grubu.olur diyenler söylesin yapayım

Özel konuşma grubu fotoğraf paylaşımı açısından güzel olur ama buradan kopmalar olabilir mi ? Bazen whatsapp grubu kuruyorlar sonra aktif katılım düşüyor canım.

Özel konuşma grubu fotoğraf paylaşımı açısından güzel olur ama buradan kopmalar olabilir mi ? Bazen whatsapp grubu kuruyorlar sonra aktif katılım düşüyor canım.
Onun garantisini vermem bebişim

Ben mesela göbüşümü atmak istiyorum buraya ama atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…