Şimdiki haline şükret son aylar yastık atasım vardı wc önüneİkinci üçüncü bebişi olanlar. Bu sık idrara çıkma doğuma kadar devam edecek mi ya
Bunları bende gördüm.cok beğendim. Alicaktim ama file takılırım takilmazmi bilemedim bime gelen fileli ondan alırım diye düşündüm.ama bunlar çok güzel desenleriEki Görüntüle 2701285
şoka da gelmişti kızlar aldım koydum bende. cumaya ders koymuşlar belki bimdekini yakalayamam dedim. a101 de uzak aldım gitti
banada gitmişler sabahtan öğleye kadar ders koymuşlarBunları bende gördüm.cok beğendim. Alicaktim ama file takılırım takilmazmi bilemedim bime gelen fileli ondan alırım diye düşündüm.ama bunlar çok güzel desenleri
Aynen canım bizde 3 kız bı erkeğiz, büyüyünce kızların ilişkisi daha candan ve sağlam oluyor yani ana babaya da yakın oluyorlar genel olarak, sadece ikizlerin biri erkek olsa erkek bebek büyütmek nasıl onu tadardik ,onun dışında mutluyuz hepsi sağlıkla gelsinlerOyy çok şeker ya ne güzel ikizler de kız oh sefan olsunçok severim ben kız çocuklarını büyüyünce de arkadaş olurlar birbirlerine ne güzel
yaa ben de beğendim bunu birincisi gitmeye erindim ikincisi filesi olmadığı için acaba mı dedim. Hayırlı olsun kzumEki Görüntüle 2701285
şoka da gelmişti kızlar aldım koydum bende. cumaya ders koymuşlar belki bimdekini yakalayamam dedim. a101 de uzak aldım gitti
Bu arada çok olur,bı ara rahatlar iyice karnın büyüyüp doğuma yakın mesaneye baskı artar ömrümün yarısı tuvalette geçebilir
ay gece altıma kaçırıcam artık bendeEveeet ben dersin ortasında bi sıkışırdım çocuklar devam edin hemen geliyorum diyip koşa koşa wcye giderdim
Her gece 1 de ve 4.30 da uyanip bir daha uyuyamiyorumdeli olucam son 2 haftam boyle..
ekledim bi kaç kişi kuzum seni de ekşeyimSiz bilirsiniz canım ben her türlü uyarım zaten buraya da atıyorum fark etmez benim için ☺
yok kuzum hissetmedim ama araştırdım 20.25haftaya hissedilirmiş.Kuzu bu arada sen hissettin mi bebeği ben hala hissetmedim.hic kıpırtı bile yok acaba normalde de biraz göbeğim vardı o yüzden mi
Ayyy gerçekten gece sinir bozucuŞimdiki haline şükret son aylar yastık atasım vardı wc önüne
Canım çok sağol, aminnSnmmrt canım sen içini ferah tut, dua et Allah a emanetler , sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Doktoruna güven gerek görseydi diğer 3/4 lü testleri de isteyebilrdi. Detaylıda belkide hiç bir sıkıntı olmadığı çıkacak henüz çok küçükler organları gelişsin hayırlısıyla
Olur derim benKızlar burda özel mesajda grup yapayım mı? Katılmak isteyenler katılır. Bebeğimize aldığımız kıyafetleri mobilyaları falan atarız. Ben ve bazı arkadaşlar tanınmak istemediği için burdan atamıyorda
Whatsapp değil yanlış anlaşılmasın. Forumda özel konuşma grubu.olur diyenler söylesin yapayım
Kuzum geçmiş olsun inşallah önemli birşey olmaz doktor önemsemedi demissin o yüzden stres yapma kendine, bebeğin de etkilenir. Ultrasonda parlaklık görmek yanıltıcı olabiliyormuş çoğu zaman. Güzel haberler bekliyorum ama üzülme lütfen, doktorunu dinle.Beyaz nokta şeklinde bişey var. Bazıları parlaklıkta diyormuş ona. Doktor bence kalsiyum birikmesi dedi. Down sendromu şüphesi olabiliyormuş canım. Korkutmadan söyledi
Sağol kuzum, 20ye kadar beklemeye çalışacağım. Ama daha fazla dayanabilir miyim bilmiyorum . Bu 2hafta nasıl geçecek onu bile düşünüyorum kara kara. Bebeğimi de üzmek istemiyorum. Dün çok ağladım, o da üzülmüştür strese girmiştir yavrum. İnşallah gerley yolundadırSnmmrt Canım üzülme hiç, yarın kontrol varmiş zaten istersen doktoruna stres olduğunu bir an önce detaylı ultrasona girmek istediğini söyleyebilirsin için rahat etmiş olur. Hem belki yarın kontrolünde daha da netlesmis olur belki geçmiştir bile. Önemli bişey olsa hemen yonlendirirdi bence doktorun sakin kalmaya çalış canım güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah ❤❤
Canım benim kıyamam yarın bunları doktoruna soyle hepimiz anlıyoruz seni ufacık şeylerden stres yapıp üzüyoruz onları da ama elimizden bişey gelmiyor işte buda annelikSağol kuzum, 20ye kadar beklemeye çalışacağım. Ama daha fazla dayanabilir miyim bilmiyorum . Bu 2hafta nasıl geçecek onu bile düşünüyorum kara kara. Bebeğimi de üzmek istemiyorum. Dün çok ağladım, o da üzülmüştür strese girmiştir yavrum. İnşallah gerley yolundadır
Benim de her ay adet döneminde ağrım oluyor hafiften ve adet olacağım zaman sivilce çıkardı yüzümde o da aynı şekil devam ediyorKızlar ya bugün adet günüm resmen olacakmışım gibi ağrım var her ay böyle mi olacak benim daha önce kanamam olduğu için tedirgin oluyorum hemen
Evet kayboluyormuş çoğu. Ama ya kötüsü olursa diye de düşünmeden edemiyor insan allah korusun. Güzel haberler veririm buradan inşallahOlur derim ben
Kuzum geçmiş olsun inşallah önemli birşey olmaz doktor önemsemedi demissin o yüzden stres yapma kendine, bebeğin de etkilenir. Ultrasonda parlaklık görmek yanıltıcı olabiliyormuş çoğu zaman. Güzel haberler bekliyorum ama üzülme lütfen, doktorunu dinle.
Annelik bebek doğunca başlar sanıyordum. Öyle değilmiş. Allah yardım etsin, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaCanım benim kıyamam yarın bunları doktoruna soyle hepimiz anlıyoruz seni ufacık şeylerden stres yapıp üzüyoruz onları da ama elimizden bişey gelmiyor işte buda annelik
En kötüsünü değil en iyisini düşünelim kötüyü çağırmayalım bak doktorun söylemeyecekmiş bile bunu okuduktan sonra içime su serpildi inan kiEvet kayboluyormuş çoğu. Ama ya kötüsü olursa diye de düşünmeden edemiyor insan allah korusun. Güzel haberler veririm buradan inşallahsağol canım
İyisini düşünelim canım.önemsiz olduğuna inandıracağım kendimi, bebeğimi huzursuz etmeyeceğim. güzel güzel büyüsün hepimizin bebişi ❤En kötüsünü değil en iyisini düşünelim kötüyü çağırmayalım bak doktorun söylemeyecekmiş bile bunu okuduktan sonra içime su serpildi inan kio derece önemsiz demek ki.
Hamilelikte bile insanın yakasını bırakmıyor bi bırak bi 9 ay da rahat edelim yaniBenim de her ay adet döneminde ağrım oluyor hafiften ve adet olacağım zaman sivilce çıkardı yüzümde o da aynı şekil devam ediyor
Dimi dimi sürekli varlığını hissettiriyorHamilelikte bile insanın yakasını bırakmıyor bi bırak bi 9 ay da rahat edelim yani
Kuzum ben herşeyi paylaşamıyorum tanımmamak içinK KurkmantoluS canım ben buraya da atarım buraya da atılabilir sanki özel grup saecde alışveriş paylaşımları için mı olacak
Hiç keyfini bozma çok önemsiz bir şey o her çocukta olabilecek bir şey zaten kendiliğinden kayboluyor ayrıntılıda çoğunun kalpte üfürüm çıkar erkek bebekte özellikle böberete genişleme çıkar bunlar bir şey ifade etmeyen önemsiz şeylerSağol kuzum, 20ye kadar beklemeye çalışacağım. Ama daha fazla dayanabilir miyim bilmiyorum . Bu 2hafta nasıl geçecek onu bile düşünüyorum kara kara. Bebeğimi de üzmek istemiyorum. Dün çok ağladım, o da üzülmüştür strese girmiştir yavrum. İnşallah gerley yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?