2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kadın dogum doktorun biliyor mu bu durumu peki bişey dedi mi canım bunla ilgili? Erken dogum riski düşük dogum ağırlığı veya çocuk dogduktan sonra alerji gelişimi gibi etkiler dogurabiliyormuş bebekte. Yoksa görüntüsüne takmıyorum artık önemli olan zarar vermemesi geçmiş olsun sana da

Cok haklisin ama sonu guzel olsun da bekleriz.. mesela ben de hala hissedemiyorum.. onu takacak gibi oluyorum sonra diyorum ki yapmaa.. beklicez mecbur..
Canım bende tam hissedemiyorum bazı günler çok hafif biseyler hissediyorum ondan da emin olamıyorum bi takıyorum bi takıp stres yapmanın bebeğe daha zararlı olduğunu düşünüp bırakıyorum, bence hic takılmayalım 24 e kadar hissetmemek normalmiş

Cok haklisin ama sonu guzel olsun da bekleriz.. mesela ben de hala hissedemiyorum.. onu takacak gibi oluyorum sonra diyorum ki yapmaa.. beklicez mecbur..
Daha zamanı var , ilk bebek olunca daha geç hissediliyormuş. Belkide uslu bebektir seninki uslu uslu büyüyordur annesi

Oyle tabi suanda en iyisi takilmamak :)

Şuandaki hareketlerini hissetmiyor olmamız çok normal her annenin gebeliği farklı olduğu gb bebeğide farklı sağlıklı olsunlar.. İlerde 6 ayı geçince hareket etmediğinde korkalım. Özellikle anneler gün için çok yorucu işler yapıyorsa bebek kıpırdamıyor. Yurt dışında ultrason uygulamayan ülkeler çok fazla, bebeğin ve annenin gelişimini aile hekimleri takip ediyor kuzenim amerika da doğurmadı güvenemedi ülkemizde doğurup gitti.. Bebeği sürekli ultrasonla rahatsız etmek bana mantıklı gelmiyor zaten alanları dar birde onları ultrason cihazıyla huzursuz etmeye kıyamıyorum.

Snmmrt canım sen içini ferah tut, dua et Allah a emanetler , sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Doktoruna güven gerek görseydi diğer 3/4 lü testleri de isteyebilrdi. Detaylıda belkide hiç bir sıkıntı olmadığı çıkacak henüz çok küçükler organları gelişsin hayırlısıyla

Snmmrt Canım üzülme hiç, yarın kontrol varmiş zaten istersen doktoruna stres olduğunu bir an önce detaylı ultrasona girmek istediğini söyleyebilirsin için rahat etmiş olur. Hem belki yarın kontrolünde daha da netlesmis olur belki geçmiştir bile. Önemli bişey olsa hemen yonlendirirdi bence doktorun sakin kalmaya çalış canım güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah ❤❤

Günaydin kizlar.. bu sabah kan ve idrar tahlili verdim bakalım kaç cikacak. Bence yine düşük kanım, sikayetlerim geçmedi cünkü. Uykusuzdum sonra gittik börekciden börek aldık, iki patatesli
Börek yedim meyve suyu ictim bi de muz yedim. 1 saat sonra hepsini çıkardım halbuki bildigimiz börekciydi. Sürekli kusanlara allah sabır versin ne zor sey ya bütün canım cekildi. Saydım benim bu 3. Kusmam oldu insallah sondur. Daha da bisey yemem disardan diğer kusmalarimda hep buzluktan falan yiyince olmuştu, midem ne kdr hassaslasti yahu. 18+3üm hala kusan midesi bulanan var mi?

Benim bulanıyor kuzum ama kusmuyorum. Belki de midene dokunuyordur bilmediğin bşey o yüzden kusuyorsundhr

Beeenn 4 aydır kusuyorum,ilk 3 ay her ne yersem yiyeyim ki dışarıdan hıc yememe rağmen oluyordu şimdi bulantı oluyor ama kusma da nadir , çok kötü tabi ne vitamin kalıyor bitap düşmen de cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…