2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de gül hastalığı gebelikte uzun sürmesi de sıkıntıymış kadın dogumcum da iyileşmen önemli dedi oyüzden biraz sönsün diye bi hafta sadece lekelerin üzerine süreceğim bakalım
İlaçla çabuk geçiyor kuzum yani vücudumu görseydin heralde bu kız bunu ömür boyu çekecek derdin çok şükür gitti bitti inşallah seninde hemencik geçer.

Ben de katılmak isterim

Hmm anladım canım aslında çok da bi sıkıntısı yok bi hafta dokununca ağrıyo geçiyo sonra

Bende hamilelikte çıkmadı inan bende o yüzden bu konuda hşçbişey sormadım sormak aklıma gelmedi hatta teyzemin kızı 4 ay önce doğum yaptı onda da var bana bişey olmaz falan dedi inan dün yazını görmeden önce zararlı olacağı aklımın ucundan geçmedi bende gidince sorucam doktora onun sorunsuz oldu gününde bebekte de sıkıntı yok canım

Bı ordu kızım varmış gibi olmuş haklısın,2 yaşında bı kızım, karnımda da Allah kısmet ederse sağlıkla gelecek 2 çift yumurta ikizlerim olacak
Oyy çok şeker ya ne güzel ikizler de kız oh sefan olsun çok severim ben kız çocuklarını büyüyünce de arkadaş olurlar birbirlerine ne güzel

Oyle tabi ama korktugum icin yazmadim zaten:) genel olarak evhamli olunca takacak cok fazla detay var:)

İkinci üçüncü bebişi olanlar. Bu sık idrara çıkma doğuma kadar devam edecek mi ya

Been de 18+3 um ve eskiye gore cok cok iyiyim masallah ama dun gece kustum

İkinci üçüncü bebişi olanlar. Bu sık idrara çıkma doğuma kadar devam edecek mi ya
Bu arada çok olur,bı ara rahatlar iyice karnın büyüyüp doğuma yakın mesaneye baskı artar ömrümün yarısı tuvalette geçebilir

Amin inşallah canım

Eki Görüntüle 2701285

şoka da gelmişti kızlar aldım koydum bende. cumaya ders koymuşlar belki bimdekini yakalayamam dedim. a101 de uzak aldım gitti
Aaa bende aldım bugün bunlardan hayatımda ilk kez erken kalkıp şoka koştum belki kalmaz diye resmen bebek heyecan getirdi hayatımıza ben ek olarak ağız bezi ve ter bezi aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…