2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh valla aynı doktorum gibi konuştun beni rahatlattın, sağol canım, bende o noktanın kaybolması için dua ediyorum

Eki Görüntüle 2701285

şoka da gelmişti kızlar aldım koydum bende. cumaya ders koymuşlar belki bimdekini yakalayamam dedim. a101 de uzak aldım gitti
Güle güle kullan inşallah. File de sıkıntı olmaz her küvete uygun file bulunuyor. Yalnız ölçüsüne göre Alman lazım fileler boy boy oluyor. Ben ölçü olduğunu bilmiyordum e bebekten sevi bebenin filesini almıştım çok kaliteliydi ama küçük geldi geri değiştirip büyüğünü aldım.

Kuzum ben herşeyi paylaşamıyorum tanımmamak için o yüzden demiştim. İstersen buraya at istersen oraya nasıl rahat edersen
Tmm orada da sadece alışveriş olup burda sohbet fikir alışverişi olacaksa burda kalayım ben ama burda da yalnız kalmayalım ben kıdemli oldum artık kızdan kalanlar çok ilkinde çok almıştım

Kesinlikle öyle canım çok daha ailesine bağlı oluyolar erkek olsaydı o da değişik olurdu ama hayırlısı böyleymiş sağlıklı olsunlar da

Kesinlikle öyle canım çok daha ailesine bağlı oluyolar erkek olsaydı o da değişik olurdu ama hayırlısı böyleymiş sağlıklı olsunlar da
Valla farklılık olurdu aynen bı de ikizlerde farklı cinsiyetler şirin oluyor da , güzel ahlaklı yetistirebilirsek her gün ana babaya sevap yazılacak 3 kız için seninkiler neilki kız miydi erkek mi

Bizim yarın okulda yüz yüze eğitim toplantısı var katılmak zorunlu benim de inşallah hepsi yüzyüze olmaz zor olsa da uzaktan eğitim şuan bizim için daha iyi

Ben 2 3 4 5 6 7 8 hepsine giriyorum birde. Yüzyüze başlarsa napıcam bilmiyorum

Valla farklılık olurdu aynen bı de ikizlerde farklı cinsiyetler şirin oluyor da , güzel ahlaklı yetistirebilirsek her gün ana babaya sevap yazılacak 3 kız için seninkiler neilki kız miydi erkek mi
Öyle canım 3 kız çok faziletli ❤ benim 1 kızım var 4 bucuk yaşında ikinci bebeğim de kız olacak biz de iki kız kardeşiz ondan biliyorum çok güzel bir şey kız kardeşlik

Bizim yarın okulda yüz yüze eğitim toplantısı var katılmak zorunlu benim de inşallah hepsi yüzyüze olmaz zor olsa da uzaktan eğitim şuan bizim için daha iyi
Şöyle bi duyum aldım sınıflar ikiye bölünecek ya bizim de her sınıfa 1er saat dersimiz olacakmış yani her şubeye 2 ders olmuş oluyo. Online olmaz diyorlar ingilizce için

Tmm orada da sadece alışveriş olup burda sohbet fikir alışverişi olacaksa burda kalayım ben ama burda da yalnız kalmayalım ben kıdemli oldum artık kızdan kalanlar çok ilkinde çok almıştım
Bizim ilk olduğu için biraz fazla heves ediyoruz sanırım

Bizim ilk olduğu için biraz fazla heves ediyoruz sanırım
O kadar normal ki evi görsen ilkinde duydugumu, gördüğümü havada Karada yakalayıp almıştım, bunlarda da Alicam ama banyo,mama, beşik gibi demirbaşlar sabit, hepimize Allah aldiklarimizi güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi yedirmeyi nasip etsin

Amin canım benim inşallah

Kızlar heyet raporu alan var mı hiç hamilelikte? Almayı düşünüyorum ama öyle çabuk veriyorlar mı, nasıl oluyo prosedür, malum okullar açılıyor benim durum da riskli, okulum başka şehirde, ailemden uzakta olmayayım dıyorum, lekelenmeler dersen devam

Kızlar yarin kontrolüm var 3 haftayı gecti bebegimi görmedim. Hem cok heyecanlı hemde çok gerginim. Daha cinsiyeti de öğrenmedim yarin tam 16 haftalık oluyoruz. Hersey yolunda olsunda doğuma kadar ogrenmesem de olur. İlki kayıpla sonuçlarınca kalp atışını duyana kadar nefesim kesiliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize bebisinizle sağlıklı günler diliyorum

göbek bölgemde daha yogun bacakta 2 tane var kollarımda 4-5 tane. doktor sabun değdirmiceksin asla tahriş etmiceksin sıkı şeyler giymiceksin vb. bisürü şey söyledi of

sanırım aynı problem bendede var haftasonu dr randevum var bakalım bana neler diyecekler.çok geçmiş olsun

Beyaz nokta şeklinde bişey var. Bazıları parlaklıkta diyormuş ona. Doktor bence kalsiyum birikmesi dedi. Down sendromu şüphesi olabiliyormuş canım. Korkutmadan söyledi
Ama doktor bir şey yok demiş kuzum eğer sıkıntı olsa doğrudan söylüyorlar senin ne hissettiğinin Çok da bir önemi olmuyor

Bana da uyar

Canım aynı durumdayız, aynı senin gbi her kontrolde doktor bebek iyi diyene kadar dua edıyorum, nefesimi tutuyorum, Allahım ferahlatsın gönlümüzübenim de yarın kontrolum 16.hafta içindeyim ben de, Allahım yarın inşallah güzel hayırlı haberle döneriz

Şöyle bi duyum aldım sınıflar ikiye bölünecek ya bizim de her sınıfa 1er saat dersimiz olacakmış yani her şubeye 2 ders olmuş oluyo. Online olmaz diyorlar ingilizce için
İyi de sınıf öğretmenleri bı kendi sınıflarına girip çıkacak biz kapı kapı dolasacak miyiz ve ikiye bölünürse daha çok gitmek zorunda kalıcaz okula poodff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…