Hiç keyfini bozma çok önemsiz bir şey o her çocukta olabilecek bir şey zaten kendiliğinden kayboluyor ayrıntılıda çoğunun kalpte üfürüm çıkar erkek bebekte özellikle böberete genişleme çıkar bunlar bir şey ifade etmeyen önemsiz şeyler
Güle güle kullan inşallah. File de sıkıntı olmaz her küvete uygun file bulunuyor. Yalnız ölçüsüne göre Alman lazım fileler boy boy oluyor. Ben ölçü olduğunu bilmiyordum e bebekten sevi bebenin filesini almıştım çok kaliteliydi ama küçük geldi geri değiştirip büyüğünü aldım.
Tmm orada da sadece alışveriş olup burda sohbet fikir alışverişi olacaksa burda kalayım ben ama burda da yalnız kalmayalım ben kıdemli oldum artık kızdan kalanlar çok ilkinde çok almıştım
Aynen canım bizde 3 kız bı erkeğiz, büyüyünce kızların ilişkisi daha candan ve sağlam oluyor yani ana babaya da yakın oluyorlar genel olarak, sadece ikizlerin biri erkek olsa erkek bebek büyütmek nasıl onu tadardik ,onun dışında mutluyuz hepsi sağlıkla gelsinler ♥
Valla farklılık olurdu aynen bı de ikizlerde farklı cinsiyetler şirin oluyor da , güzel ahlaklı yetistirebilirsek her gün ana babaya sevap yazılacak 3 kız için seninkiler neilki kız miydi erkek mi
Bizim yarın okulda yüz yüze eğitim toplantısı var katılmak zorunlu benim de inşallah hepsi yüzyüze olmaz zor olsa da uzaktan eğitim şuan bizim için daha iyi
Valla farklılık olurdu aynen bı de ikizlerde farklı cinsiyetler şirin oluyor da , güzel ahlaklı yetistirebilirsek her gün ana babaya sevap yazılacak 3 kız için seninkiler neilki kız miydi erkek mi
Öyle canım 3 kız çok faziletli ❤ benim 1 kızım var 4 bucuk yaşında ikinci bebeğim de kız olacak biz de iki kız kardeşiz ondan biliyorum çok güzel bir şey kız kardeşlik
Bizim yarın okulda yüz yüze eğitim toplantısı var katılmak zorunlu benim de inşallah hepsi yüzyüze olmaz zor olsa da uzaktan eğitim şuan bizim için daha iyi
Şöyle bi duyum aldım sınıflar ikiye bölünecek ya bizim de her sınıfa 1er saat dersimiz olacakmış yani her şubeye 2 ders olmuş oluyo. Online olmaz diyorlar ingilizce için
Tmm orada da sadece alışveriş olup burda sohbet fikir alışverişi olacaksa burda kalayım ben ama burda da yalnız kalmayalım ben kıdemli oldum artık kızdan kalanlar çok ilkinde çok almıştım
O kadar normal ki evi görsen ilkinde duydugumu, gördüğümü havada Karada yakalayıp almıştım, bunlarda da Alicam ama banyo,mama, beşik gibi demirbaşlar sabit, hepimize Allah aldiklarimizi güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi yedirmeyi nasip etsin
O kadar normal ki evi görsen ilkinde duydugumu, gördüğümü havada Karada yakalayıp almıştım, bunlarda da Alicam ama banyo,mama, beşik gibi demirbaşlar sabit, hepimize Allah aldiklarimizi güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi yedirmeyi nasip etsin
Kızlar heyet raporu alan var mı hiç hamilelikte? Almayı düşünüyorum ama öyle çabuk veriyorlar mı, nasıl oluyo prosedür, malum okullar açılıyor benim durum da riskli, okulum başka şehirde, ailemden uzakta olmayayım dıyorum, lekelenmeler dersen devam
Kızlar yarin kontrolüm var 3 haftayı gecti bebegimi görmedim. Hem cok heyecanlı hemde çok gerginim. Daha cinsiyeti de öğrenmedim yarin tam 16 haftalık oluyoruz. Hersey yolunda olsunda doğuma kadar ogrenmesem de olur. İlki kayıpla sonuçlarınca kalp atışını duyana kadar nefesim kesiliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize bebisinizle sağlıklı günler diliyorum
göbek bölgemde daha yogun bacakta 2 tane var kollarımda 4-5 tane. doktor sabun değdirmiceksin asla tahriş etmiceksin sıkı şeyler giymiceksin vb. bisürü şey söyledi of
Beyaz nokta şeklinde bişey var. Bazıları parlaklıkta diyormuş ona. Doktor bence kalsiyum birikmesi dedi. Down sendromu şüphesi olabiliyormuş canım. Korkutmadan söyledi
Kızlar burda özel mesajda grup yapayım mı? Katılmak isteyenler katılır. Bebeğimize aldığımız kıyafetleri mobilyaları falan atarız. Ben ve bazı arkadaşlar tanınmak istemediği için burdan atamıyorda
Whatsapp değil yanlış anlaşılmasın. Forumda özel konuşma grubu.olur diyenler söylesin yapayım
Kızlar yarin kontrolüm var 3 haftayı gecti bebegimi görmedim. Hem cok heyecanlı hemde çok gerginim. Daha cinsiyeti de öğrenmedim yarin tam 16 haftalık oluyoruz. Hersey yolunda olsunda doğuma kadar ogrenmesem de olur. İlki kayıpla sonuçlarınca kalp atışını duyana kadar nefesim kesiliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize bebisinizle sağlıklı günler diliyorum
Canım aynı durumdayız, aynı senin gbi her kontrolde doktor bebek iyi diyene kadar dua edıyorum, nefesimi tutuyorum, Allahım ferahlatsın gönlümüzübenim de yarın kontrolum 16.hafta içindeyim ben de, Allahım yarın inşallah güzel hayırlı haberle döneriz
Şöyle bi duyum aldım sınıflar ikiye bölünecek ya bizim de her sınıfa 1er saat dersimiz olacakmış yani her şubeye 2 ders olmuş oluyo. Online olmaz diyorlar ingilizce için
İyi de sınıf öğretmenleri bı kendi sınıflarına girip çıkacak biz kapı kapı dolasacak miyiz ve ikiye bölünürse daha çok gitmek zorunda kalıcaz okula poodff