2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi de sınıf öğretmenleri bı kendi sınıflarına girip çıkacak biz kapı kapı dolasacak miyiz ve ikiye bölünürse daha çok gitmek zorunda kalıcaz okula poodff
Bende sınıf öğretmeniyim Ve branş derslerin uzaktan olması taraftarıyım Hem çocuklar hemde siz daha fazla kişiyle temas etmiş olacaksınız.

Bende sınıf öğretmeniyim Ve branş derslerin uzaktan olması taraftarıyım Hem çocuklar hemde siz daha fazla kişiyle temas etmiş olacaksınız.

Aynen öyle belki riskli olucaz belki riski biz diğerlerine taşıyacağız inşallah bizlerin online olur

Önce 40 günlük rapor hakkınızı doldurun tek hekimden sonra heyet raporuna geçiliyor

Canım benimde başından beri hep sıkıntılı geçti, burada her anımı paylaştım. Bir de kronik hastalığım ve pıhtılaşma sorunum olduğundan doktorum kesinlikle işe başlamamı istemiyor. Heyet raporu çıkarılıyor her ay. Özel sektör benim, bankacıyım. Kamuda nasıl bilmiyorum ama başından beri heyet çıkıyor bana. Benim doktorum ben istemeden çıkarıyor heyet raporunu ama sen doktorunla konuş mutlaka. Zaten sıkıntılı bir süreç geçirdin sende. Hayır diyeceğini sanmıyorum.

Grup kurulacaksa ben de katılırım.

Bu arada benim su gibi akıntı durumu 2 gündür tekrar başladı. Geçen cuma gittim hastaneye enfeksiyon yok amniyon sıvısı iyi dedi. Neden oluyor hala acaba, zaten bebeği de tam hissedemiyorum arada kıpırtılar oluyo ama bebek hareketi mi bilemiyorum.

Uzun zaman girmedim şimdi gördüm paylaşımını. Benim ilk bebeğimde de görülmüştü hamileliğimde. Hatta kalbi delik bile olabilir demişlerdi. Şuanlık önemsemiyorum çünkü genelde bu parlaklık çıkabiliyor demişti. İkili kötü olsaydı korkarlardı evet ama şuan o parlaklığı takma.. Bebek doğar doğmaz kalbindeki o parlaklık kontrol edilmiş. Sorun görülmemiş. O sebepten hiç korkma bence. İnş yani. Ben bu ikili testimden sonra kendimi toparlayamıyorum zaten. Resmen depresyon yaşıyorum.. Sende yapma kendine bunu. Başıma gelmemiş olsaydı bu kadar seni rahatlatmak için konuşmazdım. 3 yıl evvel bizzat yaşadığım bişe. Sağlıkla al kucağına..

İyi de sınıf öğretmenleri bı kendi sınıflarına girip çıkacak biz kapı kapı dolasacak miyiz ve ikiye bölünürse daha çok gitmek zorunda kalıcaz okula poodff
Yok canım mesela benim 11 sınıfım var ikiye bölününce 1er saatten toplam yine 22 saatim oluyo tahminimce öyle olacak bakalım ama sınıf sınıf gezcez malesef

Heyet raporunu özel hastaneler veriyor mu canım

Yok canım mesela benim 11 sınıfım var ikiye bölününce 1er saatten toplam yine 22 saatim oluyo tahminimce öyle olacak bakalım ama sınıf sınıf gezcez malesef
Çok düşünceliyim bu konuda heyet raporu mu alsam diyorum nasıl alınır bilmiyorum verirler mi vs

Benim okulum Yatılı Bölge okulu bi de nasıl olacak pansiyon açılacak mı bilmiyorum

İkinci üçüncü bebişi olanlar. Bu sık idrara çıkma doğuma kadar devam edecek mi ya

Aslında bu ara biraz azalmış olmalıydı:) başta rahim idrar kesesi üstünde oluyor ondan sık tuvalete çıkma, son zaman zaten herşey birbirine karışıyor içeride şuan çok su içiyor musun gündüz içsen gece biraz azaltsan yatmadan önce değişir mi acaba? gerçi ben de 1 defa kalkıyorum gece tuvalete sabaha da yine sıkışık oluyorum ama bu çok değil yani

Canım gün içinde çok içiyorum evet. İçmeye çalışıyorum doğrusu. Akşam 9 dan sonra mesela dün hiç içmedim. Acayip susadım ama yine içmedim. Ama yine gece tuvalete gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…