2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok düşünceliyim bu konuda heyet raporu mu alsam diyorum nasıl alınır bilmiyorum verirler mi vs
Benim okulum Yatılı Bölge okulu bi de nasıl olacak pansiyon açılacak mı bilmiyorum
Heyet raporu kolay alınmıyo diye biliyorum canım ama yine konuş bence bi doktoruna belki kolaylık sağlar
Pansiyon açılıp sana nöbet yazarlarsa sıkıntı daha büyük canım ya ki açılır bence

Benim de sezeryan canım ben de yaptırcam ilkin de hiçbir sıkıntı olmadı inşallah bunda da olmaz çok ağrım da olmamıştı canım ilkin de
Benimde ilk gün olmamıştı hatta demistim ay abartiyolarmis diye sonraki gün oyle bi ağrıdı ki mahvetti ne yatabildim o tarafa ne kolumu kaldirabildim

Kızlar sanırım ben bugün hissediyorum bebişimi.
karnımda bi toplanma hissediyorum sonra gevşiyor. Bu sık sık oluyor. Bi arkadaşıma sordum o bebeğin hareketi dedi. Eğer öyleyse öyle yani
hissedersin canım 20. Haftadaymışsın biraz elini koy karnina anlarsın bu arada o sık tuvalete çıkma olayı suan azalmış olması lazım suyu cok arka arkaya iciyosan ondanda olabilir son ay zaten felaket

Valla farklılık olurdu aynen bı de ikizlerde farklı cinsiyetler şirin oluyor da , güzel ahlaklı yetistirebilirsek her gün ana babaya sevap yazılacak 3 kız için seninkiler neilki kız miydi erkek mi
Bende kız çocuk nasıl tatmak isterdim 2.de erkek allah sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah hayirli evlat birbirine bağlı kardeşler olurlar

hissedersin canım 20. Haftadaymışsın biraz elini koy karnina anlarsın bu arada o sık tuvalete çıkma olayı suan azalmış olması lazım suyu cok arka arkaya iciyosan ondanda olabilir son ay zaten felaket
Yok azalmadııı

Evet, yarın kontrolum var zaten konuşcam doktorla da, önceliğim yarın inşallah bebeğin iyi olduğunu göreyim, sonra raporu konuşcam Allahın izniyle, aynen ben de oksapar kullanıyorum bi yandan, hayırlısı bakalım inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi

Bende kız çocuk nasıl tatmak isterdim 2.de erkek allah sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah hayirli evlat birbirine bağlı kardeşler olurlar
Amin canım amin çok normal herkes kendinde olmayanı merak eder , dediğin gibi kız erkek olsun birbirine yaren,dost olsun yeter

Heyet raporu kolay alınmıyo diye biliyorum canım ama yine konuş bence bi doktoruna belki kolaylık sağlar
Pansiyon açılıp sana nöbet yazarlarsa sıkıntı daha büyük canım ya ki açılır bence
Nöbet tutmam canım doktor rapor verecek onun için nöbet tutamaz diye ama pansiyon bana saçma geliyor sonuçta çocukların okulda kalma süresini en aza indirmek için uğraş veriliyor 24 saat sanmıyorum pansiyonlu okulları açsın ama yine de belli olmuyor işleri

Ben bir yerde görmüştüm kan sulandırıcı iğne kullananlar kronik hasta mı kabul ediliyor bir araştır istersen canım

Kızlar sanırım ben bugün hissediyorum bebişimi.
karnımda bi toplanma hissediyorum sonra gevşiyor. Bu sık sık oluyor. Bi arkadaşıma sordum o bebeğin hareketi dedi. Eğer öyleyse öyle yani
Peki hafif sancı gibi miydi bende de oluyor iki gündür ama bebek hareketi olduğunu düşünmemiştim kasılma var diye kafama takıyordum

Canım çok teşekkürler, beni inanılmaz rahatlattın. seni anlayabiliyorum. Zor bir süreç. İlk bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. İkili testin nasıl çıktı şimdiki bebeğinde? Benim 1/33000 çıktı ama beyaz nokta var. İçim içimi yiyor ama bebeklerimize hissettirmememiz lazım. Sakin davranıp iyi olduklarını düşünmekten başka çare yok. 3lü ve 4lü test istedi mi senden?

Öyle kesinlikle canım aşırı riskli ama açmazlarsa da eşitsizlik olacak o eleştiriyi göze almazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…