Heyet raporu kolay alınmıyo diye biliyorum canım ama yine konuş bence bi doktoruna belki kolaylık sağlar
Pansiyon açılıp sana nöbet yazarlarsa sıkıntı daha büyük canım ya ki açılır bence
Kızlar sanırım ben bugün hissediyorum bebişimi.
karnımda bi toplanma hissediyorum sonra gevşiyor. Bu sık sık oluyor. Bi arkadaşıma sordum o bebeğin hareketi dedi. Eğer öyleyse öyle yani
karnımda bi toplanma hissediyorum sonra gevşiyor. Bu sık sık oluyor. Bi arkadaşıma sordum o bebeğin hareketi dedi. Eğer öyleyse öyle yani
hissedersin canım 20. Haftadaymışsın biraz elini koy karnina anlarsın bu arada o sık tuvalete çıkma olayı suan azalmış olması lazım suyu cok arka arkaya iciyosan ondanda olabilir son ay zaten felaket
Valla farklılık olurdu aynen bı de ikizlerde farklı cinsiyetler şirin oluyor da , güzel ahlaklı yetistirebilirsek her gün ana babaya sevap yazılacak 3 kız için seninkiler neilki kız miydi erkek mi
hissedersin canım 20. Haftadaymışsın biraz elini koy karnina anlarsın bu arada o sık tuvalete çıkma olayı suan azalmış olması lazım suyu cok arka arkaya iciyosan ondanda olabilir son ay zaten felaket
Canım benimde başından beri hep sıkıntılı geçti, burada her anımı paylaştım. Bir de kronik hastalığım ve pıhtılaşma sorunum olduğundan doktorum kesinlikle işe başlamamı istemiyor. Heyet raporu çıkarılıyor her ay. Özel sektör benim, bankacıyım. Kamuda nasıl bilmiyorum ama başından beri heyet çıkıyor bana. Benim doktorum ben istemeden çıkarıyor heyet raporunu ama sen doktorunla konuş mutlaka. Zaten sıkıntılı bir süreç geçirdin sende. Hayır diyeceğini sanmıyorum.
Evet, yarın kontrolum var zaten konuşcam doktorla da, önceliğim yarın inşallah bebeğin iyi olduğunu göreyim, sonra raporu konuşcam Allahın izniyle, aynen ben de oksapar kullanıyorum bi yandan, hayırlısı bakalım inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Heyet raporu kolay alınmıyo diye biliyorum canım ama yine konuş bence bi doktoruna belki kolaylık sağlar
Pansiyon açılıp sana nöbet yazarlarsa sıkıntı daha büyük canım ya ki açılır bence
Nöbet tutmam canım doktor rapor verecek onun için nöbet tutamaz diye ama pansiyon bana saçma geliyor sonuçta çocukların okulda kalma süresini en aza indirmek için uğraş veriliyor 24 saat sanmıyorum pansiyonlu okulları açsın ama yine de belli olmuyor işleri
Evet, yarın kontrolum var zaten konuşcam doktorla da, önceliğim yarın inşallah bebeğin iyi olduğunu göreyim, sonra raporu konuşcam Allahın izniyle, aynen ben de oksapar kullanıyorum bi yandan, hayırlısı bakalım inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Uzun zaman girmedim şimdi gördüm paylaşımını. Benim ilk bebeğimde de görülmüştü hamileliğimde. Hatta kalbi delik bile olabilir demişlerdi. Şuanlık önemsemiyorum çünkü genelde bu parlaklık çıkabiliyor demişti. İkili kötü olsaydı korkarlardı evet ama şuan o parlaklığı takma.. Bebek doğar doğmaz kalbindeki o parlaklık kontrol edilmiş. Sorun görülmemiş. O sebepten hiç korkma bence. İnş yani. Ben bu ikili testimden sonra kendimi toparlayamıyorum zaten. Resmen depresyon yaşıyorum.. Sende yapma kendine bunu. Başıma gelmemiş olsaydı bu kadar seni rahatlatmak için konuşmazdım. 3 yıl evvel bizzat yaşadığım bişe. Sağlıkla al kucağına..
Canım çok teşekkürler, beni inanılmaz rahatlattın. seni anlayabiliyorum. Zor bir süreç. İlk bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. İkili testin nasıl çıktı şimdiki bebeğinde? Benim 1/33000 çıktı ama beyaz nokta var. İçim içimi yiyor ama bebeklerimize hissettirmememiz lazım. Sakin davranıp iyi olduklarını düşünmekten başka çare yok. 3lü ve 4lü test istedi mi senden?
Nöbet tutmam canım doktor rapor verecek onun için nöbet tutamaz diye ama pansiyon bana saçma geliyor sonuçta çocukların okulda kalma süresini en aza indirmek için uğraş veriliyor 24 saat sanmıyorum pansiyonlu okulları açsın ama yine de belli olmuyor işleri