2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kaçlık kullanıyorsun? Benim 4000lik. E-nabızda kronik risk durum rsporunda görünmüyor maalesef. 6000 ve üstü görünüyor sanırım.
Hmmm ben de 4000lik canım günde 1 defa, belkı bu ay kesedebilir iğneyi öyle dıyodu doktor, hayırlısı canım

Hmmm ben de 4000lik canım günde 1 defa, belkı bu ay kesedebilir iğneyi öyle dıyodu doktor, hayırlısı canım
Aa çok iyi. İnşallah yolundadır herşey keser bir an önce. Ben doğuma kadar kullanacağım

Aa çok iyi. İnşallah yolundadır herşey keser bir an önce. Ben doğuma kadar kullanacağım
Yani rahim yeteri kadar kanlanmışsa keserim demişti, gecen ay aslında bırakıbılırz biraz daha devam edelim dedı, bakalım yarın ne dıycek , Allahım kesince daha çok evhamlı olmam inşallah

Kızlar ben gaz sancısından mahvoldum artık . Her derdimi unutturdu saolsun . Bütün gece kıvranıyorum . Gaz sancısı mı oda kesin değil tabi inşallah daha kötü bişey değildir . İdrar yolu iltihabı içinde antibiyotik kullanıyorum . Ne yapacağımı şaşırdım biyandan korkuyorum. Var mı bunları yaşayan aranızda . Ne yaptınız bu durumda kontrolüm cumartesi . Bebişimin Hareketlerini hafif hissediyorum çok şükür . Önümüzdeki haftada rapor almayı düşünüyorum

O gaz sancısı benide mahvediyor ne yersem gaz şişkinlik yapıyor. Hele üşüttüm mü tamam kasıklarıma kadar ağrıyor. Ben bir çözüm bulamadım ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum maden suyu içiyorum işte

Evet canım her ay oluyo korkma adet sancısı givi geliyo gidiyo
Daha önce kanamam olduğu için her şeyden korkar oldum hesapladım bugün tam adet günüm inşallah ondandır pazartesi kontrolüm var ama devam ederse erken giderim

Demir 65, ferritin 20 geldi ikiside alt sınırda. Biraz yükselmisler sadece sagolsunlar yani okdr demir hapı iciyorum bakalım dr ne diyecek

Demir hapı degil de surup seklinde olan tek siselik olanlar daha etkili diyolar kullanan var mi? Eski gebeliklerinde falan? Ya da demir icin iğne olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…