Yani rahim yeteri kadar kanlanmışsa keserim demişti, gecen ay aslında bırakıbılırz biraz daha devam edelim dedı, bakalım yarın ne dıycek , Allahım kesince daha çok evhamlı olmam inşallah
Kızlar ben gaz sancısından mahvoldum artık . Her derdimi unutturdu saolsun . Bütün gece kıvranıyorum . Gaz sancısı mı oda kesin değil tabi inşallah daha kötü bişey değildir . İdrar yolu iltihabı içinde antibiyotik kullanıyorum . Ne yapacağımı şaşırdım biyandan korkuyorum. Var mı bunları yaşayan aranızda . Ne yaptınız bu durumda kontrolüm cumartesi . Bebişimin Hareketlerini hafif hissediyorum çok şükür . Önümüzdeki haftada rapor almayı düşünüyorum
Kızlar ben gaz sancısından mahvoldum artık . Her derdimi unutturdu saolsun . Bütün gece kıvranıyorum . Gaz sancısı mı oda kesin değil tabi inşallah daha kötü bişey değildir . İdrar yolu iltihabı içinde antibiyotik kullanıyorum . Ne yapacağımı şaşırdım biyandan korkuyorum. Var mı bunları yaşayan aranızda . Ne yaptınız bu durumda kontrolüm cumartesi . Bebişimin Hareketlerini hafif hissediyorum çok şükür . Önümüzdeki haftada rapor almayı düşünüyorum
O gaz sancısı benide mahvediyor ne yersem gaz şişkinlik yapıyor. Hele üşüttüm mü tamam kasıklarıma kadar ağrıyor. Ben bir çözüm bulamadım ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum maden suyu içiyorum işte
Daha önce kanamam olduğu için her şeyden korkar oldum hesapladım bugün tam adet günüm inşallah ondandır pazartesi kontrolüm var ama devam ederse erken giderim