2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım idrar testi sonuçların nasıldı, bende bugün verdim 2 ay onceki temizdi bugün 15-20 lökosit çıktı doktoruma yazdım dönüş yapmadı yarın arayacağım yanma vs hissi yok ama sık idrara çıkma durumu var sadece

ben sordum bugun kalsiyum verdi ekstra 500 mg. normalde bende multivitamin icinde 250 vardi.

Demir 65, ferritin 20 geldi ikiside alt sınırda. Biraz yükselmisler sadece sagolsunlar yani okdr demir hapı iciyorum bakalım dr ne diyecek
Kaci boynuzu pekmezi, her sabah ac karnina ve uzerine yarim saat 1 saat kahvalti etme ve siyah uzum.. inan ilaclardan cok cok daha etkili..

Bende aynı durumdayım surekli bi gaz var surekli ne yesem şişkinlik mide yanmasi gaz

Daha önce kanamam olduğu için her şeyden korkar oldum hesapladım bugün tam adet günüm inşallah ondandır pazartesi kontrolüm var ama devam ederse erken giderim
Anladım canım korkma onun içindir her ay oluyo cunku benimde adet günüm bu ara göğüslerim daha hassas cok daha fazla aciyo kasiklarim agriyo

Selam kızlar 19 haftalık gebelikte eşimden bana korona geçti hafif bi şekikde nezle gibi atlatıyorum ama korkmuyorda değilim.. başından geçen var mı ?
Çok geçmiş olsun canım başımdan geçmedi ama nasıl geçiriyor hamileler ilaç vs alınıyor mu tez zamanda hafif geçer inşallah

Sizin ikili riski kac cikti acb

Son düzenleme:
Selam kızlar 19 haftalık gebelikte eşimden bana korona geçti hafif bi şekikde nezle gibi atlatıyorum ama korkmuyorda değilim.. başından geçen var mı ?
Çok geçmiş olsun ya inşallah çabuk atlatırsınız . Bende korkuyorum artık ya eşimin çalıştığı bantta da çıkmış

Idrar yolu enfeksiyonu için doktorum antibiyotik verdi başka kullanan var mı

Geçmiş olsun cnm. Inşallah hafif bir şekilde sıkıntısız geçer gider hastalik

Doktorunla görüş bence alırsın canım, şuanda covid sebebiyle riskli durumdayız doktorun yardımcı olacaktır.

Yediklerin, içtiklerinle mi alakalı gaz problemin acaba mevsimi dönüşü üşütüyor olabilir misin canım? İdrarımda enfeksiyon gördü doktor idrar kültürü istedi tahlilden sonra ilaç tedavisi verir belki

Canım ben 2 gün önce gittiğimde Dr ultrason da bakıyordu bakın bu bebeğiniz dedi sustu kaldı 2 dk bşy demeden ekrana baktı dikkatlice okadar korktum ki sonra devam etti bu bilekleri bu kafası sonra kalp atışını dinletti nasıl içime su serpildi. Ama işte ilk kayıptan dolayı böle oluo.mesela Eltim 13 14 haftalık hamile ama 5 haftadır gitmio Dr.a.. hastane Bi kitapcık vermiş onu okuo sürekli. Ama beslenme yürüyüş herşeyi yerli yerinde yapıo muş. Ben konuşmuom kaynım ve kaynanam eşime anlatıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…