2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnan ki ben de bire bir aynıyım . Kesinlikle YaşadığıMız kayıptan çünkü ekrana bakıp öyle kalmıştı Doktor o dönem . Ben de ultrason için uzandığımda kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyor ne zamanki hareketini görsem kalp atışını duysam o zaman sakinleşebiliyorum . 12. Haftadan sonra rahatlarım diyordum ama rahatlayamadım

Ben de hala kusuyorum canım benim doğuma kadar devam eder heralde oğlumda öyle olmustu

Bende de hem gaz hemde kabızlık başladı 2 gündür fenayım.

Demir hapı degil de surup seklinde olan tek siselik olanlar daha etkili diyolar kullanan var mi? Eski gebeliklerinde falan? Ya da demir icin iğne olan
Canım ben tek kullanımlık şişe şurup içiyorum tadı acayip güzel. Öncesinde hapnı verdi devletteki Dr Bi tane içtim afedersiniz kusmaktan boğuluyordum. Özeldeki Dr da şurup verdi. Herkese tavsiye ederim şurup olandan alın. Karamel içiyorsun sanki. 1 kutuda 20 şişe cıkıo.adı DA MALTOFER

Çok geçmiş olsun ya inşallah çabuk atlatırsınız . Bende korkuyorum artık ya eşimin çalıştığı bantta da çıkmış
Allah korusun ya. Valla bende korkuom eşim meslek lisesinde öğretmen teknik öğretmen ve okulları acıldı. Lisedeki öğrenciler daha dikkatsiz oluyorlar hele bide İstanbul gibi Bi yerde. Ve devamlı atolye de dip dibeler çocuklarla. Artı bide haftada 1 gün cocukların staj yaptıkları işletmeleri ziyaret etmek zorundalar..Eşim de kronik olarak şeker tansiyon var.allahım bütün çalışanların yardımcısı olsun inşallah. Öğretmen de olsa çöpçü de olsa para kolay kazanılmıyor.. Her mesleğin zorluğu var.

Son düzenleme:
Yok valla rahatlık flan olmuyor. Ben 3 haftada 3 kez gittim Dr.a..şimdi taaa 27 ekime gün verdi bakalım mecbur beklicem. Eşim bana cok kızıyor böyle evhamlı olunmaz die. Ama napayım korkuom Allah korusun bebeklerimizi, bizleri. Hepimizde bebeklerimizi sağlıcakla kucagımıza alıp saglıcakla analı babalı büyütelim inşallah

Çok geçmiş olsun canım başımdan geçmedi ama nasıl geçiriyor hamileler ilaç vs alınıyor mu tez zamanda hafif geçer inşallah
Hamikerere tedavi uygulanmıuo dediler bize canım şuam iğnesiz ilaçsız nezle gibi atlatıyorum bu halime şükür

Günaydın güzel anneler. Ben doktor kontrolünden geldim. Bebek secde pozisyonundaydi cinsiyeti göstermedi. Doktor ayrıntılı ultrason istedi. 27 ekime gun verdiler. Bana biraz erken gibi geldi 18+5 olacagim o tarihte ama doktoruma cok güveniyorum. Birde ultrason kağıdında BPD ile FL arasında 2 haftalık bir fark var bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Hepinize güzel bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…