2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar 19 haftalık gebelikte eşimden bana korona geçti hafif bi şekikde nezle gibi atlatıyorum ama korkmuyorda değilim.. başından geçen var mı ?

Çok geçmiş olsun, çok belirtin yoksa geçer gider inşallaah, doktoruna sordun mu o ne dedi? vitaminlerini falan düzenli al bence özellikle d ve c vitamini takviye yapabilirsin

Gözün aydın canımmbana da 27 ekime randevu verdi. Acaba ayrıntılı ister mi ozamana. Ayrıntılı demedi bana. Dediğin şey hakkında bilgim yok. Ultrason resmini atar mısın özelden

Hamikerere tedavi uygulanmıuo dediler bize canım şuam iğnesiz ilaçsız nezle gibi atlatıyorum bu halime şükür
Gecmis olsun cnm. Benimde bir arkadaşım yeni oldu. 40 yasin altına zaten bir hap veriyorlarmış onuda eger kendinizi kötü hissetmiyorsaniz içmeyebilirsiniz demişler. Yani hamile olmayanlarada takip disinda birsey yapmıyorlar endise etme. İnşallah en az etkiyle atlatırsın

Selam kızlar 19 haftalık gebelikte eşimden bana korona geçti hafif bi şekikde nezle gibi atlatıyorum ama korkmuyorda değilim.. başından geçen var mı ?
Çok geçmiş olsun hafif atlatmana sevindim inşallah tez vakitte kurtulursunuz kuzum ya

Günaydın.
Benim detaylı ultrason 22+4e denk geliyor. Daha erken bir yerine almak istemiştim ama öyle denk gelmedi. Bu arada benim de son kontrolümde bazı ölçümler geri çıktı, genel ortalama olarak bebeğim 1 hafta geriden geliyor gibi göründü kafama çok takıyorum aslında bu konuyu ama herkes herkes normal diyor böyle şeyler gerçekten normal galiba ama insan neden geride diye de düşünmüyor değil.
Sağlıkları yerinde olsun başka birşey istemem.

Geçmiş olsun canım 14 lökosit çıkmıştı . Doktor monurol şase verdi ayrıca wincef isminde bir antibiyotik verdi . Ben kasık ağrısı için gitmiştim yani idrar yolu iltihabı olduğunu hiç düşünmemiştim.yanma v.s hiçbir şey yoktu .sık idrar çıkmada bende hep var cünki çok fazla su içiyorum.buna rağmen olmuş iltihap. İlk gün sadece monurolu içtim diğer ilacı içmeye korkmuştum . Pazartesi başladım ona da 4 gündür içiyorum . Güvendiğim bir doktor . Zararı olur mu diye kokrtum ilacın ama inşallah birşey olmaz.

Gözün aydın canımmbana da 27 ekime randevu verdi. Acaba ayrıntılı ister mi ozamana. Ayrıntılı demedi bana. Dediğin şey hakkında bilgim yok. Ultrason resmini atar mısın özelden
Sagolasin cnm seninle doktor kontrollerimiz bile ayni tarihte oluyor ister bir dahaki kontrolunde bence. Resim attım ama boyut cok büyük deyip göndermedi

Bende biraz daha geç olsun istemiştim aslında 22. Haftanın en ideal hafta olduğunu söylüyorlar bence seninki güzel denk gelmiş. Evet aslında doktor normal dedikten sonra kafamıza takmamamiz lazim ama insanın elinde olmuyor. Ama aynı şeyleri yasayanlari duymak rahatlatıyor insanı teşekkürler cevabin için

Canım çok geçmiş olsun bana da antibiyotik verdi 5 gün sabah aksam kullan dedi, benim 8.haftada da kanda enfeksiyon çıkmıştı o zaman da 5 gun kullanmıştım b grubu antibiyotiklerin bi zararı olmuyor korkma dedi ama insan endişeleniyor yine de, enfeksiyon daha zararli sonuçta içelim de kurtulalım insaallah bi daha olmaz

Canım hiç bilmiyorum . Yani şimdiye kadar hiç başıma gelmedi . Hiç geçmeden bu kadar uzun sürmesi korkuttu beni .Bakalım cumartesi doktor ne diyecek . Resmen bağırsaklarımın ağrıdığını hissediyorum . İnşallah önemli birşey değildir .geçmiş olsun size de . Ben ilaç kullanmayım diye direndim ama kasık ağrım geçmedi mecbur başladım .

Bende aynı durumdayım surekli bi gaz var surekli ne yesem şişkinlik mide yanmasi gaz
Geçmiş olsun canım . İnan sadece gaz sancısı olduğunu bilsem içim rahatlayacak resmen kıvrandırıyor .korkmaya başladım artık .en son geçen hafta kasık ağrım için gitmiştim .idrar yolu enfeksiyonu çıktı . Allah yardımcımız olsun

Canımmm çok sevindim bebeğin iyi olmasına, şükür, benim de akşam 17.30 da randevu, darısı bana güzel haberler almaya inşallah

Canım valla öle senin bebiş utangaç bence kız
Eşim ve ailesi çoğu karadenizli gibi erkek çocuk hayrani olsada ben kız çocuklarına bayılıyorum cnm zaten. Allah hayırlı evlat etsin inşallah hepimizinkini. 8 sene bekledik bu duyguları yaşamayı ne güzel heyecanlarmis meğer

Kuzenim 20 yaşında oldu günlük 16 hap içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…