2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım çok dikkat edin kendinize bizim bina mahalle full koronayız

Eşime de dediler ilaç getircez diye hala gelmediler

İnşallah kuzum yaa sizde çok dikkat edin kendinize
Öyle kuzum dikkat etmek lazım benim de bilinçaltıma nasıl işlediyse rüyamda okuldayım okul tıklım tıklım sınıflar hıncahınç dolu kimsede maske yok ben dahil, ders yarım saat kendimi parçalıyorum konuyu yetiştirmek için, teneffüs oluyo koridor merdiven veli dolu ilerlemek imkansız veliler içime gire gire konuşuyo benle kesin diyorum korona oldum. Uyandım rahatladım ayy nasıl bir kabustu öyle ya hayırdır inşallah

Beni 20.haftada cagirdi ayrıntıya 3 kasima alicam bende daha alamadim randevu . Bi bilgim yok o konuda malasf cnm

Bende biraz göbek var ona bağlıyorum sende de var mıydı canım zayiflikla ilgisi varmış sanırım. Doktora da sordum 22. Haftaya kadar hissedersin dedi ama ben sabırsızlanıyorum işte
Var cnm gobegm bende ona bagliyorum ztn neyse bekleyecegiz elbet bzde hissedicez

K Krzagaci inşallah seninde guzel haberlerini bekliyoruz cnm. Kalp atısını duyunca bütün stresi gidiyor insanın
Ya ben de çok heyecan var çok evham var,sürekli dilimde dua, kuran okudum az önce, inan ben böle evhamlı bi insan değildim, olayları akışına bırakıbılırım normalde, inançlı bi insanım da, Allahım bu evlat nasıl bişeymiş hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum, annem kayınvalidem arıyo acaba gösterir mi cinsiyeti dıye heycanlılar, ben de gram cinsiyet telaşı yok, tek dileğim sağlıklı görmek, bazen psikolojimi mı bozuldu dıyorum, Çok zormuş Çok karnımın 2 hafta önceye kadar büyümediğini düşünüyorum o bile evhama sokuyo, oluyo mu böle sen de, desteğe o kdar ihtiyacım var ki

Merhaba kızlar bende daha cinsiyetini öğrenemedim yarın 16.haftaya girmiş olucam pazartesi günü ogrenicem inşallah , mide bulantısı devam ediyor normal mi

Merhaba kızlar bende daha cinsiyetini öğrenemedim yarın 16.haftaya girmiş olucam pazartesi günü ogrenicem inşallah , mide bulantısı devam ediyor normal mi
Bünyen normalse 17.haftadan sonra geçiyor canım. 4 ay tam bitince yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…