- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Bende öyleydim kuzum hala kilo almadım yada 1 kilo aldım tam emin değilim. 20.haftadayım. Ama bulantı geçince de acayip yiyor insan ehehhİnşallah canım ya 4.ayima geldim daha kilo alamadım bebek beslenemiyor diye tedirginim
Benimde 373 tü canım. Endişelenme. Detaylıya girdim şükür bişey çıkmadı. 4lü de normal çıktı. Perinatolog bunlar kan testi olduğu için saçma çok yüksek oluyor dedi. Bence %80 değildir. Olsa detaylıya vs ne gerek var ki. 80 az bi rakam değil1/299 benim canım. Bide haftasonu gebe okuluna gittim ordada ikili testler yüzde 80 doğrudur deyince benim devreler hepten yandı.. Moral sıfır..
Evet çok duydum bunuBende öyleydim kuzum hala kilo almadım yada 1 kilo aldım tam emin değilim. 20.haftadayım. Ama bulantı geçince de acayip yiyor insan ehehh
Tavuğu bende hala yiyemiyorum ama zaman geçince geçiyor o tiksinme deEvet çok duydum bunuyemek yemeyi özledim ama et balık tavuk hiç yiyemiyorum
Canım çok teşekkürler, beni inanılmaz rahatlattın. seni anlayabiliyorum. Zor bir süreç. İlk bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. İkili testin nasıl çıktı şimdiki bebeğinde? Benim 1/33000 çıktı ama beyaz nokta var. İçim içimi yiyor ama bebeklerimize hissettirmememiz lazım. Sakin davranıp iyi olduklarını düşünmekten başka çare yok. 3lü ve 4lü test istedi mi senden?
Benimde 373 tü canım. Endişelenme. Detaylıya girdim şükür bişey çıkmadı. 4lü de normal çıktı. Perinatolog bunlar kan testi olduğu için saçma çok yüksek oluyor dedi. Bence %80 değildir. Olsa detaylıya vs ne gerek var ki. 80 az bi rakam değil
Bende öyleydim kuzum hala kilo almadım yada 1 kilo aldım tam emin değilim. 20.haftadayım. Ama bulantı geçince de acayip yiyor insan ehehh
Bende de geçer umarım yumurtaya yeni başladımTavuğu bende hala yiyemiyorum ama zaman geçince geçiyor o tiksinme de
Sanki başka branşlardan doktorlarla konuşuyoruz gibi nasıl birinin a dediğine biri b diyor anlamıyorum. Sen Allaha sığın kuzum Rabbim korusun yavrularımızıAynen 80 az bi rakam değil. Oyüzden hepten mahvoldum. İnş endişelerim boşunadır. Yok yere üzüyorumdur kendimi. Banada ayrıntılı bambaşka bişi dedi doktor. İkilideki sonucun iyi kötğ olması ayrıntılıda tespit edilemez diyo.. Ayrıntılıya giderken sanırım kalpten giderim ben..
Aslında bende çok zayıf değilim ama ilk aylar kusmam işe yaradıAy ben almak istemiyorum hiçbende çocukluğumdan beri kilo korkusu var nedense. Şuana dek 1.5 kilo aldım o bile rahatsız ediyo şuan beni:) yemem içmem kötüydü gerçi. Bulantı vs.. Geçince birden alcam kesin:) ilkinde öyle olmuştu 3.aydan sonra 9 kilo almıştım totalde
Bende bebeğin gramıyla birlikte şuan hamile kaldgım kiloya cıktım bazen açken yani düşüyorum. Bugün 16+0olduk.hala kilo almadım. Sanırım daha bebek bizden beslenmiyordur tabi bilmiom daİnşallah canım ya 4.ayima geldim daha kilo alamadım bebek beslenemiyor diye tedirginim
Ben surekli yemekten kilolar devamli geliyor ysTavuğu bende hala yiyemiyorum ama zaman geçince geçiyor o tiksinme de
Çok geçmiş olsun hafif atlatmana sevindim inşallah tez vakitte kurtulursunuz kuzum ya
Günaydın.
Benim detaylı ultrason 22+4e denk geliyor. Daha erken bir yerine almak istemiştim ama öyle denk gelmedi.Bu arada benim de son kontrolümde bazı ölçümler geri çıktı, genel ortalama olarak bebeğim 1 hafta geriden geliyor gibi göründü kafama çok takıyorum aslında bu konuyu ama herkes herkes normal diyor böyle şeyler gerçekten normal galiba ama insan neden geride diye de düşünmüyor değil.
Sağlıkları yerinde olsun başka birşey istemem.
Bende yarın tam 16+0 olucam inşallahBende bebeğin gramıyla birlikte şuan hamile kaldgım kiloya cıktım bazen açken yani düşüyorum. Bugün 16+0olduk.hala kilo almadım. Sanırım daha bebek bizden beslenmiyordur tabi bilmiom da
O kadar iyi anlıyorum ki seni cnm insani ne arkadaş ne kardes en iyi haldaş olanlar anlar zaten. Benimde bir kaybım var bundan önce. insan ister istemez ya bunada birsey olursa diye evham yapıyor. Zaten bizim gibi hamileligi zor elde edenlerin cinsiyet aklına hiç gelmiyor. Bende hic kilo almadım hergun karnımı göğüslerimi yokluyorum dinliyorum kendimi normalde asla böyle bir yapım yok 2 yıl önce kanserli bir kitle aldırdım göğsümden ameliyata tek girdim çıktım ailemden kimsenin haberi olmadı soylemedim üzülmesinler diye. sadece esim vardi yanimda ve artık tüp bebek şansım da kalmadı hormona dair her türlu ilac yasak çünkü vücut yeni kitle üretiyor hormon ilaçları da bunu tetikliyor dedi genel cerrahi doktorum. Bu kadar olayları yureklilik ve cesaretle sırtlalayan ben hamilelikte evhamli biri olup çıktım tabi bunda o meşhur hormonların da etkisi var. Ben kendimi şöyle rahatlatıyorum biz ne kadar düşünsekte olacakları değiştiremeyiz streste bebeği üzmekten başka birsey geçmez elimize. Dua edelim inşallah bu hamileligimizi rabbim tamamına erdirsin. Tedbir bizden takdir AllahtanYa ben de çok heyecan var çok evham var,sürekli dilimde dua, kuran okudum az önce, inan ben böle evhamlı bi insan değildim, olayları akışına bırakıbılırım normalde, inançlı bi insanım da, Allahım bu evlat nasıl bişeymiş hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum, annem kayınvalidem arıyo acaba gösterir mi cinsiyeti dıye heycanlılar, ben de gram cinsiyet telaşı yok, tek dileğim sağlıklı görmek, bazen psikolojimi mı bozuldu dıyorum, Çok zormuş Çokkarnımın 2 hafta önceye kadar büyümediğini düşünüyorum o bile evhama sokuyo, oluyo mu böle sen de, desteğe o kdar ihtiyacım var ki
Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallahBenim sonuçlar 1/299 şuankinde. Öncekinde hatırlamıyorum tabi 3 yıl oldu.. Sen bence hiç korkma baksana çok şükür değerlerinde iyi. Çünkü benim ikili risksizdi ilkinde o sebepten o parlaklığı doktor çok önemsememişti. Bunu görmemiz iyi oldu doğum sonrası hemen incelriz bebeğini demişlerdi. Ama çok şükürki sağlıklı doğdu ve şuan 3 yaşında allah acılarını göstermesin hiç birimize. Bunda 3 4lü istermiydi bilmiyorum. Ben 11.haftamda 2li yaptırdım 2 hafta sonra sonuç öğrenmek için doktoruma gittim ama Ogün muayene olmadım fetal dna istemişti. Onu yaptırmadım. Dahada gitmedim doktora. İnanın gidip de kötü bişi duycam korkusu yüzünden gidemiyorum. Pazt kontrolüm var 16+5 olcam ogün. Ne der ne konuşuruz bilmiyorum..
Canım benim Allah neler yaşatıyor da sabrını veriyo işte, doğru olacakların önüne gecemeyiz, amiiiin hepimizi tamamamına erdirdirsin inşallahO kadar iyi anlıyorum ki seni cnm insani ne arkadaş ne kardes en iyi haldaş olanlar anlar zaten. Benimde bir kaybım var bundan önce. insan ister istemez ya bunada birsey olursa diye evham yapıyor. Zaten bizim gibi hamileligi zor elde edenlerin cinsiyet aklına hiç gelmiyor. Bende hic kilo almadım hergun karnımı göğüslerimi yokluyorum dinliyorum kendimi normalde asla böyle bir yapım yok 2 yıl önce kanserli bir kitle aldırdım göğsümden ameliyata tek girdim çıktım ailemden kimsenin haberi olmadı soylemedim üzülmesinler diye. sadece esim vardi yanimda ve artık tüp bebek şansım da kalmadı hormona dair her türlu ilac yasak çünkü vücut yeni kitle üretiyor hormon ilaçları da bunu tetikliyor dedi genel cerrahi doktorum. Bu kadar olayları yureklilik ve cesaretle sırtlalayan ben hamilelikte evhamli biri olup çıktım tabi bunda o meşhur hormonların da etkisi var. Ben kendimi şöyle rahatlatıyorum biz ne kadar düşünsekte olacakları değiştiremeyiz streste bebeği üzmekten başka birsey geçmez elimize. Dua edelim inşallah bu hamileligimizi rabbim tamamına erdirsin. Tedbir bizden takdir Allahtan
Bi daha kilo dersen seni dövecemBen surekli yemekten kilolar devamli geliyor ys
Ben normal rapor hakkımı bitirdim 40 günü. Tüp bebek olduğu için . Sonrasında heyet istedim vermedilerBilmyorum canım 24. haftaya kadar rapor alsan 40 gün hakkın var sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?