2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım ya 4.ayima geldim daha kilo alamadım bebek beslenemiyor diye tedirginim
Bende öyleydim kuzum hala kilo almadım yada 1 kilo aldım tam emin değilim. 20.haftadayım. Ama bulantı geçince de acayip yiyor insan ehehh

1/299 benim canım. Bide haftasonu gebe okuluna gittim ordada ikili testler yüzde 80 doğrudur deyince benim devreler hepten yandı.. Moral sıfır..
Benimde 373 tü canım. Endişelenme. Detaylıya girdim şükür bişey çıkmadı. 4lü de normal çıktı. Perinatolog bunlar kan testi olduğu için saçma çok yüksek oluyor dedi. Bence %80 değildir. Olsa detaylıya vs ne gerek var ki. 80 az bi rakam değil

Benim sonuçlar 1/299 şuankinde. Öncekinde hatırlamıyorum tabi 3 yıl oldu.. Sen bence hiç korkma baksana çok şükür değerlerinde iyi. Çünkü benim ikili risksizdi ilkinde o sebepten o parlaklığı doktor çok önemsememişti. Bunu görmemiz iyi oldu doğum sonrası hemen incelriz bebeğini demişlerdi. Ama çok şükürki sağlıklı doğdu ve şuan 3 yaşında allah acılarını göstermesin hiç birimize. Bunda 3 4lü istermiydi bilmiyorum. Ben 11.haftamda 2li yaptırdım 2 hafta sonra sonuç öğrenmek için doktoruma gittim ama Ogün muayene olmadım fetal dna istemişti. Onu yaptırmadım. Dahada gitmedim doktora. İnanın gidip de kötü bişi duycam korkusu yüzünden gidemiyorum. Pazt kontrolüm var 16+5 olcam ogün. Ne der ne konuşuruz bilmiyorum..

Aynen 80 az bi rakam değil. Oyüzden hepten mahvoldum. İnş endişelerim boşunadır. Yok yere üzüyorumdur kendimi. Banada ayrıntılı bambaşka bişi dedi doktor. İkilideki sonucun iyi kötğ olması ayrıntılıda tespit edilemez diyo.. Ayrıntılıya giderken sanırım kalpten giderim ben..

Bende öyleydim kuzum hala kilo almadım yada 1 kilo aldım tam emin değilim. 20.haftadayım. Ama bulantı geçince de acayip yiyor insan ehehh

Ay ben almak istemiyorum hiç bende çocukluğumdan beri kilo korkusu var nedense. Şuana dek 1.5 kilo aldım o bile rahatsız ediyo şuan beni:) yemem içmem kötüydü gerçi. Bulantı vs.. Geçince birden alcam kesin:) ilkinde öyle olmuştu 3.aydan sonra 9 kilo almıştım totalde

Sanki başka branşlardan doktorlarla konuşuyoruz gibi nasıl birinin a dediğine biri b diyor anlamıyorum. Sen Allaha sığın kuzum Rabbim korusun yavrularımızı

Aslında bende çok zayıf değilim ama ilk aylar kusmam işe yaradı

Canım tüp bebek konusundan biliyorum seni. Hep yazayım deyip üşeniyodum :) Doktorun transfer tarihine göre değil son adet tarihine göre hesaplamıştı sanırım. Bebeğin doğum tarihi de değişmişti öyle olunca. Senin durumunu okuyunca araştırmıştım biraz tüp bebekte gördüğüm hep transfer tarihine göre hesaplanıyor. Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET bu sitede hesaplama şeklini tüp bebek olarak seçip öğrenebilirsin. Mantığı da basit normal gebelikte döllenme 13-15. Gün gibi oluyor bizde transfer rahmin durumuna göre ayarlanıyor. Transferine göre hesaplarsan bebeğinin gelişimi normal bu durumda kafana takma. Kaldı ki 1 hafta geride olsa bile sorun değil. Sağlıkla almak nasip olsun kucağımıza.

O kadar iyi anlıyorum ki seni cnm insani ne arkadaş ne kardes en iyi haldaş olanlar anlar zaten. Benimde bir kaybım var bundan önce. insan ister istemez ya bunada birsey olursa diye evham yapıyor. Zaten bizim gibi hamileligi zor elde edenlerin cinsiyet aklına hiç gelmiyor. Bende hic kilo almadım hergun karnımı göğüslerimi yokluyorum dinliyorum kendimi normalde asla böyle bir yapım yok 2 yıl önce kanserli bir kitle aldırdım göğsümden ameliyata tek girdim çıktım ailemden kimsenin haberi olmadı soylemedim üzülmesinler diye. sadece esim vardi yanimda ve artık tüp bebek şansım da kalmadı hormona dair her türlu ilac yasak çünkü vücut yeni kitle üretiyor hormon ilaçları da bunu tetikliyor dedi genel cerrahi doktorum. Bu kadar olayları yureklilik ve cesaretle sırtlalayan ben hamilelikte evhamli biri olup çıktım tabi bunda o meşhur hormonların da etkisi var. Ben kendimi şöyle rahatlatıyorum biz ne kadar düşünsekte olacakları değiştiremeyiz streste bebeği üzmekten başka birsey geçmez elimize. Dua edelim inşallah bu hamileligimizi rabbim tamamına erdirsin. Tedbir bizden takdir Allahtan

Atart Canım sizin bugün okulda yüzyüze eğitim üzerine toplantı olacaktı ne oldu ne konuşuldu

Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah annelik şimdiden zor, kucağımıza alınca hepsi geçecek, inanıyorum ben. Seninde için rahat olsun, okşa bebeğini, konuş bizi anlıyorlar, hissediyorlar. Bende kaç gündür ağlıyordum, bebeğimin huzursuz olduğunu hissettim, ağlarken tepki veriyor sanki inşallah güzel haberler alalım, burada paylaşalım mutluluğumuzu ❤❤

Canım benim Allah neler yaşatıyor da sabrını veriyo işte, doğru olacakların önüne gecemeyiz, amiiiin hepimizi tamamamına erdirdirsin inşallah az kaldı benim de 1 bcuk saat sonra kontrolum, dualarınızı beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…