2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Manda yogurdu yeme gec dogum olur derler ben malesef yedim 42 haftaya ramak kala suni sanci aldim ne agri ne sanci ne nisan ne su gelmişim son haftalara layly geziyodum walla hurafe olmadığına inandım o zaman :) :)

Demir hapı degil de surup seklinde olan tek siselik olanlar daha etkili diyolar kullanan var mi? Eski gebeliklerinde falan? Ya da demir icin iğne olan
Merhaba ben gebelik öncesi de demir kullanıyordum gebelikte de devam ettim ama daha da düşüş oldu.bana damar yolundan demir takviyesi yapıldı.inanın dünya varmış dedim.kolumu kaldıracak halim yoktu hep uykuluydum.demir takviyesi sonrası gözüm açıldı.

Bende halsizim ekstra bi cocugum daha var o da yoruyor tabi ama bende de demir hapları ise yaramıyor doktoruma.soracagim mutlaka .

Bende seker yuklemesi yaptirmak istemiyorm oglumda yaptrmistm cok sukur normal cikmisti

Kizlar mrb geldik 18 haftaya ve hala biseyler almadm 2 3 takim haricinde ve zibin kuru bi yatagimiz var
Arkadaslarm kiziyor son aylarda zor oluyor al yavastan diye ne yapsam bilmiyorm nobilya isini son aya birakip diger eksiklermizi almaya baslasam mi ki erken mi

Manda yogurdu yeme gec dogum olur derler ben malesef yedim 42 haftaya ramak kala suni sanci aldim ne agri ne sanci ne nisan ne su gelmişim son haftalara layly geziyodum walla hurafe olmadığına inandım o zaman :) :)
Gerçek miymiş bu ya inanmamıştım bende manda durdurması yedim bi kere ama zamanında doğar inşallah

Kızlar size bişey sorcam ama işte biraz utanıyorm afedersnz ama benm idrarm çok farklı demir kokusu mu dersn be kokuyu ne acaba zaten kendimi bildm bileli sık idrara çıkyorm simdde öyle sizde de olyor mu

Biraz araştırınca öyleymiş kuzum 22. Haftada kalbi falan daha iyi görülüyormuş sanırım hayırlısı olsun bakalım beklemek zor ama bekleyeceğim mecbur. Ya dediğin gibi elimizde değil gerçekten, fakat önemli olmadığına ikna oldum. Sadece keşke gününde olsaydı diyorum ama doktor sorun yok diyorsa yoktur diyorum bir yandan da. Çok şükür bugünümüze de. En büyük derdimiz bu olsun.
Rica ederim ne demek kuzum birbirimize destek için varız.

Saol canım çok dikkat edin kendinize bizim bina mahalle full koronayız
Dikkat ediyorum kuzum elimden geldiği kadar. Babam mart ayında yakalanmıştı ve ölümden dönmüştü o yüzden ekstra korkuyorum.

Ben cok sut urunleri tuketemiyorm yani normal duzeyde diyim ama bebek senin depolari yiyor sonucta o alcagini aliyor senin kendin icin takviye yapman gerekiyormus
Ben de pek tüketemiyorum. Daha 4. Ayın sonlarında kilo almaya başladım şimdi 5 ay bitmek üzere, 67 ile hamile kaldım daha 69u görmedim bugün yarın görürüm ama. pek kilo almayınca bebek beslenemiyor sanıyorum ama herşeyi iyi diyor doktor..

Kuzum internet hesaplarından ziyade tüp bebek doktorum profesördü bilgisine güveniyorum özellikle sormuştum transfer tarihine göre hesap yapanlar var ama demistim o zaman onlara da doğrusunun bu olduğunu söyle son adet gününden hesaplanır demişti. Profesör olmasa da onun sözüne inanırdım doktor sonuçta, şuan gebelik takibimi yapan doktorumda son adet günüme göre hesapladı zaten. O şekilde olduğunu söyledi kendisi. Tüp bebek doktorumun hesabı ile suanki doktorumun hesabı aynıydı ama bebeğimin haftası ile uyumu son kontrolde 1 haftalık fark çıkınca değişti tahmini doğum tarihi. Başta 6 mart çıkıyordu. Birdahaki gidişimde yine değişecek muhtemelen. Yine de düşünüp yazdığın için çok teşekkür ederim.❤ Tabiki en büyük temennimiz herşeyden önce sağlıkla gelmeleri.

Ben azcık kullanıyom o zaman ama benim değerlerim iyiydi ondan heralde
Ben sadece multivitamin kullanıyorum ya balık yağı arada alıyorum aklıma gelince

Pekii park yatak almayi dusunen ilk cocuguna gebe olan arkadaslarim ya da kullanip memnun kalan 2. Ve sonrasi dogumunu bekleyen arkadaslarim, marka oneriniz var midir??
İki yengemde park yatak aldı ikisi de çok memnun kaldı yeğenlerim 4 yaşına kadar rahat bir şekilde yattı. Bir yengem 2. Çocuğuna da kullandı sapasağlam duruyordu. Diğer yengem de nasipse doğacak yeğenim için kullanmaya devam edecek Kraft marka almışlardı. Görüntüsü kaba olduğu için ben tercih etmedim aslında çok kullanışlı.

Ben bunu isticem doktorumdan ama yapar mi bilmem. Tek dozluk mu oldunuz

Bi de demir ve ferritin degeriniz kaçtı en son serumdan önce?

Ben şoook neyse ki çok sevmezdim

B Baharyagmuru35 yaa kızımmm ben niye hep senin bebeni rüyamda görüyorum. Şuan gördüm ce girip yazmak istedim
Sen benden önce doğurmuşun. Nasılsa evlerimiz yan yana ama açık evin içi birbirine. Sen oğlunu uyutmaya çalılıyorsun ama bi yandan da bişeyler yiyorsun ahaha bende ver ben uyutuyum sen ye diyorum. Sende dur sana kaliteli yastık vereyim diyorsun. Bende bende ki kalitesiz mi yün yastık diyorjm sende baktım o kalitesizdi diyorsun. Sonra ben bebişi alıyorum uyuyucakken uyanıyorum ya çişim geldiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…