Valla cok bilgim yok canim benim de 8-9 gibiydi.. baslatti hemen doktorum ben de sorgulamadim hic.. en son 2 hafta once kan verdim orda bakmamisiz..Benim 9du en son. Damla kullandım. E nabızdan baktım d vit bakılmamış benim. Bebek için önemlimi
İnek sütünün neredeyse insan sağlığına zararlı oldugu kanıtlandı içindeki kazein ve laktoz yüzünden canım süt yerine süt ürünleri tercih edilmeli insan hayatında en değerli süt anne sütüdürbir de ineklerin yemleri antibiyotikli oldugu için de sıkıntılı, oyüzden manda sütü ve yogurdunu daha çok öneriyorlar. Probiyotik maya ile mayalanan manda yogurdu efsane
Merhaba ben gebelik öncesi de demir kullanıyordum gebelikte de devam ettim ama daha da düşüş oldu.bana damar yolundan demir takviyesi yapıldı.inanın dünya varmış dedim.kolumu kaldıracak halim yoktu hep uykuluydum.demir takviyesi sonrası gözüm açıldı.Demir hapı degil de surup seklinde olan tek siselik olanlar daha etkili diyolar kullanan var mi? Eski gebeliklerinde falan? Ya da demir icin iğne olan
Merhaba ben gebelik öncesi de demir kullanıyordum gebelikte de devam ettim ama daha da düşüş oldu.bana damar yolundan demir takviyesi yapıldı.inanın dünya varmış dedim.kolumu kaldıracak halim yoktu hep uykuluydum.demir takviyesi sonrası gözüm açıldı.
Aa niye farkli acaba bilmem ole verdiler bana bide tiroid ilaci corasprin ve kan sulandirici igne kullaniyorum 2 taneAyy ne kadar çok. Ben sadece imom kullanıyorum şuan
Bende seker yuklemesi yaptirmak istemiyorm oglumda yaptrmistm cok sukur normal cikmistiOglumda 2 doz tetenoz vurulmuşum saglik ocagi cagirdi yine mi vuracaklar sormadim dabide ben oglumda seker yüklemesi yaptirdim ve cikti diyet dikkat ederek sorun yaşamadım kızımda yaptırmayacağm yine dikkat edeceğim ekmeksiz tatlisiz kalorisi beslenmeye siz bu konuda ne düşünüyorsunuz???
Gerçek miymiş bu ya inanmamıştımManda yogurdu yeme gec dogum olur derler ben malesef yedim 42 haftaya ramak kala suni sanci aldim ne agri ne sanci ne nisan ne su gelmişim son haftalara layly geziyodum walla hurafe olmadığına inandım o zaman :) :)
Biraz araştırınca öyleymiş kuzum 22. Haftada kalbi falan daha iyi görülüyormuş sanırım hayırlısı olsun bakalım beklemek zor ama bekleyeceğim mecbur.Bende biraz daha geç olsun istemiştim aslında 22. Haftanın en ideal hafta olduğunu söylüyorlar bence seninki güzel denk gelmiş. Evet aslında doktor normal dedikten sonra kafamıza takmamamiz lazim ama insanın elinde olmuyor. Ama aynı şeyleri yasayanlari duymak rahatlatıyor insanı teşekkürler cevabin için
Dikkat ediyorum kuzum elimden geldiği kadar. Babam mart ayında yakalanmıştı ve ölümden dönmüştü o yüzden ekstra korkuyorum.Saol canım çok dikkat edin kendinize bizim bina mahalle full koronayız
Ben de pek tüketemiyorum. Daha 4. Ayın sonlarında kilo almaya başladım şimdi 5 ay bitmek üzere, 67 ile hamile kaldım daha 69u görmedim bugün yarın görürüm ama.Ben cok sut urunleri tuketemiyorm yani normal duzeyde diyim ama bebek senin depolari yiyor sonucta o alcagini aliyor senin kendin icin takviye yapman gerekiyormus
Kuzum internet hesaplarından ziyade tüp bebek doktorum profesördü bilgisine güveniyorum özellikle sormuştum transfer tarihine göre hesap yapanlar var ama demistim o zaman onlara da doğrusunun bu olduğunu söyle son adet gününden hesaplanır demişti.Canım tüp bebek konusundan biliyorum seni. Hep yazayım deyip üşeniyodum :) Doktorun transfer tarihine göre değil son adet tarihine göre hesaplamıştı sanırım. Bebeğin doğum tarihi de değişmişti öyle olunca. Senin durumunu okuyunca araştırmıştım biraz tüp bebekte gördüğüm hep transfer tarihine göre hesaplanıyor. Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET bu sitede hesaplama şeklini tüp bebek olarak seçip öğrenebilirsin. Mantığı da basit normal gebelikte döllenme 13-15. Gün gibi oluyor bizde transfer rahmin durumuna göre ayarlanıyor. Transferine göre hesaplarsan bebeğinin gelişimi normal bu durumda kafana takma. Kaldı ki 1 hafta geride olsa bile sorun değil. Sağlıkla almak nasip olsun kucağımıza.
Ben sadece multivitamin kullanıyorum yaBen azcık kullanıyom o zamanama benim değerlerim iyiydi ondan heralde
İki yengemde park yatak aldı ikisi de çok memnun kaldı yeğenlerim 4 yaşına kadar rahat bir şekilde yattı. Bir yengem 2. Çocuğuna da kullandı sapasağlam duruyordu. Diğer yengem de nasipse doğacak yeğenim için kullanmaya devam edecekPekii park yatak almayi dusunen ilk cocuguna gebe olan arkadaslarim ya da kullanip memnun kalan 2. Ve sonrasi dogumunu bekleyen arkadaslarim, marka oneriniz var midir??
Ben bunu isticem doktorumdan ama yapar mi bilmem. Tek dozluk mu oldunuzMerhaba ben gebelik öncesi de demir kullanıyordum gebelikte de devam ettim ama daha da düşüş oldu.bana damar yolundan demir takviyesi yapıldı.inanın dünya varmış dedim.kolumu kaldıracak halim yoktu hep uykuluydum.demir takviyesi sonrası gözüm açıldı.
Bi de demir ve ferritin degeriniz kaçtı en son serumdan önce?Merhaba ben gebelik öncesi de demir kullanıyordum gebelikte de devam ettim ama daha da düşüş oldu.bana damar yolundan demir takviyesi yapıldı.inanın dünya varmış dedim.kolumu kaldıracak halim yoktu hep uykuluydum.demir takviyesi sonrası gözüm açıldı.
Ben şoookİnek sütünün neredeyse insan sağlığına zararlı oldugu kanıtlandı içindeki kazein ve laktoz yüzünden canım süt yerine süt ürünleri tercih edilmeli insan hayatında en değerli süt anne sütüdürbir de ineklerin yemleri antibiyotikli oldugu için de sıkıntılı, oyüzden manda sütü ve yogurdunu daha çok öneriyorlar. Probiyotik maya ile mayalanan manda yogurdu efsane
O tek bi hap ismi mi yoksa kız
Aaa sende mi uyanıksınsero canım özel dediğiniz yer neresi ben uzak kaldım beni de kat oraya neresiyse
Evet bende çişe kalktım uykum kaçtı her zamanki gibiAaa sende mi uyanıksın
Ben de bu saatlerde uyanıyorum ama snra işe giderken zorlanıyorumAaa sende mi uyanıksın
Ben de bu saatlerde uyanıyorum ama snra işe giderken zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?