2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sürekli değil ama özellikle sola yatınca oluyor günde 3-5kere oluyor. Demir şurubu çok kötü kabızlık yapıyor şu icmekte fayda etmiyor ben bol meyve yiyorum anca öyle biraz hafifliyor. Yok canım yaa benim ilk hamileliligim o kadar zor gecmistiki ağrıdan sancıdan ölüyorum sanırdım çok zor elde edilmiş bir hamilelik olmasına rağmen hiç mutluluğunu yasayamamistim. Ilk hamileliklerde daha çok oluyor heralde. güzel bebeğini kucağına alınca unutuyorsun hepsini. Allah yardimcin olsun canim

Yok yok bende varım sabaha kadar dönüp duruyorum ağrıdan kramp tarzi sancı kalsiyum magnezyum eksikliğinden de gazdan da oluyor 2 fazla yiyeyim tamam çatlayacak gibi oluyorum. Decavit ve kan ilaçları bende karın ağrısı yapıyor

Amiiin inşallah cnm Allah razı olsun. Allah bütün hepimizin yardımcısı olsun inşallah Bnm bulantı kusma da var. Aralarda bşy yesem tamm artık akşam yemeğinde bşy yiyesim gelmio. Bi meyve olarak havuç yiyebiliyorum midem onu alıo. arada muz ki muz yememem gerek artık. Aynen 3 aydan sonra hamilelikte balayı demişlerdi. Ben hala o aşamaya gelemedim 4.ay geldi çattı. İstenen ve beklenen Bi bebek ama bende artık hamileleğin sefasını sürmek istiom.

Evet bende çişe kalktım uykum kaçtı her zamanki gibi

Ben de bu saatlerde uyanıyorum ama snra işe giderken zorlanıyorum
ayy canım yaaa ben işe gitmiyorum Allahtan Allah kolaylık versn n
Beni de ekler misiniz
tablodaki bilgileri verde ekleyim canım
Komedi ya benimkini de görsene kuzu ya bebişimi daha hiç görmedim rüyamda
kız ama bek dadlıydı haaa bebe de sırada seninkini görüyüm madrm kendimin ki nerdeyse bu arada
Günaydın hanımlar, beni de gruba ekleyebilir msiniz?
ekleyim kuzum günaydınnn
K KurkmantoluS canım bizleri De ekle bari özel gruba. Katılmasakta neler atılıyor merak etmeyiz burda öksüz gibi kaldık
Ekleyğm kuzucum

Ya bu decavit neden bukadar kötü ki zaten zor şer yutuom. Valla 2 3 gündür karın ağrısı iç organların acıması karnım yırtılcak gibi olması gaz sancı kabızlık mahvoldum adeta. O çatlama mevzusu aynen var. Allah yardımcımız olsun inşallah hamileliğimizin balayı kısmına bizde geliriz inşallah

Canım bu hamileliğim ilkine göre iyi geçiyor diyorum ama benimde mide bulantılarım ve kusmalarim geçmedi öyle ani oluyor ki çok korkuyorum birinin yanında falan olur diye. ne kadar zor olursa olsun ozluyorsun hamilelik günlerini iki üç yıl sonra. Amaaan çok şükür hamileyiz canim o kadar zor ki olmaması ben yaşadığım için şimdi hepsi viz geliyor sağlıkla dogsunlarda

Günaydın kızlar, bim e uğradım bugün bebişe aldım yine bişeyler duramadımAğız bezi, müslin, zıbın, yelek, battaniye

Pekii park yatak almayi dusunen ilk cocuguna gebe olan arkadaslarim ya da kullanip memnun kalan 2. Ve sonrasi dogumunu bekleyen arkadaslarim, marka oneriniz var midir??
Canım Ben Kraft almıştım biraz geniş olanını oğlum 4 yaşına kadar kullandı kaldırdık şimdi ikinci için tekrar kuracağız ben çok memnun kaldım erkek çocuk üstüne atladı zıpladı bir şey olmadı arkadaşım markasizbir şey almıştı bir çocuğu buyutemedi kırıldı yırtıldı hemen hatta bulursam nette resmini atayım

Aynen şükür elhamdülillah biz tam aşılama için adet beklerken oldu. Bi arkadsımda öle aşılama için adet beklerken hamile oldgunu öğrendi. Rabbim en güzelini en hayırlısını bilir sual olunmaz. Valla geçen akşam yemekten sonra parkta yürüyüş yapalım die cıktık eşimle. 1 tur yürüdük 500 600 adım midem bulanmaya başladı derken istifra geldi Bi anda. Kadının biri geçmiş olsun bayan rahatsız mısınız dedi okadar utandım kisadece "" hamileyim de "" diyebildim

Burası iyiki var.. Tam çöküşe geçtiğimde tanımadığınız insanların size destek olması..

Kızlar aynı gün iki ayrı özel hastanede muayene olunca doktorlar bunu görüyor mu. Mesela ben aynı gün başka hastaneye gidip muayene olsam ikşnci doktorum önceki muayenemi görür mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…