2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende benzer durumdayım. Ilk 4 ay görmek hatta duymak bile istemedim. Duyduğumda bile resmen zehir gibi tat oluşuyordu ağzımda. Şimdi de canım istiyor ama 5 dakika sürüyor vazgeçiyorum. Yine kötü oluyorum.
Hamile kalmadan önce nasıl tatlıyı azaltıcam diyordum. Sağolsun bebem kökten çözdü. Varsa yoksa ekşi

Burda olanlar bana cevap yazsa olur mu karnı acıyan var mı, acaba karnımız genişlediği için mi acıyor. Bide karnımın içinde kramplar var
Canım dün çok acıyordu karnım. Tüm gün yattım ayakta duramadım acıdan. Akşama biraz daha iyiydim. 19+4 üm 4 buçuk kilo verdim ama yaklaşık 1 buçuk kilosunu geri aldım. Karnım da bu hafta iyice büyüdü. Muhtemelen dediğin gibi karnımız genişliyor, bebekler yer açıyor kendine. O yüzden acıyor.

Ayyy cok tesekkur ederim canimmm

Merhaba bebeginiz test sonucları ne cıktı aynı şeyi bana da söylediler

Ayrıntılı usg de burun kemigi 3 çıkmıştı

Burda olanlar bana cevap yazsa olur mu karnı acıyan var mı, acaba karnımız genişlediği için mi acıyor. Bide karnımın içinde kramplar var
Kramp banada oluyo doktora sorcam gidince gecen bi kramp gibi bisey girdi hapsircaktim tam ama hapşıramadım oyle bi karnimacıdi ki sanki içi yırtıldı gözümden yaş geldi

Ben yavaş yavaş başladım duyup hediye alan da çok oldu ama asıl tamamlamak için black friday indirimlerini bekliyorum büyük parçaları onda alacağım

Nihayet benim gibi birine rastladım . Ben de yutamıyorum decavit i diğer vitaminleri de mümkün değil yutamadım. Doktor yediklerime dikkat et dedi ama Ben de endişeliyim

Kuzum ben de ilk hamileligimde yaptırdım şeker yüklemesini şimdi yaptırmayı düşünmüyorum şeker yok zaten bende dikkatli beslenince de sıkıntı olmaz bence

Komedi ya benimkini de görsene kuzu ya bebişimi daha hiç görmedim rüyamda

Ay ne güzelmiş keşke bana da böyle bi etkisi olsa hamileliğin tatlıyı oldum olası severim şimdi de seviyorum ama dizginliyorum kendimi

Kramp banada oluyo doktora sorcam gidince gecen bi kramp gibi bisey girdi hapsircaktim tam ama hapşıramadım oyle bi karnimacıdi ki sanki içi yırtıldı gözümden yaş geldi
Kuzum kramp kalsiyum eksikliğinden olur süt yumurta peynir yoğurdu artır gün içinde bebiş zaten senden alacağını alıyo olan sana olur ☺

Nihayet benim gibi birine rastladım . Ben de yutamıyorum decavit i diğer vitaminleri de mümkün değil yutamadım. Doktor yediklerime dikkat et dedi ama Ben de endişeliyim
Tatlım neden yutamıyosun ki regenesis vermişti doktorum vitamin demir hepsi içinde yumuşak bir yapısı var aslında büyük ama ben iki parmağımın arasında bastırıp küçültüyorum onu öyle yutuyorum başka türlü hayatta yutamam ben de baya büyük

Kramp benim karnimada giriyor canım sonra oyuluyor gibi bir ağrı kalıyor 5 dk falan kimildayamiyorum. Oğlumda daha da çok olurdu ilk olduğu için o zamanlar korkardım şimdi korkmuyorum ama 5 dk hiç kimildayamiyorum kramptan sonra.

Kızlar ayrıntılı ultrasonu gittiğim doktorum yapacak başkasına gerek olmadığını söyledi ama çevremdeki herkes tek doktorda göz alışkanlığı olabileceğini 2. Bir gözün daha bakmasının atlanacak detaylara karşı faydalı olacağını söylüyor. hamileliğimin başından beri aynı doktora gidiyorum onun dışında kimseye görmedi. Sizce ne yapmalıyım ?

Manda yogurdu yeme gec dogum olur derler ben malesef yedim 42 haftaya ramak kala suni sanci aldim ne agri ne sanci ne nisan ne su gelmişim son haftalara layly geziyodum walla hurafe olmadığına inandım o zaman :) :)
Hayatımda böyle bişeyi ilk defa duydum valla bikaç arkadaşıma daha manda sütü ile mayalanmış yogurt tavsiyesinde bulundu doktorları tesadüf olamaz diye düşünüyorum :) bir biyolog ve aynı zamanda biyoloji öğretmeni olarak şunu söyleyebilirim geç dogumun birçok faktörü var dogum gibi birçok hormonun görev aldıgı kompleks bir olayın başlamamasını manda sütüne bağlamayalım geç dogum yaparsam yazarım buraya

Canım benm dünden beri sürekli var. Hatta gece sola yattım sancıdan duramadım sol taraf vajina ve bide afedersin popo deliğine öyle Bi sancı geliyordu ki. sırt üstü yatınca biraz geçti. Sabah uyandım kramp tan doğrulup yürüyemiom bide gaz ve kabızlık var ondan da olabılır die düşünüyorum. Decavit ve demir şurubu kullanıom. Onların yan etkisi de olabılır. Gebelıkte tek sorunlu olan benim heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…