Bende benzer durumdayım. Ilk 4 ay görmek hatta duymak bile istemedim. Duyduğumda bile resmen zehir gibi tat oluşuyordu ağzımda. Şimdi de canım istiyor ama 5 dakika sürüyor vazgeçiyorum. Yine kötü oluyorum.Normal hayatımda hiç yemek yemesem tatlıyla bütün ömrünü geçirebilme özelliğine sahiptim. ilk 3 ayımda tatlı görmek dahi istemedim. Şimdilerde yeniden canım istemeye başladı ama her tatlı bişi yediğimde zehir gibi bir tat geliyo ağzıma. Tatlıdan filan soğudum. Anlamadım okadar tatlı şeyler nası acı gelebilir.. Sizde varmı budurum.
Canım dün çok acıyordu karnım. Tüm gün yattım ayakta duramadım acıdan. Akşama biraz daha iyiydim. 19+4 üm 4 buçuk kilo verdim ama yaklaşık 1 buçuk kilosunu geri aldım. Karnım da bu hafta iyice büyüdü. Muhtemelen dediğin gibi karnımız genişliyor, bebekler yer açıyor kendine. O yüzden acıyor.Burda olanlar bana cevap yazsa olur mu karnı acıyan var mı, acaba karnımız genişlediği için mi acıyor. Bide karnımın içinde kramplar var
Ayyy cok tesekkur ederim canimmmBiraz araştırınca öyleymiş kuzum 22. Haftada kalbi falan daha iyi görülüyormuş sanırım hayırlısı olsun bakalım beklemek zor ama bekleyeceğim mecbur.Ya dediğin gibi elimizde değil gerçekten, fakat önemli olmadığına ikna oldum. Sadece keşke gününde olsaydı diyorum ama doktor sorun yok diyorsa yoktur diyorum bir yandan da. Çok şükür bugünümüze de. En büyük derdimiz bu olsun.
Rica ederim ne demek kuzum birbirimize destek için varız.
Dikkat ediyorum kuzum elimden geldiği kadar. Babam mart ayında yakalanmıştı ve ölümden dönmüştü o yüzden ekstra korkuyorum.☹
Ben de pek tüketemiyorum. Daha 4. Ayın sonlarında kilo almaya başladım şimdi 5 ay bitmek üzere, 67 ile hamile kaldım daha 69u görmedim bugün yarın görürüm ama.pek kilo almayınca bebek beslenemiyor sanıyorum ama herşeyi iyi diyor doktor..
Kuzum internet hesaplarından ziyade tüp bebek doktorum profesördü bilgisine güveniyorum özellikle sormuştum transfer tarihine göre hesap yapanlar var ama demistim o zaman onlara da doğrusunun bu olduğunu söyle son adet gününden hesaplanır demişti.Profesör olmasa da onun sözüne inanırdım doktor sonuçta, şuan gebelik takibimi yapan doktorumda son adet günüme göre hesapladı zaten. O şekilde olduğunu söyledi kendisi. Tüp bebek doktorumun hesabı ile suanki doktorumun hesabı aynıydı ama bebeğimin haftası ile uyumu son kontrolde 1 haftalık fark çıkınca değişti tahmini doğum tarihi. Başta 6 mart çıkıyordu. Birdahaki gidişimde yine değişecek muhtemelen. Yine de düşünüp yazdığın için çok teşekkür ederim. ❤ Tabiki en büyük temennimiz herşeyden önce sağlıkla gelmeleri.
Ben sadece multivitamin kullanıyorum yabalık yağı arada alıyorum aklıma gelince
İki yengemde park yatak aldı ikisi de çok memnun kaldı yeğenlerim 4 yaşına kadar rahat bir şekilde yattı. Bir yengem 2. Çocuğuna da kullandı sapasağlam duruyordu. Diğer yengem de nasipse doğacak yeğenim için kullanmaya devam edecekKraft marka almışlardı. Görüntüsü kaba olduğu için ben tercih etmedim aslında çok kullanışlı.
Merhaba bebeginiz test sonucları ne cıktı aynı şeyi bana da söylediler3 doktora gittim hem kendi doktorum hem 2 perinatalog 2.50 ve 2.70 gözüküyor, 30 derece eğik durduğu için pazartesi tekrar gideceğim. Nazal kemik saptandığı için problem olacağını düşünmüyoruz dedi doktorlar ama down sendromlu bebeklerde burun kemiğide olabiliyor.
Teşekkür ederim inşallah, Rabbim kimseye yaşatmasın.
Beni de ekler misinizYok canım whatsapp değil. Wp yasak zaten. Özel mesaj yeri varya kk da orası
Ayrıntılı usg de burun kemigi 3 çıkmıştımerhaba benim kızıma hamileliğimde 3 ölçülmüştü karından sıvı aldırdım cvs testi yaptı doktorum çok şükür kızım sağlıklıydı. İnşallah senin de sonuçların temiz gelir. Bu bebeğimde de yüksek çıkarsa diye çok korkuyorum haftaya ikili yapılacak benim de
Allah yardımcin olsun canım inşallah sağlıkla kucağımiza aliriz hepimizHerkes bu günlerin kıymetini bil diyor ama ikiz hamilelik çok zor riskleri bitmiyor o yüzden sürekli stres çok zor geliyor
Kramp banada oluyo doktora sorcam gidince gecen bi kramp gibi bisey girdi hapsircaktim tam ama hapşıramadım oyle bi karnimacıdi ki sanki içi yırtıldı gözümden yaş geldiBurda olanlar bana cevap yazsa olur mu karnı acıyan var mı, acaba karnımız genişlediği için mi acıyor. Bide karnımın içinde kramplar var
Ben yavaş yavaş başladım duyup hediye alan da çok oldu ama asıl tamamlamak için black friday indirimlerini bekliyorum büyük parçaları onda alacağımKizlar mrb geldik 18 haftaya ve hala biseyler almadm 2 3 takim haricinde ve zibin kuru bi yatagimiz var
Arkadaslarm kiziyor son aylarda zor oluyor al yavastan diye ne yapsam bilmiyorm nobilya isini son aya birakip diger eksiklermizi almaya baslasam mi ki erken mi
Nihayet benim gibi birine rastladım . Ben de yutamıyorum decavit i diğer vitaminleri de mümkün değil yutamadım. Doktor yediklerime dikkat et dedi ama Ben de endişeliyimBen decaviti de içemiyorum arkadaşlar. Normalde çok kolay ilaç içerim ama onu yutamıyorum boğazıma takılıyor. Doktorum da zorlama kendini yemene dikkat et dedi. Ama yediklerimle bebek yeterli vitamini alır mı diye endişeliyim.
Kuzum ben de ilk hamileligimde yaptırdım şeker yüklemesini şimdi yaptırmayı düşünmüyorum şeker yok zaten bende dikkatli beslenince de sıkıntı olmaz benceOglumda 2 doz tetenoz vurulmuşum saglik ocagi cagirdi yine mi vuracaklar sormadim dabide ben oglumda seker yüklemesi yaptirdim ve cikti diyet dikkat ederek sorun yaşamadım kızımda yaptırmayacağm yine dikkat edeceğim ekmeksiz tatlisiz kalorisi beslenmeye siz bu konuda ne düşünüyorsunuz???
Komedi ya@Mavi95 yaa kızımmm ben niye hep senin bebeni rüyamda görüyorum. Şuan gördüm ce girip yazmak istedim
Sen benden önce doğurmuşun. Nasılsa evlerimiz yan yanaama açık evin içi birbirine. Sen oğlunu uyutmaya çalılıyorsun ama bi yandan da bişeyler yiyorsun ahaha bende ver ben uyutuyum sen ye diyorum. Sende dur sana kaliteli yastık vereyim diyorsun. Bende bende ki kalitesiz mi yün yastık diyorjm sende baktım o kalitesizdi diyorsun. Sonra ben bebişi alıyorum uyuyucakken uyanıyorum ya çişim geldiiiiiii
Ay ne güzelmiş keşke bana da böyle bi etkisi olsa hamileliğin tatlıyı oldum olası severim şimdi de seviyorum ama dizginliyorum kendimiBende benzer durumdayım. Ilk 4 ay görmek hatta duymak bile istemedim. Duyduğumda bile resmen zehir gibi tat oluşuyordu ağzımda. Şimdi de canım istiyor ama 5 dakika sürüyor vazgeçiyorum. Yine kötü oluyorum.
Hamile kalmadan önce nasıl tatlıyı azaltıcam diyordum. Sağolsun bebem kökten çözdü. Varsa yoksa ekşi
Kuzum kramp kalsiyum eksikliğinden olur süt yumurta peynir yoğurdu artır gün içindeKramp banada oluyo doktora sorcam gidince gecen bi kramp gibi bisey girdi hapsircaktim tam ama hapşıramadım oyle bi karnimacıdi ki sanki içi yırtıldı gözümden yaş geldi
Tatlım neden yutamıyosun ki regenesis vermişti doktorum vitamin demir hepsi içinde yumuşak bir yapısı var aslında büyük ama ben iki parmağımın arasında bastırıp küçültüyorum onu öyle yutuyorum başka türlü hayatta yutamam ben de baya büyükNihayet benim gibi birine rastladım . Ben de yutamıyorum decavit i diğer vitaminleri de mümkün değil yutamadım. Doktor yediklerime dikkat et dedi ama Ben de endişeliyim
Kramp benim karnimada giriyor canım sonra oyuluyor gibi bir ağrı kalıyor 5 dk falan kimildayamiyorum. Oğlumda daha da çok olurdu ilk olduğu için o zamanlar korkardım şimdi korkmuyorum ama 5 dk hiç kimildayamiyorum kramptan sonra.Burda olanlar bana cevap yazsa olur mu karnı acıyan var mı, acaba karnımız genişlediği için mi acıyor. Bide karnımın içinde kramplar var
Hayatımda böyle bişeyi ilk defa duydumManda yogurdu yeme gec dogum olur derler ben malesef yedim 42 haftaya ramak kala suni sanci aldim ne agri ne sanci ne nisan ne su gelmişim son haftalara layly geziyodum walla hurafe olmadığına inandım o zaman :) :)
Canım benm dünden beri sürekli var. Hatta gece sola yattım sancıdan duramadım sol taraf vajina ve bide afedersin popo deliğine öyle Bi sancı geliyordu ki. sırt üstü yatınca biraz geçti. Sabah uyandım kramp tan doğrulup yürüyemiom bide gaz ve kabızlık var ondan da olabılır die düşünüyorum. Decavit ve demir şurubu kullanıom. Onların yan etkisi de olabılır. Gebelıkte tek sorunlu olan benim heralde..Kramp benim karnimada giriyor canım sonra oyuluyor gibi bir ağrı kalıyor 5 dk falan kimildayamiyorum. Oğlumda daha da çok olurdu ilk olduğu için o zamanlar korkardım şimdi korkmuyorum ama 5 dk hiç kimildayamiyorum kramptan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?