2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beni de ekleyin o zaman nasıl oluyor bilmiyorum ama. Bizim 2015 Mart anneleri WhatsApp grubu kurmuştuk hala konuşuyoruz bir coguyla yüzyüze de görüştük güzel bir şey aslında
kuzu wp yasak kazen burda uyarıyor
Grupta varmıydın canım atsana aldıklarını

Kan ilacı bende alerji yapıyor ferro sanol vermişti günde 2 tane her yemekten sonra zehirlenmiş hissiyatı sağ kol içinde fısırtı kaşıntı çok fenaydım değiştirdi doktor başka bir kan ilacı verdi vitaminli aynı zamanda 3-4 gündür yine özellikle sağ kolum fısırtılı ve kaşınıyor acaba başka bişeyden mi fikri olan var mi?

Kızlar merhaba ayrintili için pazartesi gideyimde randevu alayim diyorum malum şehir hastaneleri kalabalık erkenmi olur pazartesi 13+1olcam

Kızlar merhaba ayrintili için pazartesi gideyimde randevu alayim diyorum malum şehir hastaneleri kalabalık erkenmi olur pazartesi 13+1olcam
Bende pazartesi ayrıntıliya gireceğim. 14. haftamda gidip randevu almıştım. Bence erken değil anca randevu veriyorlar. Sizde perinatoloktan alacaksınız devlette kadın doğumcular bakmiyor çünkü

Bende pazartesi ayrıntıliya gireceğim. 14. haftamda gidip randevu almıştım. Bence erken değil anca randevu veriyorlar. Sizde perinatoloktan alacaksınız devlette kadın doğumcular bakmiyor çünkü
Inşallah iyi sonuçlar alırsın canim ama kadın dogumcu sevk ediyor galiba direkt alamadım perinatologa

Yaa cok sevinirim resmini atarsaan ben suanda oda yapamayacagim ve onumu de cok tahmin edemiyorum ne zaman oda yaparim emin degilim, tipini begenmesem de park yatak alacagim. Icine yatagi nerden aldin peki canim? Sanirim yataksiz satiliyor, henuz cok arastiramadim ama

Heheh hakkaten senin bebiş nerde önce kendininkini gör bari şöyle tombik tombik yaa çok şekerdir eminim onca emek sarfetti kız bebesi için sağlıkla gelsin inşallah

Bebek kız doğum tarihi 25 mart diğer bilgiler tabloda vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…