2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şu bim şok a101 günlerine bitiyorum ya bizim dolapta ayırdığım kıyafetler duruyo daha onları bi elden geçirip öyle başlayacam alışverişe inşallah bi gün bunu yapıcam

Şu bim şok a101 günlerine bitiyorum ya bizim dolapta ayırdığım kıyafetler duruyo daha onları bi elden geçirip öyle başlayacam alışverişe inşallah bi gün bunu yapıcam
9.5 da gittim ona rağmen içerde 10 kadın vardı kapıda beklediler zaar benimde 2. olacak Allah nasip ederse çok birşey almayacağım o yüzden. Oğluma herşeyi mavi almıştım mecbur bir kaç takım pembeli birşeyler ister.

Heheh hakkaten senin bebiş nerde önce kendininkini gör bari şöyle tombik tombik yaa çok şekerdir eminim onca emek sarfetti kız bebesi için sağlıkla gelsin inşallah
ben cinsiyeti belli olmadan önce görmüştüm benimkini kızdı. Pembe dudaklıydı ahah
Bebek kız doğum tarihi 25 mart diğer bilgiler tabloda vardı
Ay kusura bakma ya mesaj yerine dedin sen demi

Evet canım pembiş şeyler şart prensese ya sorma bi de kavga ediyorlarmış onu ben almıstım önce hayır ben diye gözümün önünde canlanıyo da

Kardeşim o hem bebeğin hareketlerinden hemde evet rahmin genişliyor ondan bundan sonra bunlar hep olacak malesef sana tavsiyem bunu kolay atlatmak istiyorsan çatlak yağı veya kremi kullanman

Burda olanlar bana cevap yazsa olur mu karnı acıyan var mı, acaba karnımız genişlediği için mi acıyor. Bide karnımın içinde kramplar var
Canım o hem bebeğin hareketlerinden hemde karnının büyümesinden özel kremlerle karnını rahatlata bilirsin acın bir nebze azalır eczaneye danış

Eğer düzenli beslenirsen elbet alır bende içemezdim ama iştahı arttırdı kendimi zorladım açıkçası hemde kustum bir kere ilacı ama başka türlü duramıyordum görsen bebek benden nasıl besleniyor o kadar zayıfladım ki zorlama ama en azından dene bence çok faydası var decavit in

Kızlar o kadar zayıfladım ki bir o kadar da karnım var sanırsın 6 aylık hamileyim tosun paşa mübarek benden besleniyor hemde çok fazla sanırım bebek ama ne zaman tartılsam 61 kilo çıkıyorum sanırım ben veriyorum ama çocuğun kilosu o ayakta zor duruyorum ya vitamin ilaçlarıyla sanırım bu ay doktora erken gidicem bakalım ne diyecek

cook komikmis hayrolsun canım yakisiklimiydi oğlan hahahaah bende sabaha kadar 50 kere tuvalete gidiyorum ya

Kimse kilo almak istmez bebek alsin ister sende oyle ama memnun değilsin ay valla ole olmak cok isterdim bence kilon iyi 40 50 değilsin. Zamanla alirsin daha alinan zamanlar yeni basliyor ama tabi vitaminlerini aksatma meyve sebze protein ye enerjik ol kendin için

Ahah dudak rengine kadar gördüysen senin kız biraz kokoş olacak galiba süsler durursun artık
ayy inşallah keş olmaz
Ay bende bunu merak ediyorum. Hala ilk hamile kaldığım kilodayım. 20.haftadayım ama karnım bayağı belli. Nasıl oluyorda karnım çıkarken kilom artmıyor hayret ediyorum yaa

cook komikmis hayrolsun canım yakisiklimiydi oğlan hahahaah bende sabaha kadar 50 kere tuvalete gidiyorum ya
Yakışıklıydı kız çok tatlıydı valla ama saçı yoktu sende böyle lacivertimsi bi zıbın tarzı bişey giydirmişin bacakları pofuduk pofuduktu

Merhaba arkadaşlar bana fikir verirseniz çok sevinirim
Şuanda 15+4 fakat benim sol kasığımda yanma mevcut
Nifty test yaptırdık çok şükür bir sıkıntı çıkmadı doktorum da 20 haftalık detaylı ultrasona gir sonra kontrole gel dedi
Gitsem mi gitmesem mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…