2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kasıkta yanma. Belde ağrı. Ara ara adet sancısı bunlar hepimizde olan şeyer

Kizlar mrb kontrolden geldim bebisimz iyi cok sukur ama bebeisin hemen ustunde bi yuvarlar var ona ilk doktor miyom dedi bunca zaman hic gormemistik sonra birden kayboldu cok haff kasilmalarm var kasilma sirasnda tekrar cikti ortaya kasilmaymis o yukarda grunun yuvarlak sey basina gelen oldumu hic boyle bisey tedirgn oldm 18 haftaligiz progestan verdi doktor eeken dogum riskine karsi

Eklentiler

• IMG-20201009-WA0001.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 36
hayır olsun inşalah..

Snmmrt kuzum dün doktor randevun vardı dimi öyle hatırlıyorum ne yaptın nasıl geçti?
Evet canım dün vardı, sağol canım aslında randevuma 10gün vardı ama üzüntüden dayanamadım, doktorumda gel yanıma dedi gittim. Hem oksapar iğnemi nasıl yapacağımı anlattı hemde bebeğime tekrar tekrar baktı. Bu bebekte birşey yok için rahat olsun dedi inşallah öyledir, doktoruma inanmak istiyorum . Detaylı ultrasonu da 20.haftaya çektik. Allaha emanet bebeğim. Bekleyip göreceğiz

Ay çok sevindim canim bak bişey yok demiş işte üzme artık kendini.Inşallah ayrıntılı da güzel geçer her zaman dua ediyorum hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım diye. ❤❤

Ay çok sevindim canim bak bişey yok demiş işte üzme artık kendini.Inşallah ayrıntılı da güzel geçer her zaman dua ediyorum hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım diye. ❤❤
Aminn canımm benimde tek duam, sağlıkla kucağımıza aldığımız günler gelsin inşallah. Bebişlerimizin cicili bicili fotoğraflarını paylaşalım inşallah

Evet canım pembiş şeyler şart prensese ya sorma bi de kavga ediyorlarmış onu ben almıstım önce hayır ben diye gözümün önünde canlanıyo da
Ama bimdeki pembiş hastane cıkışı kalitesi çok güzeldi valla. Erkek olarak güzel deildi. Ben A101 bekliom bakalım unutmazsam

Benim 11. Haftada öyle bi durum olmuştu tam ultrasona girdim kasılmayı gördü doktor işte bunlar hep magnezyum eksikliğinden dedi. Günde 1 tablet olan magnezyumu 2 ye cıkardı çok rahatlattı beni hamileliğin ilerleyen aylarında ek magnezyum daha vericem dedi. Şuan 15+0 ım ben de.

Karnım da uyuşma gibi oluyor bu tuhaf yani bu da mı bebeğin hareketi ya. Kafam karıştı

Ögretmen kizlar bisey sorucam idari izinde olunca ek ders odenecek mi gecen yil odendi diye hatirliyorum

Benim de oğlumda tüp bebek için adetimi bekleken adet olmadım çok müthiş bir şey oluyor. Genetik testlerimizi falan yaptirmistik hazırlıklara baslamistik

Kızlar aynı gün iki ayrı özel hastanede muayene olunca doktorlar bunu görüyor mu. Mesela ben aynı gün başka hastaneye gidip muayene olsam ikşnci doktorum önceki muayenemi görür mü?
E nabizdan tum doktorlar görsün aile hekimim gorsun gibi bir şey var onu kapatirsan görmez bence bir de özel hastane gitmeyebilir ama devlet olsa kesin gorebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…