2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım içini ferah tut bak bisey yok demis oksapari nasıl yapmak gerekiyormuş acaba

Canım içini ferah tut bak bisey yok demis oksapari nasıl yapmak gerekiyormuş acaba
Sağol canım, inşallah doktorum yanılmaz tahminlerinde oksaparı ilk defa yapacaktım, kendi göstermek istedi. Kapağını açtıktan sonra, tırnağıyla 2 defa vurdu. Minicik bir damla dışarı çıkacak şekilde havasını aldı. Göbek deliğinden 4parmak sağda ve solda olan kısıma yapılacakmış. 2 parmağıyla etimi şıkıştırıp tam 90derece dik açıyla batırdı iğneyi. En önemliside ilacı verdikten sonra iğneyi çekmeden içeride 10a kadar saydı ve çekti, asla masaj yapma dedi, morarmazmış böyle. Bugün sıra bende, becerebilirim inşallah sende yeni mi başladın oksapara?

Karnın mı sertleşiyordu?

Hayirli olsun canim, ben de haftalik igne kullaniyorum hala erken dogum riskine karsin 30. Haftaya kadar devam demisti..

Banada magnezyum yazdi bgun ins duzelir

Kizlae hangi magnezyum içiyorsunuz? Devletin ödedikleri dandik oluyo. İshal yapıyo falan. Ben eczaneden sitrat formunda aldım

Ah o regenesis hepten mahvetti beni oNu hiç mümkün değil Yutamam. Ama decavit i de yutamadım maalesef

Yok canım ben transferden beri kullanıyorum ama acaba dogru mu kullanıyorum diye merak etmiştim iyiki sormuşum 10 a kadar beklemiyordum hiç, biraz acıtıyor ya hemen çekiyordum senin tarif ettigin gibi yapacam artık

Yok canım ben transferden beri kullanıyorum ama acaba dogru mu kullanıyorum diye merak etmiştim iyiki sormuşum 10 a kadar beklemiyordum hiç, biraz acıtıyor ya hemen çekiyordum senin tarif ettigin gibi yapacam artık
Aa sevindim, umarım tarif işine yarar. Bende canımı kolay kolay acıtamam, azıcık canım tatlıdır Umarım yapabilirim.

Kizlae hangi magnezyum içiyorsunuz? Devletin ödedikleri dandik oluyo. İshal yapıyo falan. Ben eczaneden sitrat formunda aldım
Magnimore plus kullanıyorum ben sitrat malat ve bisglisinat formu var içinde bir de Ata-Mg denen kendi patentleri bir molekül var emilimi çok iyiymiş biraz pahalı ama yapıcak bşy yok

Kuzum kramp kalsiyum eksikliğinden olur süt yumurta peynir yoğurdu artır gün içinde bebiş zaten senden alacağını alıyo olan sana olur ☺
Sutu hiç sevmiyorum ya peynirinde her çeşidini severim kahvaltıda en çok yediğim şey zaten peynir

Ah o regenesis hepten mahvetti beni oNu hiç mümkün değil Yutamam. Ama decavit i de yutamadım maalesef
Ben ilkin küçültmeden yutmaya çalıştım boğuluyodum bu ne ya dedim sonra yumuşak olduğunu farkettim bastırıp öyle yuttum biraz bulantı yapıyo ondan gece yatmadan önce yutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…