2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Basim cok ağrıyor 2 saattr ya baya kötüyüm halsizlik yapti .
Kizlar benim gobek baya artti ya yarin 17.hafta olucak tam sizin gobusler çıktımı

Basim cok ağrıyor 2 saattr ya baya kötüyüm halsizlik yapti .
Kizlar benim gobek baya artti ya yarin 17.hafta olucak tam sizin gobusler çıktımı

benim de öyle bu sefer, hatta annem bugün bu nasıl anlamadım diğerinde doğuma giderken böyleydin neredeyse dedi

Magnimore plus kullanıyorum ben sitrat malat ve bisglisinat formu var içinde bir de Ata-Mg denen kendi patentleri bir molekül var emilimi çok iyiymiş biraz pahalı ama yapıcak bşy yok

Bana Osteocare yazdı doktorum onun içeriğini biliyor musun? fiyatları aynı gibi bu 30 luk paket şeklinde

Canım Oksapar o neye göre başkadi doktor bi test filan yapıldı mı yani? Ya bunu sormamin sebebi ben transferden beri kullanıyorum 16. Haftada bırakırsın dedi doktor bu hafta 16 bitti içim hiç rahat değil neye göre bırakacak bi kan değerine vs bakilmadi belki kan pihtilasmasi filan var doğuma kadar kullanmam gerekiyordur diye içim içimi yiyor

Ben 12 haftadir kullniyorum kese gorundugundsn beri . Sonunda baslamana sevindim risk azalmis olur benim.butun gobegim mor naparsam yapiyim morariyor ya ilk zamanlar canin fazla aciyablr ilactan yakiyo ama.sonra alışırsın cnm . Aynen ovalama sadece bastirbastir1 dakika yeterli olur

Benim bilgim yok malesef konuyla ilgili ama bebisin iyiolduguna sevindim cnm

Neden üzüldün dayanamadin orayi anlamadin bak bebisin ne gzl iyyms bende 20.haftada gidicem detayliya nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…