2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kramp ve kasik agrisi bendede olmaya basladi tuvalete oturuncada oturup.kalkarken oluyor hatta simdiden basladim tutunarak kalkmaya catlak kremi ve yag karisimi kullan oneririm . Ben gündüz uyaninca kakaao badem hindistan cevizi avakodo zeytinyagi kayisi yagi karisimi yaptım onu suruyorum gecede yatmadan once lierac catlak kremi sürüyorum

Neden üzüldün dayanamadin orayi anlamadin bak bebisin ne gzl iyyms bende 20.haftada gidicem detayliya nasipse
Kalbinde parlak bir nokta görmüş bir doktor kendi doktoru önemli değil demiş ama üzülüyor hangimiz olsa uzulurduk ama bir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle

Hanımlar az önce karnıma ilk defa feci bir şekilde kramp girdi o kadar kasıldı ki karnım anlatamam tam bebeğin olduğu noktaydı elimle dokununca falan çok acıyordu şuan biraz gevşedi ama acısı hâlâ hissediliyor böyle birşey başına gelen var mı neden oldu anlamadım hiç hâlâ ağrım var

Ani hareketlerde oluyor benim ani ayaga kalkma yatakta ani dönme hapsirma öksurme bi kac saniye suruyor

Benim günde bir iki kere oluyor canim

Şu bim şok a101 günlerine bitiyorum ya bizim dolapta ayırdığım kıyafetler duruyo daha onları bi elden geçirip öyle başlayacam alışverişe inşallah bi gün bunu yapıcam

Bende bende. Pazt günü cinsiyet netleşecek inş. Eğer kız derse ne var ne yok vercem evdekileri. Erkekse yine, önce ayıklama sonra alışveriş :)

Hiç tedirgin olma ilk gebeliğimde 39 kilo ile hamile kalmıştım. Diyetisyenlere giderdim kilo almak için ama babamı kaybettiğim için o dönem pek mümkün olmamıştı. 50 kilo bile olamadan doğum yaptım. Ve 3.5kilo doğdu. Çok şükür hala obur ve sağlıklı. Halsizlik için vitaminlerine devam et. Bendede var halsizlik. Yeme alışkanlığım yok malesef. Genetik zayıflığımız var. Vitamin ve besin değeri yüksek kuryemişlrr önerdi doktor bana. Ceviz badem fındık vs gibi. Anne karnında hiç bir bebek besinsiz kalmıyor.. Seni yiyip bitiriyor ama yinede besleniyor mersk etme

Nifty testi neden önermişlerdi başka sıkıntın varmıydı

Cnm ben transferden bu yana kullanıyorum. Doğuma kadar da kullanıcam. Göbeğim mosmor ve çok acıyor. Bu dediğini uygulayacağım. Cok sagol cnm, Inşallah çözüm olur.
Ben ovalamiyordum sadece bastırıyordum. Ama çok fena oldu göbeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…