Benim cinsiyet aynı kız ama yine de bi bakmam lazım neler ayırmışım tamamen unuttum elde avuçta ne var ona göre eksikleri alıcam inşallah şu an kışlıkları çıkardık çamaşır ütü onlarla uğraşıyorum önümüzdeki hafta yapmış olurum bu işi umudum o yönde
Kızlar günaydın son 1 haftadır hareketlerini tamamen hissetmeye başladım sabahları uyanınca genelde akşamlarıda böyle oturmuşsam rahatsam oynuyor
sizinkiler nasıl
Kızlar günaydın son 1 haftadır hareketlerini tamamen hissetmeye başladım sabahları uyanınca genelde akşamlarıda böyle oturmuşsam rahatsam oynuyor
sizinkiler nasıl
Çok güzel genelde anne dinlenme halindeyken bebek hareketlenirmiş zaten bende sabah ve gece uyumadan hissediyorum gün icindede tatlı birşey yersem uzanırsam hissediyorum ❤
sizinkiler nasıl
Ya tekme gibi oldu mu ben hala kıpraşma hissediyorum tekmeyi dört gözle bekliyorum bide karnımı açıp bakıyorum dışarıdan hiç farkedilmiyor normal daha değil mı
Ya tekme gibi oldu mu ben hala kıpraşma hissediyorum tekmeyi dört gözle bekliyorum bide karnımı açıp bakıyorum dışarıdan hiç farkedilmiyor normal daha değil mı
Günaydınnnlarrr :) ben de işe gıderken aksam uyuyamaam sabah kalkamam ama cuma aksamı erkenden uyuyup cmrtsı erkenden uyanıyorum :) dun ben de baya baya hıssettım hareketlenmelerini inş dogru hıssedıyorumdur:) bugun kntrlum var heyecanlıyımmm
Aynı durumdayım kuzum ya bazen de gecenin bi yarısı açılıyo gözlerim hadi bakalım uyu uyuyabilirsen en az 1 saat garanti tavanı izliyorum sonra da gündüz ruh gibi geziyorum benim uykum vaaar diye
Yok kuzum daha dışarıdan farkedilmez benim ikinci olduğundan galiba daha net hissettim geçen hafta elimi koymuştum baya elimle hissettim tekme gibi ama çoğu zaman küçük hareketler hissediyorum tatlı yediğimde coşuyo ama
Yok kuzum daha dışarıdan farkedilmez benim ikinci olduğundan galiba daha net hissettim geçen hafta elimi koymuştum baya elimle hissettim tekme gibi ama çoğu zaman küçük hareketler hissediyorum tatlı yediğimde coşuyo ama
Canım hamilelik sana tatlıya hassasiyet yapmıştır belki ben de ilk zamanlar yiyince midem bulanırdı ama şu anda yiyebiliyorum keşke bana da senin gibi bi etki yapsa tatlıyı çok severim ben özellikle dikkat ediyorum
Günaydınnnlarrr :) ben de işe gıderken aksam uyuyamaam sabah kalkamam ama cuma aksamı erkenden uyuyup cmrtsı erkenden uyanıyorum :) dun ben de baya baya hıssettım hareketlenmelerini inş dogru hıssedıyorumdur:) bugun kntrlum var heyecanlıyımmm
Aynı durumdayım kuzum ya bazen de gecenin bi yarısı açılıyo gözlerim hadi bakalım uyu uyuyabilirsen en az 1 saat garanti tavanı izliyorum sonra da gündüz ruh gibi geziyorum benim uykum vaaar diye
Ben hiç tahmin etmiyordum böyle uykusuz kalacağımı çok ilginç birşeymiş hamilelik ama gün icindede kanepede bile uyuyup kalabiliyorum yemek yetmişsem bide gözlerim açılmıyor
Hanımlar az önce karnıma ilk defa feci bir şekilde kramp girdi o kadar kasıldı ki karnım anlatamam tam bebeğin olduğu noktaydı elimle dokununca falan çok acıyordu şuan biraz gevşedi ama acısı hâlâ hissediliyor böyle birşey başına gelen var mı neden oldu anlamadım hiç hâlâ ağrım var
Ah şu uyku tam zamanında gelse artık bebişim keyfine göre bizim uyku düzenimizde güzel haberlerle gel inşallah
Ben hiç tahmin etmiyordum böyle uykusuz kalacağımı çok ilginç birşeymiş hamilelik ama gün icindede kanepede bile uyuyup kalabiliyorum yemek yetmişsem bide gözlerim açılmıyor
Ya çok tatlı ikinci daha iyi hissediliyormus tabi ama az kaldı galiba tekme hissetmemize bizimde
Sorma kuzum ben ilk hamileliğimde gündüz bile uyurdum şimdi yerde miyim gökte miyim belli değil çok daha fazla yoruluyorum ama uyuyamıyorum kendimi nazlandıramıyorum bile
Az kaldı tatlım siz de yakında hissedersiniz daha net hareketler sağlıkla büyüsün yavrucaklar
Bilmiyorumki o anda hiçbirşey yapmıyordum ani hareket olarak. Muhabbet kuşumuzun kafesini temizliyordum. Bir anda saplandı resmen 10 15 dk sonra falan tamamen geçti epeyde sürdü. Bunu sürekli yasarsam doktora giderim hemen
Bilmiyorumki o anda hiçbirşey yapmıyordum ani hareket olarak. Muhabbet kuşumuzun kafesini temizliyordum. Bir anda saplandı resmen 10 15 dk sonra falan tamamen geçti epeyde sürdü. Bunu sürekli yasarsam doktora giderim hemen
Simdi yorumlari okudum diger arkadaslarin da basina gelmis, buyuk ihtimal normal bisi canim ama tabi sen yine de takip et siklasirsa doktora sormak en mantiklisi Gecmis gitmis olsun insallah