2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Simdi yorumlari okudum diger arkadaslarin da basina gelmis, buyuk ihtimal normal bisi canim ama tabi sen yine de takip et siklasirsa doktora sormak en mantiklisi Gecmis gitmis olsun insallah❤
Benim de içim rahatladı tek yaşayan ben olmadığım için. Sağol kuzucum çok teşekkür ederim.

Selam kızlar rica etsem istanbulda oturupta nifty testi yaptıranlar nerede yaptırdılar veya yaptıracaklar nerede yaptırmayı düşünüyorlar lütfen yazabilirmisiniz.

Kızlar günaydın son 1 haftadır hareketlerini tamamen hissetmeye başladım sabahları uyanınca genelde akşamlarıda böyle oturmuşsam rahatsam oynuyor
sizinkiler nasıl
Maşallah canım kaç haftalık seninki ben hissediyorum ama gün içinde 3 defa kıpırtı oluyor tam tekme değil

Çok düşünceliyim ya okulum köy okulu pansiyonlu okul tüm şubeler ve en önemlisi pansiyon açılıyor pansiyonda nöbet tutmucam ama ders programında 24 saat dersim var 4 gün tam zamanlı okula gidecem ne olur hiç bilmiyorum rapor alsam nereye kadar daha izne 8 hafta var Rabbim korusun hepimizi

Canım günaydın. Oksaparı genetik tahlillerim sonucu başlattı. Aslında daha erken başlamamız gerekiyordu ama proluton depot vurulduğum için kan sulandırıcıya geçemiyorduk bir türlü. Doğuma kadar kullanacağım. 2 tane heterozigot genim var,o yüzden ben mecburum.Benim bildiğim kan testine bakılıyor ama vardır doktorunun bildiği. Sen yinede sor istersen. Kan pıhtılaşması var mı yok mu mutlaka bakar doktorun.

Neden üzüldün dayanamadin orayi anlamadin bak bebisin ne gzl iyyms bende 20.haftada gidicem detayliya nasipse
Canım geçen hafta oksapar heyet raporu için başka bir hastaneye gittim. Muayene zorunlu dedi, tamam dedim. Ultrasonda bebeğimin kalbinde beyaz bir noktor gördü doktor, yaklaşık 40dk inceledi detaylı ultrasona girmiş gibi. Başka bir bulgu göremedi. Ama düşüncesiz bir doktordu, yüzüme down sendromu dedi. Ben ağlaya ağlaya çıktım. Doktorum o doktora kızdı niye söyledi diye. Çünkü kendi ben gereksiz yere üzülürüm diye söylememiş bile bana.Kesinlikle önemsiz bir durum olduğunu, başka bir belirteç olmadığı için riskin olmadığını söyledi. Ama annelik işte. Günlerdir ona taktım kafamı. Detaylıya 22.hafta demişti, ben 20.haftada gitmek istedim, biran önce rahatlamak istiyorum çünkü. Bebeğim çok şükür iyi ❤❤❤ Olay bu yani

Ben dün ilk defa kendim yaptım ve morarmadı canım, hemde tenim çok beyaz anında morarır birşey olduğunda. Sanırım işe yaradı. 2 parmağımın arasında sıkışırdım etimi, ilaç bitince de hemen çekmedim iğneyi doktorun dediği gibi. İnşallah böyle devam eder. Dene bakalım, umarım seninde işine yarar, morarmaz hiç.

Hiç bilmiyorum canım doktor bunu yazınca internetten araştırdım baya iyi oldugunu duyunca başka markalara hiç bakmadım

Eğer düşünürseniz nift testini yaptırabilirsiniz içiniz rahat etmiş olur

Kızlar günaydın son 1 haftadır hareketlerini tamamen hissetmeye başladım sabahları uyanınca genelde akşamlarıda böyle oturmuşsam rahatsam oynuyor
sizinkiler nasıl
Benimde genelde tam aşkam yemeğinin sonlarına doğru oynuyor bazen çok uzun sürüyor gece yattığım zamanda nadir denk geliyorum.
Bir de dün sabah aşırı hareketli geldi bana kıpır kıpırdı. Bu sabahta olur diye bekledim ama olmadı Bebişler ne zaman gün içinde kendini aktif hissettirmeye başlayacak acaba

Eğer düşünürseniz nift testini yaptırabilirsiniz içiniz rahat etmiş olur
Ben doktoruma önerdim o önce detaylıya gir perinatolog bir sorun görürse sonra konuşuruz boşuna masraf yapma dedi. 20.haftada detaylıya giricem. 24.haftaya kadar fetal dna yapılabiliyormuş sanırım. Umarım detaylı temiz çıkar, hiç gerek kalmaz. Teşekkür ederim önerin için

Çok ağrılı oluyor ve uzun mu sürüyor? Arada benimde oluyor ama dün gece olan farklıydı korkuttu beni baya
Evet canım çok ağrılı oluyor 3-5dk kimildayamiyorum bazen gece fark etmeden genlesiyorum galiba yada sürekli bir tarafa yatarsam özellikle sola, hapsirinca falan ayaklarım uzatiliysa oluyor

Annem az önce soruyor oynama falan yok mu die. Bende şuan yok dedim. Allah Allah sen 3 aylıkken oynamaya başladın dio. Normalde de tez canlıyım falan benim sıpa babasına çekecek heralde ağırkanlı babası da. Gerçi kaynanama kalsan erkek bebekler 2 aylıkken seyrir miş tövbe yarabbimama Dr kalırsa da 20 haftadan sonra oynarmış tecrübe mi yoksa Dr mu hangisine inansam acaba bu arada daha 16+2yim.

Evet canım çok ağrılı oluyor 3-5dk kimildayamiyorum bazen gece fark etmeden genlesiyorum galiba yada sürekli bir tarafa yatarsam özellikle sola, hapsirinca falan ayaklarım uzatiliysa oluyor
Bu kramplar hamilelikte normal o zaman sanırım ya. Bebeğe bir zararı olur sandım karnım çok kasılınca. Bacağıma falan girerdi kramp onu çok önemsememistim

Doktora gittik bugün. Bebişimiz gayet iyi
Kan hapı ve d vitamini verdi. D vitaminini doğuma kadar kullan dedi☺
Maşallah
Bunları kullanmayan bir ben kaldım 6. Ayda vereceğim dedi. 6. Aya girmeme 1 hafta kaldı sence 6. Ayı doldurunca mı verecek öyle mi kastetti ki çünkü bana kasımda gel dedi.
6. Aya önümüzdeki hafta gireceğim

Son düzenleme:

Doktordan doktora fark iste boyle oluyor malesef allahtan senin doktorun cok iyiymis icini rahatlatmis .
Detayli ultrasonda bende heyecanliyim 3hafta var .. ins hepimizin bebisleri sagliklidir ve iyi haberler veririz birbirimize.

Kuzum bence doktora inan benim kayınvalidem de çok erkenden sormaya başlamıştı hissediyor musun diye ben de tedirgin olmuştum hissedemedigim için 2 aylık bebek nasıl seyirirmis ya hayret valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…