2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Noldu gittinmi doktora
Gittim kuzum az önce çıktık şimdi yemeğe sonra alışverişe gidicez Rabbime hamd olsun çok iyi gördüm çok içime sindi maşallah nazar değmesin çok güzel bir bebek dedi doktor 21+1 im şu an ama kızçem 21+2 miş her detayına baktı tüm organlarına 25dk sürdü detaylıca anlattı her şeyi darısı hepinizin başına

Doktoruma da uğrayacaktım bugün birkaç sezeryanı varmış gelmeyecekmiş whatsapptan raporun fotosunu atıcam 24. Hafta raporu da yazdıramadım o yüzden neyse 2 hafta sonra yine gelip yazdırırım

[QUOTE="Crn07, post: 65562872, member: 749870"Ben 15. Haftada gittiğimde yüzde doksan dokuz Kız demişti ama böyle duydukça ben de acaba değişir mi diyorum
[/QUOTE]
Bana o kadar kesin dememişti ama dün de baştan hala kız alışverişler başlasın bile dedi sonra gördük bacak arasını şok olduk

Ccook mutlu oldum senin adina masallahh kirk bin kere masallah cnm darisi basimiza ne gzl yemek yenir ve slisveris yapılır o mutluluk üstüne
Darisi basimiza insallah

kızlar yarın ayrıntılı ultrasonum var. devlet hastanesinde yaptıracağım. normalde özel hastanede takip ettiriyorum fakat özel hastanede de radyoloji uzmanı yapıyormuş ayrıntılı ultrasonu . dedim madem öyle para vereceğime devlette yaptırırım. ama gitmeye de korkuyorum corona heryerde olabilir tabi ama . devlet olunca insan daha tedirgin oluyor. inşallah güzel geçer oradan da sağlıkla çıkarım . Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Bende devlet hastanesine gidicem. Rapor veriliyor mu devlet Hastanesi'nde bilginiz var mı? Bende özel e gidiyorum 475 istedi radyoloji uzmanı baktığı için.

Ins güzel gecer cnm

Bende devlet hastanesine gidicem. Rapor veriliyor mu devlet Hastanesi'nde bilginiz var mı? Bende özel e gidiyorum 475 istedi radyoloji uzmanı baktığı için.
canım burada da bir arkadaş geçen yıl 500 tl ye yaptırmış. ben fiyatını hiç sormadım bile radyoloji uzmanının yaptığını öğrenince. raporu mutlaka verirler diye düşünüyorum. tabi denk geldiğiniz doktora da bağlı. bende özel sektörde çalışıyorum. bir süre daha dayanmaya çalışıyorum, kendimi olabildiğince koruyorum .rapor al dediler ama evden çalıştıracaklar rapor aldırıp. belki insafa gelip idari izin verirler diye bekliyorum şuan. çünki her türlü mutlaka evden çalıştıracaklar.

Doktoruma da uğrayacaktım bugün birkaç sezeryanı varmış gelmeyecekmiş whatsapptan raporun fotosunu atıcam 24. Hafta raporu da yazdıramadım o yüzden neyse 2 hafta sonra yine gelip yazdırırım
Tam 24. Hafta olmadan rapor verirler mi ki. Hatta 24

24. hafta itibariyle zorunlu izne çıkaracaklar covid iznine.online eğitim yapıcaksın yalnızca. 32 ye kadar devam ediyor covid izni canım. sonrası 36 ya kadar çalışabiliyor olman lazım okuldan okula değişiyor biraz ama ben de devam için ısrarcı olacağım.

Aynen çok yüksek radyoloji uzmanı yapınca. Devlet hastanesi 20.hafta gel randevu verelim dedi ama raporu unutmuşum , özel deki doktorum isteyecek çünkü raporu benden . İnşallah senin de güzel geçer Allah yardımcın olsun

Psikolojiktir canım korkma yakın birinde duyunca direk oyle geliyo insana yok bogazim ağrıdı burnum aktı ben her gün limonlu su içiyorum faydası oldu mu bilmiyorum ama normalde bu aylarda bi hastalanirdim her sene bu sene bisey yok cok sukur

canım ben yanlış anlamışım. sen ayrıntılı ultrason raporunu sormuşsun. evet ultrason odasında onu hemen yazıp verirler mutlaka. inşallah güzel geçer hepimizin ki.sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah

Ccook mutlu oldum senin adina masallahh kirk bin kere masallah cnm darisi basimiza ne gzl yemek yenir ve slisveris yapılır o mutluluk üstüne
Darisi basimiza insallah
İnşallah kuzumm gerçekten öyle daha bi tatlı geliyo her şey darısı hepinizin başına inşallah çok çok güzel haberler alın hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…