Bence o da olabilir benimki de hem hamile hem emzirme yastığı olarak geçiyor gece dönmeme engel oluyor kolumun üstüne yatmamış da oluyorum aynı zamanda
Ben yaklasik 1 aydir kullaniyorum kalsiyum ve magnezyum ilaci.. hic bir degisiklik yok hatta son zamanlarda daha fazla, bence uzatarak yatmaya alisik oldugum icin simdi bükülü kalinca agri yapiyor
Kızlar bu detaylı ultrason da rapor da veriliyormuş ama benim gittiğim klinikte doktor kendi yaptığı için radyoloji uzmanı ile çalışmıyor raporda çıkmıyor önemli mi bu rapor ? Birde radyoloji uzmanı Dr detaylı ultrason yaparsa 475tl Kendi doktorum raporsuz bakarsa 200 TL fark çok o yüzden???
Kızlar bu detaylı ultrason da rapor da veriliyormuş ama benim gittiğim klinikte doktor kendi yaptığı için radyoloji uzmanı ile çalışmıyor raporda çıkmıyor önemli mi bu rapor ? Birde radyoloji uzmanı Dr detaylı ultrason yaparsa 475tl Kendi doktorum raporsuz bakarsa 200 TL fark çok o yüzden???
Aa hadi gzl haberlerle cik ins doktordan benm 4 kasimda detayli baya mart basi dogum sanrm swnn baya gun var aramzda0 bak bkalim nasilmis detayli kac dk sürüyor bilgilendrrsin bizi de
Dün kontrolde kıza benzetiyorum dediği bebişim erkek çıktı hatta ilk başta yine kız gördü çok incelemeseydi kız diyecekti başına gelen varmı bacaklarının arasını bende gördüm heralde artık değişmez
Dün kontrolde kıza benzetiyorum dediği bebişim erkek çıktı hatta ilk başta yine kız gördü çok incelemeseydi kız diyecekti başına gelen varmı bacaklarının arasını bende gördüm heralde artık değişmez