2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 15. Haftada gittiğimde yüzde doksan dokuz Kız demişti ama böyle duydukça ben de acaba değişir mi diyorum

Bende hiç hissetmiyorum :) yoktur sorun merak etme
Ya gerçekten mi tek ben değilim çok korkuyorum sizinde mi 18hafta içinde sağ salim kucağımıza alırız inşlah bişiymi oldu DİE telaş yapıyor insan

Aaa ciddimi 17de kız dedi 19da bida mı gitsem bak şimdi içime kurt düştü merak ettim yahu kesin demişti bana ama. Değişirmi ki.
Hatta şöyle olmuştu 13 de baska doktora 17 de baska doktora gittim ikiside kızdan çok emindi erkekde tereddüt etmişlerdi 19 da asıl doktoruma gidince ikiside erkek dedi ben şok oldum inanamadım bu hafta dördüncü doktora gittim oda ikisi erkek dedi

Geceleri yatarken zorlaniyorum kizlar sadece sola ve saga yatabiliyorum sanki bebek skisiyormus gbi hissediyorm sabahta kollarm uyusmus bi sekilde uyaniyorum ne tavsiye edersinz?
Bnm de özellikle sol kolum sağ tarafa da dönsem çok ağrıyor uyutmuyordu dün magnezyum ilacı içtim iyi geldi. Daha önce de ağrı için vermişti Dr ilacı

Bana 13 14 haftalarda de erkek demişti değişir mi demeden geçemiom ama genelde kızlar denilenler mi değişio acaba
Valla bi hiç bilmiyorum ama erkek değişmez sanırım sonuçta kordonu ayrı organı ayrı görüyorlar Sanırım kızlarda kordonla karışıyor ondan oluyor

belirtileriniz neydi

Nasıl Bi his peki aradan 9yıl geçince unutuyor insan kıpırtı gibi felan mı canım
Birde çok fazla gögüs altımda ki kaburgam ağrıyor biri vurmuş çürümüş gibi resmen Dr karnın büyüdüğü için dedi ama felaket bişiy bu

Benimde ikinci gebeliğim bu hafta çok az az hissetmeye başladım canım merak etme.
Tamam canım çok sağol etrafta okadar baskı yapıyor ki AA neden oynamıyor kıpır kıpır olması lazım felan DİE bugün birde doğup ölen. Bir akrabamın bebeğinin kötü haberini aldım psikolojim alt üst oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…