Dün kontrolde kıza benzetiyorum dediği bebişim erkek çıktı hatta ilk başta yine kız gördü çok incelemeseydi kız diyecekti başına gelen varmı bacaklarının arasını bende gördüm heralde artık değişmez
Hatta şöyle olmuştu 13 de baska doktora 17 de baska doktora gittim ikiside kızdan çok emindi erkekde tereddüt etmişlerdi 19 da asıl doktoruma gidince ikiside erkek dedi ben şok oldum inanamadım bu hafta dördüncü doktora gittim oda ikisi erkek dedi
Geceleri yatarken zorlaniyorum kizlar sadece sola ve saga yatabiliyorum sanki bebek skisiyormus gbi hissediyorm sabahta kollarm uyusmus bi sekilde uyaniyorum ne tavsiye edersinz?
Hatta şöyle olmuştu 13 de baska doktora 17 de baska doktora gittim ikiside kızdan çok emindi erkekde tereddüt etmişlerdi 19 da asıl doktoruma gidince ikiside erkek dedi ben şok oldum inanamadım bu hafta dördüncü doktora gittim oda ikisi erkek dedi
Aa hadi gzl haberlerle cik ins doktordan benm 4 kasimda detayli baya mart basi dogum sanrm swnn baya gun var aramzda0 bak bkalim nasilmis detayli kac dk sürüyor bilgilendrrsin bizi de
Tamam canım çok sağol etrafta okadar baskı yapıyor ki AA neden oynamıyor kıpır kıpır olması lazım felan DİE bugün birde doğup ölen. Bir akrabamın bebeğinin kötü haberini aldım psikolojim alt üst oldu
Kızlar geçen hafta bebek için suyu azalmış demişti kendi özelde ki doktorum..bugün devlet hastanesine gittim herşey yolunda dedi ve cinsiyet içinde %70 kız dedi yine zorladı net değil dedi
Kızlar geçen hafta bebek için suyu azalmış demişti kendi özelde ki doktorum..bugün devlet hastanesine gittim herşey yolunda dedi ve cinsiyet içinde %70 kız dedi yine zorladı net değil dedi