2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Online devam dedi idareciler bana çünkü bu idari izin fiziki okula geliş gidiş ile ilgiliymiş.
Ya ben cidden anlamıyorum ben lisede öğretmenim okul hala açılmadı bize online eğitim veriyoruz ve 22 saat ders veriyorum dogal olarak ek ders olacak şimdi ben rapor alınca aynı sekilde 22 saat derse nasıl devam edicem hem izinli hem ek dersini alır durumda olamam Kı. Online eğitimin izinde devam etmesi çok saçma geliyor

Gözün aydın canım darısı bizlere inşallah

Kızlar 17.haftada bebeğin kalbinde delik gördüğünü söyledi doktor, çok üzgünüm..Böyle bir şey yaşayan var mı?

Kızlar 17.haftada bebeğin kalbinde delik gördüğünü söyledi doktor, çok üzgünüm..Böyle bir şey yaşayan var mı?
Geçmiş olsun canım böyle bir şey duymadım ama çevremden duyduğum hamilelikteki olumsuzluklara bakarak her söylenenin de çıkmadığını gördüm inşallah sizinki de öyle olur sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu içinizi rahatlatmak için de netten bakıp bir kaç dua ya da tesbih çekebilirsiniz

Teşekkür ederim çok sağolun

Bende 18+3 hissetmiyorum hala merak etme
Canım ben 18. haftadan sonra çok hafif hissediyordum ama emin olamıyordum bebek hareketi olduğundan . doktor 20. haftada tam hissedeceksin demişti öylede oldu. o zamanlar hissettiklerimde bebişin hareketleriymiş bence. tam hissetmeye başlayınca anladım.şimdi de kıpır kıpır. hatta hareketlerini uzandığım zaman denk getirebilirsem elimle hissettiğim bile oluyor artık. rabbime şükürler olsun. sende inşallah 2 haftaya hissedersin

Birde çok fazla gögüs altımda ki kaburgam ağrıyor biri vurmuş çürümüş gibi resmen Dr karnın büyüdüğü için dedi ama felaket bişiy bu
Benimde öyle genelde soluma geçiyor sol kaburgam çok ağrıyor benim zaten hep kaburgalarım ağrır çok fena

Insallah

Kızlar 17+3 teyim 12. Haftadan sonra gayet iyi hissediyordum bu hafta yine yemekten sonra hafif bulantı ağzım sulanıyor gibi oluyor sizde de oldu mu böyle şeyler her şey yolundadır inşallah arada bir korku sarıyor

Biz bugün ayrıntılıya gidiyoruz çıkışta doktoruma uğrıycam 24. Hafta raporunu şimdiden yazmasını isteyeceğim bi daha git gel olmasın diye
Doktor yazdı mı hafta gelmeden ? Ben de ona göre isteyeceğim de sorayım

Doktor ameliyattaydı o yüzden yazdıramadım ama zaten şu tarihte 24. Hafta doluyor diye rapor yazması yeterli bence
Yok canım öyle olmaz bence çünkü Doğum iznine ayrılırken bile tam o hafta veriyorlar raporu. Raporda o günün tarihi çıkıyor çünkü. Ama bu 24 hafta raporu farklıysa bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…