2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba detaylı ultrason için devlette de ücret alıyorlar mi acaba 24.hafta da keşke ozel sektörde de izne ayrılma durumu olsa ama malesef yokmuş korkarak gidip gelecegiz 32.haftaya kadar

Aynı şeyi düşünüyoruz inşallah herşey yolunda gider de

Haklısınz
hiçbir şekilde doğruluk payı yok tamamen kocakarı uydurması canım bunlar doktorla muhabbet arasında konuştuk bunları çok gülmüştü :)
hiçbir şekilde doğruluk payı yok tamamen kocakarı uydurması canım bunlar doktorla muhabbet arasında konuştuk bunları çok gülmüştü :)
Haklısınız. Sanırım hepsi işin nüktesi.

Kızlar kasıklarim cok agriyo tuvaletimi yaparkende ağrı oluyo kasiklarda usuttum mu acaba enfeksiyon mu cok kotu oldum bugun mahvetti beni

Ben devlete gidiyorum canım emin ol oyle bi kalabalık yok zaten randevusuz hasta almiyolar hastanın yanında kimseyi içeri sokmuyorlar hastanenin kapısından içeri bile almiyolar doktor odasını bırak yani önlemler iyi

Hepsi hurafe canım kızımda deli gibi tatlı yedim şimdi erkek oluyor bunda ekşi yiyorum kalp atışı 160 ti yolla kesesi ikisinde de sağda karnim şekli kızımdaki gibi biz anneler.merak ediyoruz ALLAH sağlıksıni nasip etsin insALLAH

Bende çok ekşi yiyorum hayatımda yemedigim kadar hemde ve cinsiyet erkek tatli asla yiyemiyorum midemi bulandiriyo hani ekside kız tatlıda erkekti

Cevap için teşekkür ederim. Kalp atış hızı 7+ lı haftalarda mı 160 tı canım.

Haklısın canım aslında . Ben bikaç kez devlete kontrole gittim . Ama ayrıntılı ultrason daha uzun sürüyorya uzun süre kalmaktan korkuyorum . Hatta devlette muayeneye gittiğim zaman tam randevu saatinde alıyorlar . Özelde randevu da alsan en az yarım saat bekliyorum ve aşırı kalabalık . Valla bu corona illetinden ne yapacağımızı şaşırdık . Allah yardımcımız olsun

Kızlar renkli dobbleri ne zaman yaptırdınız ben 19 a yeni giricem doktor yaptır dedi bana mutlaka önemli dedi

Kızlar kasıklarim cok agriyo tuvaletimi yaparkende ağrı oluyo kasiklarda usuttum mu acaba enfeksiyon mu cok kotu oldum bugun mahvetti beni
AA senin de mi benim de sol kasığıma agrı girdi akşamdan beri gibi bişey taşıyorum sanki uzanın a hafifliyor gibi tuvalete gidince de agrıyor

AA senin de mi benim de sol kasığıma agrı girdi akşamdan beri gibi bişey taşıyorum sanki uzanın a hafifliyor gibi tuvalete gidince de agrıyor
O karnının büyümesinden kaynaklı canım bundan sonra hep olacak o ağrılar bazen tuvalette oluyor bazen eğilip kalkarken belki farkında değilsin belki farkındasındır karnının yan tarafında çatlak oluşumu bile olmuş olabilir bunlar bebeğin gelişimi için vücudunun kendine ayarlaması

Büyüme ağrısı daha çok adet sancısı gibi oluyordu aslında bu şey gibi ya hani böyle ani hareket edince agrı saplanıyor ya o saplanan agrı normalde bİ kac sn de geçer bu geçmedi yürümemi filan engelledi korktum ben de umarım bir sorun yoktur. Çatlaklara da bakmıyorum hiç böyle daha mutluyum

Bendede oluyor gı ama bilemedim şimdi bendede var arada kitlenin kalıyorum ama sorun yok ya olsa doktor derdi bence valla ben daha ne krem ne çatlak yağı hiç birşey kullanmadım bende başladı ama aynen böyle daha mutluyum

Cevap için teşekkür ederim. Kalp atış hızı 7+ lı haftalarda mı 160 tı canım.
Evet çevrende insALLAH erkek baskısı yoktur bir çok kadın bu duruma maruz kalıyor maalesef bir kızım var cennet kapısıdır kız evlad keşke bir kızım daha olsaydı rabbim nasip etmedi sağlık dilemekten başka yapacak birşey yok

Bende çok ekşi yiyorum hayatımda yemedigim kadar hemde ve cinsiyet erkek tatli asla yiyemiyorum midemi bulandiriyo hani ekside kız tatlıda erkekti
Valla teyzeler öyle diyor canım kızımda da erkek dediler sürekli karnımdan en son sordular erkek dedim ayyy iyi iyi erkek dediler neden dedim erkek farklı ana farklı sever dedim teyze oğlunun ne hayrını gördün sana bakan gene bir kadın yazık sana ALLAH tan af dile dedim evlâd ayiriyorsun kadın şoka girdi içeri kaçtı yeni nesil anneler olarak kadın olarak kızlarımızı çok güçlü yetistiricez böyle cahil cahil değil İslam'ın kadına ne kadar değer verdiğini öğreterek buyutucez inşALLAH nice okumuş gelişmiş kızlarımız olucak ALLAHtan dileğim hep bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…