2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar geçen hafta aile hekimliğini aradım tetanoz aşısı için 20+ larda idim. 21+ lara geçince sisteme düşüyor sizi arayacagiz dedi. Bu hafta ne arayan var ne soran.
Hem korkuyorum aşıdan ama bebek için risk oluşturursa diye de aşı süresi geçmeden yapılsın istiyorum. Sonraki Hafta cuma günüde şehir dışına çıkıcaz, 1 hafta yokum.
Aile hekimliğini tekrar arayayim mi sizce?

Ben bugün gittim vuruldum.20+2 yim. Doktoruma danıştım git vurul dedi.ama arayan olmadı kendim gittim söyledim.

Kızlar ben temizlik. İşinde çalıştığım için çok eğilip kalkıyorum pas pas sıkıyorum felan sanki bebek eziliyormuş gibi geliyor biryerine bişiy Olmaz dimi ya sonuçta amniyon sıvısı koruyordur dimi

Gittim bende emin olmak için:) kız dedi yine

Buradaki değişenlerden de etkilenmiştim, annem de her aldığım şeyde, dur bekle detaylı da kesinleşsin belli olmaz daha diyordu. Rüyamda doktora gidiyorum daha muayeneye başlarken eliyle karnıma dokunuyor erkek bu bebek diyor, hayır diyorum nasıl anladınız kız demiştiniz erkek diyor bak elledim sonra ultrasonla bakıyor konuşmadan çıkıp arabasına biniyor peşinden gidiyorum ne oldu diye yakalayamadım gitti ben de uyandım ayyy 18. haftada çok emindi doktor yanlış görmemiştir di mi yaa Cuma günü ayrıntılıya gideceğim bekliyorum mecbur

Rabbim kolaylık versin canım eski zamanda kadınlar tarlada 9 ay çapa vs yaparak geçirir yine de bir şey olmazmış rabbim korusun yiyecek ekmeği varsa damdan düşsen de bir şey olmaz yiyecek ekmeği yoksa pamuklara sarsan da nafile

Kesinlikle haklısın şimdiki zamanda bizler çok evham yapıyoruz annem beni tarlada su taşırken doğurmuş vallahi rabbim korusun inşlh doğum izni gelsede çıksam biran önce

bugün kontrole gittim kızlar cinsiyeti tekrar sordum değişenleri görünce. kız dedi. 3 farklı doktor kız dedi. değişmez herhalde artık
Benim de ilk %70 kız demişti doktor sonra başka bir doktor net goremiyorum ama kız gibi dedi erkek çıkarsa çok bozulurum

Ben bugün gittim vuruldum.20+2 yim. Doktoruma danıştım git vurul dedi.ama arayan olmadı kendim gittim söyledim.
Bende yarın gidip vurulayum o zaman. Benim doktorumda mutlaka yaptır aşıyı dedi. Bebeği hissedince vurulursun demişti, ben de hissediyorum hareketlerini. En iyisi yarın gideyim ben. Sağol cnm.

Bana aile hekimliğindeki ebe 20.hafta başına yazmıştı tetanoz aşısını, henüz bebek hareketlenmedi ama bilemedim.
Bir de bende son 1 haftadır aşırı ağız kuruluğu oluyor, şeker belirtisi mi sizce

Bunu bende yazacaktım. Defalarca uyanıp yudum yudum su içiyorum. Gün içinde ağzımda tatlı bir tat oluyor şekerden korkuyorum.,

Geçen hafta bende de ağız kuruluğu oluyordu. Şeker belirtisidir ama diğer belirtiler var mı sizde? Tek başına ağız kuruluğu şeker demek değil bence. Ama devam ediyorsa doktorunuza danışın bence.

Ben dün kendi doktoruma sordum 22 haftalıgi tamamladıktan sonra yapılmasını uygun görüyoruz dedi hem devlet hastanesindeki doktor hemde özelde ki dedi benim 4 Ocak tetonoz aşısı baya geç ama normal dedi

Kızlar ayrıntılı utrasonu yaptırdım. Devlette yapıldı. Yaklaşık 15 dakika sürdü.Tek tek her yerine baktılar yavrumun. Yapan doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür. Rapor kendi doktorunuza gidecek, direk kendisiyle görüşün dediler. Bana herhangi yazılı birşey ya da ultrason görüntüsü vermediler. Yarında ona randevum var bakalım. İnşallah o da güzel şeyler söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…