2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk gebelikte de kullanmadım çok aşağılara bakma yeter

AA senin de mi benim de sol kasığıma agrı girdi akşamdan beri gibi bişey taşıyorum sanki uzanın a hafifliyor gibi tuvalete gidince de agrıyor
Karınlar artık gerinmeye başladı 2 gündür bende çekiyorum kızlar dikkat edin corona kol geziyor mümkün oldugunca yanınıza kimseyi uzaklaştırmayın eşlerinizide eve gelir gelmez duşa sokun

Bnm de özellikle sol kolum sağ tarafa da dönsem çok ağrıyor uyutmuyordu dün magnezyum ilacı içtim iyi geldi. Daha önce de ağrı için vermişti Dr ilacı
magnezyum baya azaltıyor agrilari bende iciyorum belim ve kalçamın agrisina çok iyi geldi

yapılan arastirmalarda 100 coronali hamileden sadece ikisinin bebeği coronali doğmuş.
yani söylediklerine gore anne karnındaki bebeğe geçmiyor. ama doğduğu zaman emzirirken maskeli ve sureli el yıkamak gerekiyormuş.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sizden mutlaka iyi evlatlar çıkacaktır. Dünyamızın sizin gibi bakan insanlara ihtiyacı var.

Ama sadece kızlarımızı çok güçlü ve iyi yetiştirmemiz yetmiyor. Güzel ahlaklı çocuk yetiştirecek insanların oğlu da olmalı ki, kadın erkek dengelensin.

Koronalı anne doğum yaparsa hemen bebekleri ayırıyorlar. Bizim bir tanıdığımız doğum yaptı ikizlerine testi negatife dönene kadar bebeklere eltisi baktı kendisi süt sağıp gönderdi çok şükür bebekler de kendide çok iyi şimdi. Doğumu da sezeryanle yaptılar hem ikiz hem de korona olduğu için.

Gittim bende emin olmak için:) kız dedi yine

Ya gerçekten mi tek ben değilim çok korkuyorum sizinde mi 18hafta içinde sağ salim kucağımıza alırız inşlah bişiymi oldu DİE telaş yapıyor insan

Ben ilkindede çook geç hissstmiştim oyüzden sanırım daha rahatım. Yine öyle olur diye düşünüyorum doktor da keza tedirgin olmamamı söyledi inş canım biz 20li haftaları beklicez hissedebilmek için sanırım

Zamanı geldiğinde zaten öğreniyorsun sabırlı olunca herşey daha güzel daha eğlenceli hal alıyo takılma böyle şeylere

Ozaman pek bişiy kalmadı inşlh en kısa sürede hissederiz sağlıkla gelsinler

Kızlar kasıklarim cok agriyo tuvaletimi yaparkende ağrı oluyo kasiklarda usuttum mu acaba enfeksiyon mu cok kotu oldum bugun mahvetti beni
benim karnın alt kısmına ağrı giriyor 2 gündür. bir müddet sonra kendiliğinden geçiyor. Hatta dün baya tedirgin oldum zaten akıntım da çok fazla, fetal doppler cihazı almıştım onla dinledim, bebeğimin kalbi 140 civarında atıyordu Allah'tan, rahatladım. neyin normal neyin sıkıntılı bi durum olduğunu ayırt edemediğim için sürekli tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…