2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kasıklarim cok agriyo tuvaletimi yaparkende ağrı oluyo kasiklarda usuttum mu acaba enfeksiyon mu cok kotu oldum bugun mahvetti beni
Canım geçmiş olsun. Benimde 2-3 hafta önce kasık ağrım olmuştu. Doktor idrar testi yaptı iltihap çıktı. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Şuan iyiyim çok şükür. Eğer devam ederse istersen doktorunla bir görüş

Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bize benim devlet ve özel ikisi takip ediyor özele gitmesi lazım raporun .. randevu için gittiğimde sorayım onu

Ben dün kendi doktoruma sordum 22 haftalıgi tamamladıktan sonra yapılmasını uygun görüyoruz dedi hem devlet hastanesindeki doktor hemde özelde ki dedi benim 4 Ocak tetonoz aşısı baya geç ama normal dedi
Himm bekleyeyim mi o zaman sehir dışından dönüşte yaptirirsam 24. Haftada olurum.
4 ocak çok geç değil mi?

İyi akşamlar herkese, 18.haftamda doktorum detaylı ultrason yaptı organları inceledi uzun bir süre çok şükür iyi bebişimiz Allah herkese nasip etsin o mutluluğu fakat çıkışta ben detaylı ultrason için bi imza attım kızlar okudum anladım da yazdım, o an mutluluktan herşeye imza atabılırdım ben neye imza attım kızlar bilen var mı detaylısını yaptıranlar?

Amin inşallah böyle boyle surcek doğuma kadar azalır inşallah

AA senin de mi benim de sol kasığıma agrı girdi akşamdan beri gibi bişey taşıyorum sanki uzanın a hafifliyor gibi tuvalete gidince de agrıyor
Nasil bisey desem sanki cok cisim gelmişte sıkışmışım gibi bi ağrı tuvalete gidiyorum yok bisey ama bi sıkışıklık hissi tuvaletimi yaparken bi zorlanma orda bi yanma felsn yok ama sadece zorlaniyorum

Ah inşallah ama benim kızım olmicak ikiside erkek

Benim ilk hamileligim o kadar rahattı ki sanki bu ilk oyle bi tedirginlik oyle bi her seyi kafaya takma hali

Haftaya ayrıntılı ultrason sonrada doktor randevum var ama öncesinde kotu olursam gitcem haftaya gidincede bi idrar veririm cok rahatsız edici

Canım ayrıntılı ultrason da hastaya şu bilgiler verildi tarzında bir yazı imzalanıykr

Bana 23 24 haftalarda gel demişti ara canım bebek icin de bi risk oluşturmuyo ben ilk hamileliğimde yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı

Merhaba detaylı ultrason için devlette de ücret alıyorlar mi acaba 24.hafta da keşke ozel sektörde de izne ayrılma durumu olsa ama malesef yokmuş korkarak gidip gelecegiz 32.haftaya kadar
8
Benim de ilk %70 kız demişti doktor sonra başka bir doktor net goremiyorum ama kız gibi dedi erkek çıkarsa çok bozulurum
Benim erkek çıktı vallaha hatta ilk muayne ederken kız dedi yine sonra erkek olduğunu gördük yine değişmez heralde

Benim 2 ci gebeligim cok net hissediyorum bebegimi.ilkinde bu kadar hissetmiyordum bende.Cuma 3te detayli randevum var.3 fotoğraf 1 cd verecekler guzel hayirli haberlerle dönmek tek dileğim saglik olsunda hersey hallolur .. evlat o kadar ayrı bisey ki oglum 2.5 yasinda öpmelere doyamıyorum rabbimin emanetleri rabbim layıkıyla büyütmeyi nasip etsin... yuce rabbim bu duyguyu isteyen her kadına nasip et...

8
Benim erkek çıktı vallaha hatta ilk muayne ederken kız dedi yine sonra erkek olduğunu gördük yine değişmez heralde
Kaç haftalıkken kız demişlerdi canım sana? Kaç haftalıkken değişti? benim 16. Haftada %70 kız olabilir dedi sırf onun için özele gittim, devlette hala iyi göremiyorum ama kız olabilir diyorlar. 16. Haftada oğlumda doktor %100 oğlan demişti bir de pipi resmi çekip vermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…