Canım geçmiş olsun. Benimde 2-3 hafta önce kasık ağrım olmuştu. Doktor idrar testi yaptı iltihap çıktı. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Şuan iyiyim çok şükür. Eğer devam ederse istersen doktorunla bir görüş
Kızlar ayrıntılı utrasonu yaptırdım. Devlette yapıldı. Yaklaşık 15 dakika sürdü.Tek tek her yerine baktılar yavrumun. Yapan doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür. Rapor kendi doktorunuza gidecek, direk kendisiyle görüşün dediler. Bana herhangi yazılı birşey ya da ultrason görüntüsü vermediler. Yarında ona randevum var bakalım. İnşallah o da güzel şeyler söyler
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bize benim devlet ve özel ikisi takip ediyor özele gitmesi lazım raporun .. randevu için gittiğimde sorayım onu
Ben dün kendi doktoruma sordum 22 haftalıgi tamamladıktan sonra yapılmasını uygun görüyoruz dedi hem devlet hastanesindeki doktor hemde özelde ki dedi benim 4 Ocak tetonoz aşısı baya geç ama normal dedi
İyi akşamlar herkese, 18.haftamda doktorum detaylı ultrason yaptı organları inceledi uzun bir süre çok şükür iyi bebişimiz Allah herkese nasip etsin o mutluluğu fakat çıkışta ben detaylı ultrason için bi imza attım kızlar okudum anladım da yazdım, o an mutluluktan herşeye imza atabılırdım ben neye imza attım kızlar bilen var mı detaylısını yaptıranlar?
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bize benim devlet ve özel ikisi takip ediyor özele gitmesi lazım raporun .. randevu için gittiğimde sorayım onu
Haklısın canım aslında . Ben bikaç kez devlete kontrole gittim . Ama ayrıntılı ultrason daha uzun sürüyorya uzun süre kalmaktan korkuyorum . Hatta devlette muayeneye gittiğim zaman tam randevu saatinde alıyorlar . Özelde randevu da alsan en az yarım saat bekliyorum ve aşırı kalabalık . Valla bu corona illetinden ne yapacağımızı şaşırdık . Allah yardımcımız olsun
Nasil bisey desem sanki cok cisim gelmişte sıkışmışım gibi bi ağrı tuvalete gidiyorum yok bisey ama bi sıkışıklık hissi tuvaletimi yaparken bi zorlanma orda bi yanma felsn yok ama sadece zorlaniyorum
Valla teyzeler öyle diyor canım kızımda da erkek dediler sürekli karnımdan en son sordular erkek dedim ayyy iyi iyi erkek dediler neden dedim erkek farklı ana farklı sever dedim teyze oğlunun ne hayrını gördün sana bakan gene bir kadın yazık sana ALLAH tan af dile dedim evlâd ayiriyorsun kadın şoka girdi içeri kaçtı yeni nesil anneler olarak kadın olarak kızlarımızı çok güçlü yetistiricez böyle cahil cahil değil İslam'ın kadına ne kadar değer verdiğini öğreterek buyutucez inşALLAH nice okumuş gelişmiş kızlarımız olucak ALLAHtan dileğim hep bu
benim karnın alt kısmına ağrı giriyor 2 gündür. bir müddet sonra kendiliğinden geçiyor. Hatta dün baya tedirgin oldum zaten akıntım da çok fazla, fetal doppler cihazı almıştım onla dinledim, bebeğimin kalbi 140 civarında atıyordu Allah'tan, rahatladım. neyin normal neyin sıkıntılı bi durum olduğunu ayırt edemediğim için sürekli tedirginim
Canım geçmiş olsun. Benimde 2-3 hafta önce kasık ağrım olmuştu. Doktor idrar testi yaptı iltihap çıktı. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Şuan iyiyim çok şükür. Eğer devam ederse istersen doktorunla bir görüş
İyi akşamlar herkese, 18.haftamda doktorum detaylı ultrason yaptı organları inceledi uzun bir süre çok şükür iyi bebişimiz Allah herkese nasip etsin o mutluluğu fakat çıkışta ben detaylı ultrason için bi imza attım kızlar okudum anladım da yazdım, o an mutluluktan herşeye imza atabılırdım ben neye imza attım kızlar bilen var mı detaylısını yaptıranlar?
Kızlar geçen hafta aile hekimliğini aradım tetanoz aşısı için 20+ larda idim. 21+ lara geçince sisteme düşüyor sizi arayacagiz dedi. Bu hafta ne arayan var ne soran.
Hem korkuyorum aşıdan ama bebek için risk oluşturursa diye de aşı süresi geçmeden yapılsın istiyorum. Sonraki Hafta cuma günüde şehir dışına çıkıcaz, 1 hafta yokum.
Aile hekimliğini tekrar arayayim mi sizce?
Merhaba detaylı ultrason için devlette de ücret alıyorlar mi acaba 24.hafta da keşke ozel sektörde de izne ayrılma durumu olsa ama malesef yokmuş korkarak gidip gelecegiz 32.haftaya kadar
Benim 2 ci gebeligim cok net hissediyorum bebegimi.ilkinde bu kadar hissetmiyordum bende.Cuma 3te detayli randevum var.3 fotoğraf 1 cd verecekler guzel hayirli haberlerle dönmek tek dileğim saglik olsunda hersey hallolur .. evlat o kadar ayrı bisey ki oglum 2.5 yasinda öpmelere doyamıyorum rabbimin emanetleri rabbim layıkıyla büyütmeyi nasip etsin... yuce rabbim bu duyguyu isteyen her kadına nasip et...
Kaç haftalıkken kız demişlerdi canım sana? Kaç haftalıkken değişti? benim 16. Haftada %70 kız olabilir dedi sırf onun için özele gittim, devlette hala iyi göremiyorum ama kız olabilir diyorlar. 16. Haftada oğlumda doktor %100 oğlan demişti bir de pipi resmi çekip vermisti